Drobnyfacet 0 Napisano 2 godziny temu Brak perspektyw na bliższe relacje... życie w samotności, przez wygląd. Mam 24 lata a niestety mój wzrost to 169 cm... kobiety nie lubią niskich mężczyzn, nigdy nie miałem dziewczyny i nie będę miał, bo dla dziewczyn facet o takim wzroście to kompletna porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Drobnyfacet napisał: Brak perspektyw na bliższe relacje... życie w samotności, przez wygląd. Mam 24 lata a niestety mój wzrost to 169 cm... kobiety nie lubią niskich mężczyzn, nigdy nie miałem dziewczyny i nie będę miał, bo dla dziewczyn facet o takim wzroście to kompletna porażka Elka takich lubi https://f.kafeteria.pl/profile/194125360-еlciаа/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 47 Napisano 1 godzinę temu Celuj w brzydkie. Niscy i brzydule to znakomite zestawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 63 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 22 minuty temu, Drobnyfacet napisał: Brak perspektyw na bliższe relacje... życie w samotności, przez wygląd. Mam 24 lata a niestety mój wzrost to 169 cm... kobiety nie lubią niskich mężczyzn, nigdy nie miałem dziewczyny i nie będę miał, bo dla dziewczyn facet o takim wzroście to kompletna porażka Ostatnio nawet z jedną z userek podawałysmy przykłady z życia w dyskusji na ten temat. Znam iks facetów niskich ze świetnymi laskami, ale fakt, że mają dobre ciała zazwyczaj i jakaś charyzmę. Edytowano 1 godzinę temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano 1 godzinę temu brzydka ona, brzydki on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: brzydka ona, brzydki on A jakie ładne dzieci, że tak przekształcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1735 Napisano 1 godzinę temu 169 to nie jest tragedia. Znam niższych i mają sie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1735 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: brzydka ona, brzydki on A oni przytuleni, jakoś niezwykle tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 1 godzinę temu Ja dzisiaj widziałem takiego chudego w elki typie dzieciaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: 169 to nie jest tragedia. Znam niższych i mają sie dobrze. Mój szwagier jest niższy i 20tys zarabia wystarczy bandytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1735 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: Mój szwagier jest niższy i 20tys zarabia wystarczy bandytka No mój kuzyn też niższy i kasy ma i fajną żonę. Syn mu nawet urósł jak dąb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No mój kuzyn też niższy i kasy ma i fajną żonę. Syn mu nawet urósł jak dąb. Może zrobił listonosz tak bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1735 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, VenusHorizon napisał: Może zrobił listonosz tak bywa Ale twarz ma podobną do ojca więc raczej jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale twarz ma podobną do ojca więc raczej jego. Czyli wysoki pradziadek a potem była chmura czarnobyla wypili roztwór jodu i nie urósł kuzyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 42 minuty temu 37 minut temu, Onaaaa napisał: Ale twarz ma podobną do ojca więc raczej jego. Hhttps://www.tiktok.com/@szanastazii/video/7620414869162020128 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach