Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiejetna z angielskiego

Kto mi to przetumaczy na angielski prosze

Polecane posty

Byłam spóźniona na pociąg do domu, więc przeconowałam w hotelu. Nie mogłam spać, bo słyszałam hałasy. Nagle drzwi od pokoju otworzyły się. Wyszłam z pokoju i zobaczyłam kobietę. Była ubrana na czarno. Za chwilę znikła w korytarzu. Wróciłam do pokoju i zasnęłam. Następnego dnia opowiedziałam wszystko recepcjoniście. On powiedział że hotel wybudowany jest na cmentarzu. Poszłam się spakować a gdy wychodziłam w recepcji nikogo nie było. Okazało się że był to nawiedzony hotel.

Prosze:(:(

Gość ycbm
It's nuthin' new ta you

Gość ...ponawiacz...
nie umiem angielskiego:O ale podnoszę, bo mi też zawsze pomagają:)

kto jest dobry z angielskiego? Prosze. to na jutro, nie chce miec jedynki a ja tego w ogole nie rozumiem

Gość mozw byc z bledami /
I was late and i missed my train to home, so I was sleeping in a hotel. I can't sleep, because I heard some noise. Suddenly the door of my room has opened. I went out and saw a woman. She was dressed in black. It was only a moment. I came back to my room and falt asleep. Next day I told it to the man in reception. He said, that the hotel is built on a cemetary. I came to my room, took my bagage and when I was leaving reception was empty. The hotel was crank

wielkie dzieki

Ja bym zrobiła: \"The hotel was spooky.\" \"It was only a moment\" - \"She dissapeard immidietly\" (bardziej oddaje sens) No i: \"Suddenly the door of my room WAS opened.\"

Gość lektorka..
Ten tekst jest przetłumaczony FATALNIE i pełen błędów. Jak masz zamiar pokazać to w szkole to nie licz na dobrą ocenę. Naprawdę nie rozumiem, dlaczego do pomocy rwą się osoby, które nic umieją. Chyba kieruje nimi zwykła złośliwość.

Aaaa, i jeszcze: "I came back to my room and falt asleep." Lepiej by było: "I went back to my room and FALL asleep." :P

Gość fakju
Wydaje mi sie ze zamiast "I can't sleep" powinno byc "I couldn't sleep"