Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Właśnie zjadłam...

Polecane posty

Gość princess Paranoia
niedługo dojdzie do tego, że katole zabronią nam czekolady jesc;)

Gość Ups...........................
Jimena, to idź do kościoła i tam krzycz ciekawe czy ksiądz będzie zadowolony.

Gość tiruriruuu
A ja całą wielką milkę jogurtową i popiłam pepsi - dla mnei to najlepsze lekarstwo na kaca! ;)

a ja zaraz zjem pyszne pączki które usmażyła moja mama, palce lizać.

Uwielbiam słodycze.

Gość do z kazdym dniem
Laska nawiedzona, ale wy nie lepsi ;) jedziecie na katoli a ciekawe czy ktores z was odwaznych sie z kosciola wypisało :)

zdazylam juz zauwazyc ze wy niewierzacy, wulgarni , niekoniecznie zli, tego nie twierdze, bardzo sie denerwujecie, bronicie, atakujecie, bulwersujecie,i takie tam podobne i po co??czy jestescie pewni swoich pogladow, jestescie zadowoleni ze swojego zycia?wiec po co sie tak denerwowac?unosic?obrazac?zastanowcie sie nad zyciem i probujcie cos w nim zmienic, na dobre,a reszta sama sie bedzie zmieniac i czynic was szczesliwymi dolce z tym swoim sztucznym popedem seksualnym mnie nie sprowokujesz :P bo czuc na odleglosc ze probujesz wkurzyc swoim dzieciecym zachowaniem, hehe

Ups........................... - ja tez :D zwlaszcza po nocy szalenstwa :D Gdzie sie tyle wytanczylam, ze miesnie mnie bola - i trza kalori nadrobic :D:D:D

Gość tiruriruuu
No to żeby dolać oligwy do ognia zapodam Wam dziewczynki grzesznice dowcip na neidziele: Ksiądz chodzi z tacą po kościele, zbiera pieniądze od parafian. Podchodzi do staruszki, a ona grzebie w portfelu. Ksiądz: Te grubsze babciu,papierowe.. Babcia: Aa nie.. te grubsze mam na fryzjera.. Ksiądz: babciu, ale Maryja nie chodziła do fryzjera. Babcia: Taak?? A Jezus nie jeździł Maybachem... Pozdrawiam, Magdalena-też-grzesznica :P:P;)

Ja nie muszę czekać na tłusty czwartek, jem kiedy mam ochotę.

Gość do z kazdym dniem
dolce, to juz win rodzicow ze cie na swiat sprowadzili w takim kraju ;) i ochrzcili :)

krolowa przystojnych facetow - Jestem szczęsliwa jak nigdy, bo wiem na czym stoję. Nie wierze w zaden kosciol - bo wszystko sobie dokladnie przemyslalam. I teraz nie boje sie, co bedzie potem, nie boje sie, ze kiedy opuszcze jedna msze to pojde do piekla :o Moze i ide na latwizne, moze katolicy musza wiecej poswiecic, zeby 'zostac zbawionym', ale ja jakos nie czuje wyrzutow sumienia i jest mi z tym gites majonez! A czemu sie tak wyklocam? Bo jestem nerwowa osoba, i klotnie sa w mojej naturze :classic_cool:

Gość oj kochane kobiety
nie ma się czym chwalić... tym, że grzeszycie? (i nie mówię tutaj o jedzeniu czekolady) Super priorytet w życiu...

och kochany zebys mnie poznal, zobaczyl to juz wiecej bys tego nie napisal, ladne i sexi kobiety tez wierza w Boga i sie modla, wiesz? ładne i sexi kobiety - masz grzech, boś próżna, wiecej pokory, a nie tu wyjeżdzasz żeś ładna i sexi :P:P:P grzech jak nic !!!!!!!

przesadzacie kochani tez potrafie wchlonac cala czekolade czy pare paczkow, pepsi nie lubie, to nie jednak ma nic wspolnego z wiara, grzechem lakomstwo jest grzechem-ok ale od czasu do czasu pozeranie czego w duzej ilosci nie uwazam za zle wierze w Boga,chodze do kosciola i mysle ze nie trzeba przesadzac w tych pogladach,odnosnie tabliczki czekolady, paczkow, srutkow, tutkow

Z KAŻDYM DNIEM KOBIETO PROSZE CIE IDZ DO KOSCIOLA I PROS BOGA O PRZEBACZENIE MASZ NA SWOIM SUMIENIU WIELE GRZECHOW KTO WIE? MOZE BOG DA CI SZANSE? PAMIETAJ TA ROZMOWE O ABORCJI Z TOBA I TEZ ZACHOWYWALAS SIE JAK KROWA KTORA NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY Z KONSEKFENCJI Z TEGO CO WIDZE TO NAWET ZWIERZETA SA MADRZEJSZE OD LUDZI TUTAJ NA KAFE MAM TEGO ŚWIĘTE DOWODY I CHYBA ZARAZ ZWARIUJE

że tak powiem- wtrące swoje 3 grosze bo mnie aż bierze i zejde zaraz chyba no:O ty, katoliczka o 7 bolesci gówno wielkie powinno cie interesowac kto grzeszy a kto nie, kto wierzy w Boga a kto nie:P ja wierze w Boga ale nie w kosciól bo mysle ze to jedna wielka zakłamana instytucja co forse zbiera i wszystkim wszystko zabrania myslisz ze księża też nie ruchają?:D to sie grubo mylisz ci powiem a ta twoja świętojebliwość kiedyś cie zgubi:P ciebie nie pozdrawiam:P

Gość oj kochane kobiety
faktycznie życie przegrałaś...

Jimena-katolicka dziewczyna - Nie pojde do kosciola, bo w niego nie wierze. To jakbys powiedziala do muzulmana, zeby poszedl sie spowiadac :o Ty juz zwiariowalas - bez obaw :classic_cool: