Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_240

Objawy ciaży

Polecane posty

Gość Marzena_240

cześć wszystkim mam pytanie czy mozliwe jest to ze mogłam zajść w ciazę jesli uprawiałam seks z e swoim facetem w dni płodne bez zabezpieczenia. Można powiedziec że robiłam to nawet w ostatni dzień cyklu miesiączkowego. teraz okres mam mieć 11 lutego a mnie najpierw bolały tzn kłuły jajniki szczególnie prawy na zmiane z lewym tydzień przed miesiączka zaczeły mnie kłuć nigdy wcześniej nie miałam tak żeby przed okresem kłuły mnie jajniki teraz oprócz kłucia boli mnie podbrzusze a na piersiach pojawiły mi sie widoczne naczynka krwionośne, czy to mozliwe we mnie rozwija sie nowe zycie, tak bardzo ja i mój partner chcemy miec dziecko ale ktos powiedział ze jak sie chce to nic z tego nie będzie. drogie czytelniczki piszcie jak miałyście podobne objawy czekam a powiadomie was czy dostałam okres w środę 11 lutego, trzymajcie kciuki żebym nie dostała. pozdrawiam.

Gość anka159
Syansa jest i yzcye wam tego! Bede tryzmala kciuki!!!!

Gość Marzena_240
dzięki jak cos to od razu napisze na forum i powiadomie o wszystkim nawet jesli dostanę okresu.

Gość anka159
ok, mam nadzieje ze poinformujesz ze go nie masz i tego Ci zycze!

Gość Marzena_240
Ojojo żeby tylko tak było to nie wyobrażasz sobie jaka była bym szszęsliwa najszczęśliwsza ale to jeszcze głupie 3 dni.

Gość ja zrobilam test
5 dni przed miesiaczka i wykazal ciaze

Gość Marzena_240
jaki to był test to kupie sobie w aptece??? jutro i zrobie

Gość ja zrobilam test
amil

Gość Marzena_240
mam pytania jaka jest miejwięcej cena tego testu amil???

Gość ja pierdykam
10-15 zl - cena wiekszosci testow

Gość anka159
zorb jutro i daj znac jak wyszlo! :) slyszalam ze wiarygodniejszy jest ten z krwi i barzdiej czulszy:)

Gość chce dzidzie
mi zostalo czekanie do 19go. 3 razy kochalismy sie w dni plodne.teraz to bede czekac a jak nie to za miesiac znow probowac ostatnio slyszalam ze szansa przy zdrowych rodzicach tylko 40 procent. nie jest latwo zostac mama

Gość ja zrobilam test
Marzena_240 tylko zrob rano test

Gość Marzena_240
ja już nie pierwszy raz próbuje jak kupie test to zrobie go dopiero na następny dzień rano i napisze, nio zgadzam sie że nie jest łatwo zostac mamą ale cały czas można próbować a moze się uda. Nie wytrzymam do tej środy.

Gość Marzena_240
Kupiłam wreszcie ten test i jutro go zrobie to od razu napisze co i jak trzymajcie wciaz kciuki.

Gość anka159
trzymamy trzymamy:))Powodzenia i zycze tych dwoch kreseczek:)

Gość anka159
trzymam kciuki od samego rana! powodzenia!!! ;)

Gość Marzena_240
słcuhajcie okresu nie ma i nic mnie nie boli. Ale najgorsze jest to że robiłam test pre-test i wynik był negatywny to chyba nici odpiszcie jak miałyscie podobnie.

Gość anka159
Zrob test z kriw one sa pewniejsze!!! dadza Ci odpowiedz na 100% :) ja tam wierze ze udalo sie Wam!!!!:)

Gość Marzena_240
słuchaj anka159 narazie wstrzymam się z tym testem z krwi poczekam jakieś trzy dni i powtórze test płytkowy jak drugi raz wyjdzie negatywnie to wtedy zgłosze sie na badanie krwi. Słuchaj bardzo się ciesze że we mnie wierzysz ale czytałam że jak sie chcę to się często nie ma dziecka, wiesz co mam na mysli, może ja ten test zrobiłam za wcześnie albo sama juz nie wiem????? jestem smutna okres dopiero spóxnia mi się dwa dni a ja pokładam wszelkie nadzieje i to pewnie dlatego tak jest.Pozdrawiam i się załamałam.

marzenko nie przejmuj sie ...ja cie pociesze ze mialam tak samo ...no nie ukrywam ze staralismy sie dzidzi 9 m-cy a za kazdym razem myslalam a moze sie udalo ale za 9 razem..wiedzialam intuicyjne ze jestem...strasznie bolal mnie brzuch i jajniki, mnie bardziej bolal po lewej stronie ale pobolewal tez prawy jajnik :) pierwszy test wyszedl ze a drugi za dwa dni wyszla blada druga kreska a na drugi dzien jak rano zrobilam wyszla druga gruba krecha..ale ja tez mialam pre -test on jest za przeposzeniem do d**** nie jest az tak czula jak inne testy chociaz w ulotce jest napisane to o czulosc chyba 25 uml tak???

Gość Marzena_240
niunia niunia to jaki według ciebie jest dobry test ciążowy z wyjątkiem pre-testu.

amil albo pink test ja mialam te i sa dobre kiedys tez testowalam que view i powiedziala mi prawde ze nie jestem w ciąży :( ale te dwa pierwsze pokazaly mi dwie kreseczki:):) i tera jestem w 7 tc:)

Gość Marzena_240
Niunia niunia zazdroszczę ci.

Gość Marzena_240
Może mi też się udało narazie nie mam okresu. Więc pozostaje mi jedynie bycie cierpliwym.

Gość Marzena_240
Hej dziewczyny zrobiłam kolejny test ciażowy i lipa wyszedł negatywnie a okresu nie mam juz5 dni i nic mnie boli i nie wskazuje abym miała go dostać??? co robic bo brak mi słów do tych testów ciażowych???Bo co to moze być jak nie ciaża 1 raz mi sie w zyciu okres spóźnił moze te testy nie wykryły bo jest za wcześnie.

im bardziej sie stresujesz,tym dluzej na okres bedziesz czekac.choc zycze by nie przyszedl.proponuje ginekologa albo testy krwi. cierpliwosc nie jest moja mocna strona.musze czekac 5 dni ;( to moja pierwsza proba. zycze szczescia ps testy to dziwna sprawa moja kolezanka zrobila 5 2 na tak 2 na nie a 1 ze niby zle wykonala.poszla do gina i dla niej na szczescie wtedy nie byla.ale stresu miala

Gość Marzena_240
Nic mi nie wychodzi dzisiaj dostałam okres spóźniony ale jest mi się chyba nie uda dlatego że bardzo chce juz nie wiem próbowałam w dni płodne i wogóle a tu nic a teraz miałam taką nadzieję i du..... brak słów i totalne załamanie mam nic mi się nie udaje jestem smutna pozdrawiam wszystkie zafasolkowane kobiety.

Gość Marzena_240
Nie pisałam duzo czasu nie pamiętam kiedy dzisiaj pisze bo dzisiaj robiłam test amil i wyszły mi dwie kereski jestem w ciaży dziewczynki udało mi sie, pozdrawiam.