Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Właśnie zjadłam...

Polecane posty

Świat byłby lepszy gdyby każdy się swoją dupą zajął nie uważacie ? nieprawda!!! gdyby zabijali male niewinne dziecko obok, sasiedzi, nie zareagowac? kolega bije kolege, nie reagowac? zlodziej okrada twoj dom, nie reagowac??itp,itp pierdoly teraz piszesz dolce apropo,zobaczcie,czy to tez nalezy zostawic samemu sobie?nie oceniac? http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/upieka-dziecko-w-mikrofali_71461.html

Jimena - nie, ty mnie ewidentnie osadzasz. Czy ty naprawde tego nie widzisz? 'DOBRZE CI RADZE - DO SPOWIEDZI JAK NAJPRĘDZEJ BO INAJCZEJ PÓJDZIESZ DO PIEKŁA I BEDZIESZ SIE Z DIABŁAMI PIEKŁA' 'Z KAŻDYM DNIEM KOBIETO PROSZE CIE IDZ DO KOSCIOLA I PROS BOGA O PRZEBACZENIE MASZ NA SWOIM SUMIENIU WIELE GRZECHOW' ---- to twoje slowa! Nie zycze sobie osadow z twojej strony bo gowno wiesz.

dobrze myslisz Dolce kazdy by sie swoja dupa zajał i nie wtrącał w niczyje zycie bede jadła co chce, pila co chce, moge nawet sobie zajarac blanta bo mi sie tak podoba ale nikt mi nie ma prawa kazan prawic ze to wszystko co robie jest złe, niemoralne i nieetyczne w dupe mnie ludzie pocałujcie i zajmijcie sie swoimi sprawami:P zwłaszcza ty Jimeno i królowo pilnujcie swoich tyłków bo ta wasza świetojebliwość kiedys wam sie skończy i będziecie w czarnej dupie🖐️

Jimena-katolicka dziewczyna - ja nie mowie, ze zlosliwie, bo ja wiem, ze ty tak myslisz. Jednak osadzanie, czy pojde do piekla, czy robie zle czy dobrze to nie twoja dzialka. Jezeli tego nie widzisz, to naprawde mozesz byc fanatyczka :o

Gość princess Paranoia
Świat byłby lepszy gdyby każdy się swoją dupą zajął nie uważacie ? dokładnie TO ŻE JA TAK MÓWIE TO NIE ROBIE TEGO TOBIE złośliwie tylko z troski jakos nie zauważyłam ,żeby ktokolwiek potrzebował twojej troski, będziesz miała dziecko to będziesz je wychowywała tak jak chcesz a od obcych ludzi się po prostu odwal

krolowa przystojnych facetow - teraz napisalaś co wiedziałaś:), nie wybiegaj za daleko kochama, bo nie w tym rzecz, w koncu kogo to powinoo obchodzic, że zeżarłem czekoladę, że się onanizuje, że zyję na kocią łapę, że nie mam sluby, że nie chodzę do koscioła, rozgranicz poważniejsze sprawy z takimi które wyżej napisałem To jest każdego indywidualna sprawa i gówno to powinoo obchodzić

"..znam wiele wierzących nastolatek ale żadna nie stara sie na siłę nawracać innych ." porownalas niezauwazylam zeby ona probowala cos na sile,pisze o tym co jest grzechem,co zlo co dobro, nikomu nie zyczy krzywdy, nikomu nic zlego nie robi, a to ze inne laski nie nawracaja to co to ma wspolnego z tym ze ona pisze o grzchu?? ze niby ma sie zamknac i stac taka jak inne??:O

Jimena-katolicka dziewczyna - ale ja wiem co jest dla mnie dobre co zle, i widza to moji rodzice :o Nie zycze sobie twojego cholernego uswiadamiania!

