Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spamerkea

prawiczki są do niczego !!!

Polecane posty

Gość spamerkea

zero wyczucia i taktu ;)

Gość głupia ewa.....
prawiczki są fajnie, bo są tacy zawstydzeni, że aż miło :)

oprócz jednego : Na forum wystepuje jako chyba PRAWICZEK i KROPKA

ja jestem dziewica i zdecydowanie wolalabym to zrobic z doswiadczonym mezczyzna:)

ONE22 - nie wszystkie >=] ja straciłam dziewictwo z prawiczkiem.

no jednak nie wszystkie...:D a to jest moje zdanie... ale nie mowie ze jak bym byla z prawiczkiem to szukala bym kogos doswiadczonego tylko po to zeby z nim dziewictwo stracic... gdyby moj facet byl prawiczkiem to tez byla by ta satysfakcja ze nie byl z zadna inna kobieta... po prostu jak mialabym stracic z kims doswiadczonym to moze mniej bym sie bala bo wiedzialabym ze facet wie co robi...

nie ublizajac prawiczkom... bo sa tacy ktorzy wiedza dokladnie co robic...

ja straciłem dziewictwo z butelką od mleka (jesli ktos pamieta to były takie ze srebrnym kapslem z folii alu) i czy ona była dziewicą? fakt była zakapslowana. Tylko jak kazda kobieta mówiła ze to pierwszy raz, a potem tarfia do mleczarni do ponownego kapslowania:)

no jak bym nie byla dziewica to nie przeszkadzalo by mi to ze moj facet jest prawiczkiem...

Gość TIMOSŁAWO
mocnyyy myslicie ze to legalne sterydy? hahahahah no to co chcesz zamknąc wszystkich dzieci chorych na raka AIDS lub jadlowstręt psychiczny którzy mają zanik miesni lub problemy z apetytem??? sterydy legalne chandel nimi na czarnym nie a to co posłałeś link to nie jest steryd tylko jakas odrzywa w huj dorga co napewno da tyle samo co zwykłą kreta

jasne prawiczki wiedzą wszystko .. najwięcej te dwudziestoparoletnie bo to się naczytają dłużej. Ja jak cnotę straciłem miałem 15lat- nic nie wiedziałem.Ale wiesz intuicja. Odebrałem cnotę koleżance jak miałem 10lat , za 5 zł ( z rybakiem) pokazała mi swój skarb. I stałem się kozakiem.

prawiczek i kropka 1987 - nie uogólniałabym tego, są kobiety dla których takie rzeczy nie mają znaczenia. Co prawda jest ich mniej ale są ;)

nie no to jest kwestia gustu... a to ze wole doswiadczonego to moje zdanie... na pewno znajdzie sie dziewice ktora bedzie chciala prawiczka... moze taka dziewczyna wstydzila by sie tego wlasnie braku doswiadczenia i pewniej by sie czula z prawiczkiem:)

Prawiczek z wiarą - taaak. Zaraz pewnie się zacznie kpienie sobie ze mnie i wmawianie mi że jestem hipokrytką.

moze mysla tak laski ktore uwazaja ze sa boginiami seksu... normalna dziewczyna raczej tak nie sadzi... podkreslam RACZEJ

Prawiczek z wiarą - wiesz znałam gościa który miał kupę dziewczyn i uważał się za boskiego kochanka a z tego co przypadkiem potem się dowiedziałam od jednej z jego byłych partnerek był beznadziejny bo myślał tylko i wyłącznie o sobie. ;] Wszystko zależy też od pojętności faceta. Podstaw idzie się bardzo szybko nauczyć. Poza tym najlepiej stopniowo zapoznawać się z ciałem partnera czyli nie przechodzimy na początku związku od razu do seksu. Najpierw "uczymy się" siebie pieszcząc się nawzajem ;). Każda kobieta ma inne czułe punkty więc partner i tak musi się zapoznać z jej ciałem bez względu na to czy miał już inną czy nie.

prawiczek i kropka 1987 - To przestań siedzieć na kafeterii i zacznij szukać a nie siedzisz tu i paplasz co tobyś nie chciał. Do czynów!!!!! Sam z siebie robisz pośmiewisko.

Gość kiełbasa jałowcowa
:D

prawiczek i kropka 1987 - w takim bądź razie powinieneś mieć nick prawiczek z wyboru :P