Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

moja dziewczyna idzie do ginekologa na wymrażanienadżerkiczystracibłonędziewiczą

Polecane posty

podczas tego zabiegu Jeszcze nie współżylismy i źle się czuje myśląc że inny facet będzie ją oglądał i wkladał jej palce do pochwy. i czy 20 letnia dziewczyna musi mieć przeprowadzany taki zabieg

Gość dzisaj wstalam wczsniej...
tak musi nadzerka w przyszlosci moze grozic powaznym schorzeniem a anwet pesplodniascia wypalajac nadzerke lekarz napewno nie naruszy blony dziewiczej a pozatym to wcale nie musi byc lekarz a lekarka

Gość ja pierdykam
czlowieku... tu chodzi o jej zdrowie a ty tylko oo wlasnej dupie myslisz... to jak ty sie czujesz nie ma znaczenia, dorosnij, nieleczona nadzerka = bardzo duze ryzyko raka narzadow rodnych w przyszloci

jezeli jej wyniki cytologii sa okej, niech tej nadzerki nie rusza. nigdzie w europie zachodniej, czy w stanach sie tego nie robi! bylam w Polsce u lekarza, stwierdzil, ze mam nadzerke do zabiegu. Wrocilam do domu (w UK), poszlam do lekarza i powiedzial, ze tego juz sie nie robi od 20 lat (sic!), a on wczesniej pracowal w Finalndii, i tam rowniez takich zabiegow sie nie przeprowadza (o ile wyniki cytologii sa okej) poszukaj strony swiatowej organizacji zrzeszajacej ginekologow, tam sa arykuly na ten temat.

Gość sssssssssssaaaaa
Mój bosze co za niedouczenie - lekarz to lekarz a nie że bedzie jej wkładał palce żeby się podniecić. A jak Ty będziesz musiał iść do lekarza z problem penisa to co? A nadżerkę trzeba leczyć bezwzględnie!

Gość ja pierdykam
tak tak a jestes lekarzem, ze namawiasz mlodego chlopaka by odradzil dziewczynie zabieg? wezmiesz na siebie odpowiedzialnosc xza ew. smierc na raka? a co, jesli to lekarz w uk sie pomylil? bo jest uk, to musi miec racje? ludzie! litosci! nia badzcie madrzejsi od lekarza dziewczyny!

Gość ja pierdykam
powyzej bylo do Karamba bamba

Gość skąd u niej nadżerka
? jeśli jest dziewicą i jak lekarz ją stwierdził, skoro nie mógł jej przecież normalnie zbadać bo jest dziewicą? :P

Gość hhhhhhh
taka z niej dziewica jak z...... dziewice nie mają nadrzerki

Gość sssssssssssaaaaa
Nadrzerki na pewno nie :D

poczytaj artykuly z European Society of Gynecology oraz z International Federation of Gynecology to porozmawiamy. nie mowie, zeby chlopak odradzal, mowie, zeby zainteresowac sie, co uwazaja na ten temat specjalisci z tej dziedziny z calego swiata, a nie tylko sluchac lekarza, ktory chce 400zl za wymrazanie czegos, co niekoniecznie musis byc wymrazane.