Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena mmmmmmmm

mam wazne pytanie do doswiadczonych

Polecane posty

Gość magdalena mmmmmmmm

odchudzam sie juz 2 tygodnie w ciagu półtora schudłam 14 kg prawie nic niejem tylko pije (normalnie) w ostatnie 3 dni nic nie schudlam i zaczynam sie martwic co sie stalo a mam do zrzucenia jeszcze 25 kilo dlaczego moje schudniecie tak zwolnilo i co teraz powinnam zrobic zeby dalej chudnac

Gość dokladnie tak
W przeciagu 14 dni schudlas 14 kg?KOBIETO teraz nic nie chudniesz bo Twoj metabolizm jest juz tak slaby ze gromadzi zapasy na kolejne ciezkie czasy!!Pozatym tak szybko jak schudlas tak szybko ci przybedzie bo GLODOWKA to nie jest recepta na zgrabna figure:(Moja rada wez sie za siebie w ZDROWY sposob bo to co robisz jest chore i .....NIETRWALE a grozace OGROMNYM jo jo

Gość magdalena mmmmmmmm
a co mi polecasz

Gość dokladnie tak
Wyrzuc ze swojej diety slodycze, biale pieczywo , makarony zastap pelnoziarnistym i owocami , warzywami chudym miesiem , rybami i CWICZENIA i zrucisz duzo i trwale.Ja sama takim sposobem zrucilam 30 kg:)Wiec polecam a w zadne ekspresowe chudniecie nie wierze bo to tylko strata czasu i zdrowia..

Gość mammmami
jeżeli nic nie jesz to spowolnił ci się metabolizm- organizm mysli że są teraz gorsze czasy i nie chce dalej chudnąć i zatrzumuje wszystko. radzę ci uprawiać jakieś spory by podudzić metablizm i jeść chociaz trochę , 5 razy dziennie ( jeżeli nie chcesz to nie muszą to być jakieś konkretne posiłki, moga być owoce i warzywa, ale radzę jeść normalne psiłki bo jak skończysz dietę i zaczniesz normalnie jeść to od razu przytyjesz, chyba że chcesz przsez całe życie nic nie jeść a co do pobuszenia metabolizmu to używaj też dużo przypraw, dobrz że pijesz wodę, poza tym często waga stoi podczas odchudzania więc nie załamuj się i przeczekaj ten okres

Gość margotca
hejka dziwie sie ze jeszcze w szpitalu nie wylądowałaś pod kroplówką. Odchudzać należy sie z głową. Przedewszystkim chodzi o to by schudnąć nie jak najszybciej tylko zrzucic kilogramy bez uszczerbku na zdrowiu. Ja w wakacje ważyłam 60 kg niestety fast food i słodycze zrobiły swoje teraz waże 70 kg i dokładnie od 05.02.2009 stosuje dietke 1000 kcal chudnie sie powoli ale dzieki tej dietce nie jestem głodna i zła. Kiedyś stosując te dietę zwaliłam 10 kg w 2 miesiące i utrzymałam wagę 2 lata. teraz znowu rozpoczęłam walkę z kilogramami. Jeśli masz pytania odnośnie mojej dietki to pisz.pozdrawiam 05.02.2009 70 kg cel ;0505 2009 60 kg

Gość magdalena mmmmmmmm
jezeli chodzi o moj metabolizm to czy z nim wszystko ok bo pije nawet 1,5 litra dziennie

Gość dkkdkd
A co ma piernik do wiatraka???? Czy ty rozumiesz w ogóle co oznacza słowo metabolizm???? Twój organizm przestawił się na tryb awaryjny. Prawdopodobnie teraz prędzej się wykończysz niż schudniesz jeszcze kilo.

Gość dkkdkd
Zrobiłaś panna straszne głupostwo i miej świadomość, że wcale nie zrzuciłaś tych 14 kg. Po pierwszym przyzwoitym posiłku przybędzie ci nan nowo 5 kg.

Gość magdalena mmmmmmmm
ale dlaczego ma mi pszybyc 5 kg

Gość uuuuuup

Gość mammmami
bo spowolniłaś sobie przemianę materi i teraz będziesz wolniej spalać to co zjesz niż z przed czasu przed dietą

Rozumnie byloby zaczac jesc, powoli wprowadzac jakies jedzenie. metabolizm nie zwalnia po dwoch tygodniach tak zeby znowu miala utyc 5 kilo jak zje lisc salaty. Moze narazie zrob tydzien na sokach warzywnych, potem nastepny dodaj soki owocowe. Kolejny tydzien to gotowane i surowe warzywa i owoce. Potem kolejny i dodajesz jakies produkty pelnoziarniste typu kasza gryczana czy brazowy ryz. Potem moglabys dodac mieso i ryby, chudy nabial ale w sumie skoro sie ladnie oczyscisz to ... po co? Do tego troche ruchu. Nie musi byc silownia, basen i fitness ale moze chociaz spacer codziennie zeby rozruszac metabolizm? Dla jasnosci - metabolizm to jest przemiana jedzenia w cieplo. Wyproznianie sie nie ma nic do tego, to tylko szybkosc z jaka pracuja jelita. Ale od czestosci wyprowniania sie nic nie zalezy bo ja za grubszych czasow chodzilam na kibel 3 razy dziennie a teraz raz. Duzo zalezy od tego ile sie zjada.

Gość magdalena mmmmmmmm
up

Gość magdalena mmmmmmmm
własnie byłam sie zwarzyc i nic ,nic nie ruszylo pszes ostatnie 4 dni