Gość tiruriruuu
Kurna, to ja na pewno do piekła pójdę - właśnie pochłonęłam pyszny mamusiny obiadek, polazłam do sklepu, przywlokłam 3Bita i sama go egoistycznie po kryjomu skonsumowałam. Popijając pepsi i podpalając papierosa :D A jeszcze mi zostały chipsy solone do spałaszowania - oczywiście w samotności :D Mam się bać...?? Aaa, i w kościele nawet nie byłam, za to za chwilę na koncert rockowy się wybieram....ranyyy, chyba nie powinnam się nawet przyznawać bo szerzę życie w grzechu, heihiehie :D:D:D

Gość princess Paranoia
olrajt dobra porównałam zlinczuj mnie za to, rzuc kamieniem ;) ale z tym wmawianiem na siłę nie zgodze się.Przecież co chwilę pisze do z każdym dniem żeby szła do kościoła albo do spowiedzi.I to nie jest ingerencja w cudze życie? to nie są rady tylko narzucanie.

krolowa przystojnych facetow - Ty to najwyżej tylko sobie możesz mówić co jest dla ciebie dobre, a co złe. Nie masz żadnego prawa, żeby kogoś pouczać, bo nie dostałaś żadnego przyzwolenie na to :)

krolowa przystojnych facetow - a czemu tylko w tych sprawach? wierzaca czy nie to moja sprawa! Przeciez to ja pojde do piekla sie smazyc a nie np. Jimena, a pierdoli, jakby to ona miala za mnie odsiedzieć :o

Gość princess Paranoia
"Aaa, i w kościele nawet nie byłam, za to za chwilę na koncert rockowy się wybieram..." a że się tak spytam: jaki zespół dziś gra i gdzie? ;)

Przegrałam życie na Kafeterii- ani razu sie z toba nie wdalam w konwersacje a ty tu po mnie jedziesz ze niby poprzez wiare znajde sie w czarnej dupie, hahahha, dobre to bylo Bog nas kocha i w czarna dupe to tylko ludzie nas moga wkopac a nie Bog i wiara zastanow sie co piszesz

Jimena-katolicka dziewczyna -- Ale ja nie chce takiej szansy!! Nie obchodzi mnie to! Chce wpierdalac czekolade, pic do bialego rana i dobrze mi z tym, nie czuje wyrzutow sumienia!! Dla mnie to nie jest zlo, mysl swoje.

krolowa przystojnych facetow apropo Twojego nicka, sama dałaś sobie pozwolenie, żeby się tak nazwać, dowartościowałaś się, że jesteś nieformalną krolową przystojnych facetów, wszystki znaki na ziemi i niebie świadczą o tym, że jesteś prożna i masz się pewnie za niewiadomo co i w realu i tu na forum, ale prawa jest taka, że tylko ty masz takieś przeświadczenie i żyj sobie tak dalej. Amen :P

no ale kurwa mać ty królowo i Jimena nakłaniacie ludzi do nawrócenia sie i to wy macie pojebane równo w tych swoich móżdżkach, jesli takowe posiadacie:O i nie macie prawa w czyjes zycie ingerowac bo to nie wy jestescie od tego zeby im zabraniac i mówic co mają robić pilnujcie swojej dupy i tak bedzie najlepiej:P

Gość tiruriruuu
A w Krakowie ;) Taki amatorski, garażowy zespół moich znajomych aczkolwiek na gitarach łoją iście po szatańsku ;) Dorzućcie do tego, że w młodości biegałam na randki z klerykiem (pewnie dalej bym biegała, gdyby nie to, że został księdzem i przenieśli go dalekoooo :P)- i jestem już skończona! :P Komu zarezerwować miejsce w kotle obok mnie?? :D ...aż sobie chyba zaczernię nicka i dodam temat do ulubionych :D

Gość princess Paranoia
Taki amatorski, garażowy zespół moich znajomych aczkolwiek na gitarach łoją iście po szatańsku czyli tak jak lubię;) Komu zarezerwować miejsce w kotle obok mnie?? mnie;)

Przegrałam życie na Kafeterii-- po co ty jeszcze tutaj siedzisz? nie stoje kolo ciebie i nie rozkazuje ci paluchem co masz robic, dobrowolnie tu siedzisz i czytasz, juz dosc dlugo wytrzymujesz widac ze potrzebujesz takiej rozmowy, a obrazaniem mnie nie zrazisz do mowienia o Bogu :)