Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Właśnie zjadłam...

Polecane posty

Gość princess Paranoia
ta dziewczyna albo sobie robi jaja albo jest psychicznie chora.....

popieram cie Jimena :) ludzie niewierzacy nia maja pojecia co ich czeka po smierci kiedy sie nie nawroca, ale na sile nic nie mozesz , bo tylko pogarszasz zostaw i modl sie zeby im Bog dal ta laske , zeby mogly w niego uwierzyc

Gość do z kazdym dniem
wiecej dystansu proponuje;)

Gość Ups...........................
Jimena, przeczytaj regulamin i może będziesz wiedzieć co oznacza pisanie wielkimi literami. 😠

dolce- ty lepiej do kosciola nie idz, najpierw zbierz sie w sobie i spowazniej, znajdz faceta,czy kobiete(bo czuc ze ci tego brakuje)spowazniej a potem byc moze nadejdzie cza skiedy przejdziesz sie do kosciola i wtedy bedziesz juz wiedziala biedaku co bedziesz mogla w kosciele robic :)

Gość princess Paranoia
w kościele nalezy pokornie siedzieć i czekać aż ci zrobią z mózgu wodę.Taka prawda a potem wychodzą z tej mózgopralni takie osoby jak jimena i myślą, że są w stanie naprawić świat,,,,

po za tym patrzac na twoja stopke nie smiem watpic ze w twoim zyciu nie bylo rozowo,ale nie ty jednyna miala, ma i bedzie miala przesrane, a to nie powod zeby sie nie zaczac zmieniac-na lepsze oczywiscie, coby mozna bylo w przyszlosci dac dobry przyklad swoim dzieciom czy bratankom

NO I PROSZE DLA WIELU OSÓB SEKS WAŻNIEJSZY JEST OD BOGA NIE WIEM CZY TACY LUDZIE ZASŁUGUJĄ NA SZACUNEK(I PŁEC NIE JEST WAŻNA) I W PRZYPADKU MĘŻCZYZNY I KOBIETY JEST TO ZŁYKWE ŻE TAK SIĘ WYRAŻE K.U.R.E.S.T.W.O

Gość princess Paranoia
ooo jimena bozia ci język upierdoli i za chuja nie odda za tak poważne przekleństwo;)

Dla mnie kościoł to w ogole wymyslona bajka. Kleczenie, jakies formulki i inne pierdoly to nadinterpretacja Biblii. Zdalam sobie z tego sprawe dosyć niedawno i nie nazywam siebie już katoliczką! Nie wiem czy istaniał Jezus, czy gdzies tam jest Jahwe. Moze i jest jakiś Bog, bo wiem, ze swiat taki piekny nie mogl powstac ot tak z niczego. Ale nikt, po prostu nikt nie ma prawa mi w ogole wytykac ze grzesze, ze pojde do piekla! :o

Gość do z kazdym dniem
WIECEJ DYSTANSU!!!!!!

nie fetysz, ale skoro cos piszesz, a musisz wejsc w ustawienia, wpisac, zapisac, to troche roboty, wiec ten tekst jest "czyms" dla ciebie skoro kazesz nam wszystkim go czytac no chyba ze nie wiesz co mowisz-to inna sprawa

Gość princess Paranoia
Z każdym Dniem -ja mam tak samo.Wierzę w Boga ale oficjalnie jestem ateistką bo nie każdy rozumie że kościoły to wyzysk i próba dominacji nad społeczeństwem.Tak samo jak te wszystkie świeta chcrześcijańskie.To zwykłe bzdury.

Gość do z kazdym dniem
ehh i to rynsztokowe słownictwo :) niedosyc ze glupie i zdzirowate to jeszcze wulgarne :)

dolce-"coż za cnotki - niedoj**ki, zazdrość żżera, że nawet patykiem nikt nie chcę dotknąć" och kochany zebys mnie poznal, zobaczyl to juz wiecej bys tego nie napisal, ladne i sexi kobiety tez wierza w Boga i sie modla, wiesz?