Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Właśnie zjadłam...

Polecane posty

Gość princess Paranoia
mówienie że na pewno zostanie się beatyfikowaną nie jest fanatyzmem?? poza tym nie wierzę żeby 19 latka zachowywała się tak jak ona.znam wiele wierzących nastolatek ale żadna nie stara sie na siłę nawracać innych .To jest chyba moja sprawa w co wierzę a takie wpierdalanie się na siłę i mówienie mi jak powinnam zyć włąsnym życiem to dewotyzm więc proszę cię nie pierdol królowo

Gość ale a was glupki
Skocz do: 123456 14:49 [zgłoś do usunięcia] Dolce bez Gabbana ale a was glupki - jak się posram to bynajmniej bede miał zapas czekolady jesz gówna:o :o

Ja nie napisałam że jedzenie czekolady i picie alkoholu jest grzechem. OCZYWIŚCIE JEŚLI ROBIMY TO WSZYSTKO Z UMIAREM CZY TERAZ TO już rozumiecie co miałam na myśli, a jedzenie czegoś pokryjomu napisałam że jest EGOIZMEM

Jimena naprawde przesadza :o Nawracanie innych to nie na sile :o Mialam przyjaciolke, ktora nalezala do ruchu zielonoswiatkowych. Tez chciala, zebym sie 'nawrocila'. Opowiedziala mi, co ona mysli o Jezusie itd. poprosila mnie, zebym poszla z nia raz do jej kosciola(poszlam, ale juz tam nie wrocilam). Powiedzialam, ze to nie dla mnie i dala mi juz spokoj. Przekazala mi, co miala do przekazania, ale ja podjelam decyzje i jestem jej wdzieczna, ze na sile nie wpajala mi do glowy swoich pogladow!

Jimena-katolicka dziewczyna - skoro, jedzenie i picie z umiarem to nic takiego, a jedzenie w samotnosci to egozim, to czemu wlasciwie twierdzisz, ze pojde do piekla?

Przegrałam życie na Kafeterii - jak chodziłem kiedyś do spowiedzi to nawet na spowiedzi kłamałem Ksiądz się pytał - a czemu dziecko nie byłeś w kościele, a ja na to, że byłem chory a prawa była taka, że mi się nie chciało :P

Dolce bez Gabbana mały rogaliczek a cała czekolada to jednak różnica. Jedzenie dużo słodyczy to SAMOBÓJSTWO lub CUKRZYCA ONANIZOWANIE JEST GRZECHEM I TO BARDZO WIELKIEM GRZECHEM I NIE TYLKO POKRYJOMU CZY Z KIMŚ SEKS=TYLKO MAŁŻEŃSTWO

princess Paranoia-a feee, wulgaryzm, beee. z ta beatyfikacja przyznala sie ze przesadzila, wiec zapomnij -jej blad. Po za tym skoro ona nie powinna sie wtracac i oceniac ciebie,ze przeszkadza ci jej poglad na twoj temet to dlaczego ty ja oceniasz i porownujesz i twierdzisz ze to nie normalne??? zaprzeczasz sobie, moim zdaniem to co ona robi to jej sprawa, komus sie to spodoba komus innemu nie

Gość princess Paranoia
jedzenie duzo słodyczy to SAMOBÓJSTWO spoko to jak kiedyś będę się chciała zabić to wpierdolę kilo czekolady i będa mnie mogli zakopać do piachu. my dear queen Po za tym skoro ona nie powinna sie wtracac i oceniac ciebie,ze przeszkadza ci jej poglad na twoj temet to dlaczego ty ja oceniasz i porownujesz i twierdzisz ze to nie normalne??? ja jej nie oceniam ani nie porównuję, a twierdzę że jej zachowanie jest niemormalne bo takie jest!