Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce przerazona

Moja siostra zakochala sie w glupku!!!

Polecane posty

Gość wielce przerazona
dzieki

Gość shadowman
Spoko niema za co. Pozdrawiam :)

Gość a ja mysle*
ze twoja siostra ma glupkowata siostre. :( Jak mozna komus zycie ukladac ?

Gość troszke dziwna ale co tam
ehhh jakie ma dla Ciebie znaczenie czy on jest po średniej czy po zawodowce czy po studiach, to chyba Twojej siostrze powinno przeszkadzac, a nie tobie prawda. A druga sprawa co z tego ze ich ojciec odszedl czy umarł.. jakas paranoja. No i trzecia sprawa, ze robi bledy. Wiekszosc facetow robi bledy i nie koniecznie ci z nizszym wyksztalceniem, uwierz. a to wcale nie swiadczy o nim jaki jest. Z reszta skad ty mozesz wiedziec jaki ten czlowiek jest naprawde jesli on z nia spedza mnustwo czasu a tobie tylko powie czesc, bo na bank go wkurwiasz ze sie wpierdalasz we wszystko. Daj sobie na luz i idz spac.

Gość To bardzo interesujące
"Bylabys szczesliwa nawet wiedzac, ze Twoj bliski wiaze sie z ta osoba bez milosci?" Byłabym szczęśliwa ,bo wiedziałabym ,że np.moja siostra nie jest już samotna a przez to nie staje się z roku na rok bardziej zgorzkniała , dzika i co raz bardziej zamknięta w sobie .

Gość troszke dziwna ale co tam
chcialam tylko dodac ze rzeczywiscie twoja siostra musi byc atrakcyjna skoro do niej tak wala jak w dym.... idz dziecko juz spać plisss!! :-)

Gość wielce przerazona
Troche dziwna, nie spotkalas sie nigdy z tym, ze faceci boja sie bardzo atrakcyjnych, dobrze zarabiajacych kobiet? :o A ona nie jest imprezowa, to moze rodzic dystans. Podoba sie moim kumplom, ale sie jej boja. Dowartosciowalas sie swoim postem?

Gość wielce przerazona
Aha i jeszcze jedno. Osoby ktore nie wychowaly sie w pelnej rodzinie moga miec troszke problemow w zyciu osobistym jak dorosna. Brakuje im odpowiednich wzorcow i albo sobie z tym radza albo nie. I tyle. Wyobraz sobie, ze zauwazylam, ze wiekszosc facetow robi bledy. Ale nie kazdy potrafi zrobic 3 w jednym wyrazie, a 10 w zdaniu. Wiem, ze siostra czasem tez ma problem ze zrozumieniem go, bo uzywa innych wyrazow, niz powinien.

Gość do wielce przerazona
Szkoda tego faceta !!! Zrób wszystko aby go uwolnić z tak popieprzonej rodzinki !!! Niech twoja siostra lepiej jest sama , nieużywana szybko zarośnie pajęczynami , niech skupi się na pracy , niech siedzi wieczorami sama w domu , bo przecież po co ma mieć towarzystwo !!! ma ciebie :-p

Gość wielce przerazona
Po pierwsze moja siostra ma towarzystwo (kolezanki i kolegow ze szkol, z ktorymi widuje sie regularnie), a po drugie i tak z nia nie mieszkam :D

wielce przerazona- daj spokój siostrze, to jej zycie. NIe zaglądaj komus w serce, w portfel, w zycie prywatne... nie oceniaj!!! badź ostrozniejsza w osądach.. takich mysleniem mozesz zrazic do siebie wielu ludzi...

Gość do wielce przerazona
Tak ! masz racje , twojej siostrze wystarczą koleżanki i koledzy ze szkoły:-p po co miałaby mieć normalny związek , rodzinę !!! Mieszaj nadal w głowie twojej siostry tak aby sama nie wiedziała czego chce i niech pozostanie sfrustrowaną starą panną. Musisz jej strasznie nienawidzić ,ty chcesz ułożyć sobie życie i mieć normalną rodzinę a siostrze chcesz zgotować taki los !

Gość wielce przerazona
Taaa... dalej wyciagajcie bledne wnioski :P Napisalam tylko, ze kiedy kobieta nie ma faceta, nie znaczy to, ze nie ma rowniez do kogo ust otworzyc :D Moja siostra ma towarzystwo. :)

Gość wielce przerazona
Ja tez chce zeby sobie ulozyla zycie, tylko z kims sensowym. Nawet nie wiesz ile razy probowalam ja z kims zapoznac. No, ale ona nie lubi swatania. A moi koledzy glupieja w jej obecnosci i nie prezentuja sie zbyt ciekawie, heheh :D Wy naprawde sadzicie, ze jak ktos nie ma faceta i nie chodzi po dyskotekach, to nie ma absolutnie zadnych znajomych? :D Moja siostra ma ich, tyle tylko, ze sa to osoby zazwyczaj juz w stalych zwiazkach, jesli nie dzieciate i mezate/ zonate...

Gość siostra zakochala sie w glupku
Twoja siostra ma głupią siostrę. Twoja siostra jest chyba niepełnosprawna umysłowo, że pozwala takiej gówniarze jak ty wpieprzać się do jej związku .

Gość wielce przerazona
Tylko chcialam Wam wszystkim powiedziec, ze odczepiam sie na razie od faceta, bo siostrze spoznial sie ponad 2 tygodnie okres, byla przerazona, ze jest w ciazy - a oboje dziecka nie chca. Niezle schizy byly :o No i on powiedzial, ze sie ma nie martwic, a on sie tym dzieckiem zajmie. Wiec stwierdzilam, ze moze rzeczywiscie jest fajnym facetem (ale jak skrzywdzi mi sis, osobiscie urwe mu glowe) Nie myslcie o mnie zle, ja naprawde kocham siostre

Gość wielce przerazona
Przeciez nie mialam nic do zarzucenia jego rodzinie. Po prostu wiem, ze osoby z rodzin niepelnych maja potem czesto problemy ze soba

Gość wielce przerazona
jezeli masz problemy ze soba, wlasna samoakceptacja i wlasnymi granicami, to mozesz kogos skrzywdzic, wiesz?

Gość wielce przerazona
ludzie wychowywani przez tylko jedno z rodzicow albo w rodzinie alkoholicznej czy toksycznej czesto potem nie chcac powielaja wzorce zachowan takie osoby moga tez roznie radzic sobie z poczuciem nieakceptacji - wplatywac w zwiazek z kimkolwiek byleby poczuc cieplo, nawet z kims duzo starszym, mezatka, zonatym, w zwiazek z kims, kto ma problemy, ktore rozumieja (np. z alkoholikiem, damskim bokserem), albo uciekac od zwiazkow i odpowiedzialnosci, bo nie zostali tego nauczeni w dziecinstwie ten facet mojej siostry ewidentnie ma niskie poczucie wlasnej wartosci pytanie, co z tym zrobi