Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Właśnie zjadłam...

Polecane posty

Gość Mowie ci bedziesz....
... gruba

Gość Jimena-katoliczka dziewczyna
JEDZENIE JEST JEDNYM Z GRZECHÓW GŁÓWNYCH

Bo juz z toba Jimena konwersacje prowadzilam i myslalam, ze ci wypierdole w ten twoj swiety ryj :classic_cool: o ile pamiec mnie nie myli byl to temat o aborcji

Gość princess Paranoia
normalnie narobiłaś mi ochoty na czekoladę;)A tą katoliczką sie nie przejmuj, niech idzie pomodlić się do Jezi Chryzi

Gość sdrg
Aja uwielbiam słodkie jesc jak mam kaca:-) własnie jem marsa pyyychhaaaa:-) a mam jeszcze 2 zapasowe hehe:-)

Gość do z kazdym dniem
niedosyc ze zdzira to jeszcze wulgarna bue

Jimena-katolicka dziewczyna - zyje w grzechu i chuj, dobrze mi z tym! Jezeli mam za to trafic do piekla(o ile istanieje) to wole zaryzykowac!

do z kazdym dniem - wulgarna, owszem :classic_cool: Zdzira - nie i chuj ci mnie osadzac :classic_cool: Boze, rzeczywiscie jestem wulgarna!! Ale tylko kiedy widze nick Jimeny :classic_cool:

Gość princess Paranoia
najlepiej sobie zrobię spory zapas tej czekolady;);)a grzech to moje drugie imię ;) mnie już się bardziej zgorszyć nie da;)

Z KAŻDYM DNIEM KOBIETO CZY TY JESTEŚ JAKIMŚ ZWIERZECIEM? KTÓREJ POWOŁANIEM JEST TYLKO ŻARCIE? DOBRZE CI RADZE - DO SPOWIEDZI JAK NAJPRĘDZEJ BO INAJCZEJ PÓJDZIESZ DO PIEKŁA I BEDZIESZ SIE Z DIABŁAMI PIEKŁA WSZYSTKO CO ROBIE NA KAFE TO DLA DOBRA TAKICH GRZESZNIKÓW JAK TY

Gość princess Paranoia
Jimena weź się kobieto opamietaj bo aż mi ciebie żal...co cię obchodzi że ktoś grzeszy???nie jesteś bogiem więc nie masz prawa innych oceniać weź lepiej zajmij się czymś pożytecznym a nie siedzeniem na kafe i sraniem głupot!!!