Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość born to be wild

Czy jest kobieta co się chce bawić do 30 bez planów życiowych ?

Polecane posty

Gość born to be wild

szukam dziewczyny z którą bym zwiedził świat, korzystał z życia itd bez wynajmowania domu, brania kredytu, myśleniu o dziecku itd...żyć minimalnym kosztem a całe oszczędności przeznaczyć na rozrywki...są takie co mają takie plany...mi np nie przeszkadza życie z rodzicami...

Gość Karmelkaaaa
...zycie z rodzicami, czyli na ich koszt, tak? Sadze, ze takich kobie jest malo. Takie kolo 30-juz sie "wyszumialy", a teraz mysla o stabilizacji. Taka maja psychike i tego nie zmienisz. Chociaz moze znajdziesz jakis wyjatek:)

Gość born to be wild
Kiedy juz się wyszalejemy , przeprowadzimy się do mnie do Bąkowca k/Dęblina gdzie wraz z moimi rodzicami będziemy prowadzić niewielką hodowlę trzody chlewnej.

Gość sorry ale pod okiem rodziców
to się bawią gimbusy a nie 20-30 letni ludzie jaja sobie robisz? bawić się można dokąd chcesz, ale żyjąc samodzielnie a nie na garnuszku u mamusi. wyobraź sobie że chcesz się zabawić ale nie możesz bo mamusia każe ci pokój odkurzyć. Żal... No chyb że szukasz sponsorki tej twojej zabawy...

Gość sorry ja chce sie bawic
ale jestem odpowiedzialna i wiem ze z mojej pensji musze 1000 zl przeznaczyc na utrzymanie rodzicow tj dolozenie im sie do zycia, a mieszkanie wynajmuje poniewaz nie chce z nimi mieszkac, mamy inny styl zycia dzieci wiem, ze nie chce, ale nie mam pojecia jak Ty sobie wyobrazasz zycie, chyba do mnie jednak nie pasujesz :P

Gość born to be wild
daje kase rodzicą na utrzymanie ale i tak wychodzi o wiele tanij niz wynajecie , mam 24 lata i tyle pomyslow na zycie , rodzicow mam spoko wcale nie mieszja sie w moje zycie, relacje jakbym wynajmowal z kolegami chate....

Gość born to be wild
narazie mam kolo 2 tys miesiecznie i 400 zl daje na dom reszta dla mnie szybko mozna oszczedzic na fajne wyprawy itd

Gość born to be wild
czyli niestety w Polki maja zakodowane maż, dziecko i wegetacja do konca życia czyli poszukam zagranica....:)

Gość xxxxxxxx1
taaaak, pojedz za granice i sprobuj sie utrzymac za 400 zl>.Ale zaszalejesz:)

Gość born to be wild
a kto powiedział, że sie tam przeprowadzę ? :) dobra nvm idzcie wybierać ubranko dla dziecko ;)

Gość ja tak chce
jestem rok mlodsza od siebie i szukam tego samego..chcialabym zwiedziec jak najwiecej korzystac z zycia garsciami..przezyc je tak zebym na strosc miala co wspominac..ale wlasnie to ja trafiam na fectow ktorzy uwazaja ze jestem dziwna niepowazna..ze zyj e z glowa w chmurach..

Gość born to be wild
żyje bo mi to odpowiada i widze w tym korzyści , o kase się nie martwie mam fajne zycie :)

Gość ja tak chce
gdzie znalezc goscia ktory potrafi brac z zycia jak najwiecej? ktopry sie nie boji nowych wyznwan?:(

Gość born to be wild
dużo rozmawiaj z facetami rozmowa to klucz do odnalezienia , poaptrz jakie ma marzenia co jest priorytetem itd, poszukaj w miejscach gdzie tacy aktywni ludzie sie spotykaja, silownie, kluby sportowe, fora o podrozach itd

Ja też taka jestem:) a moj facet nie :( dolina. Zycie jest tylko jedno!