Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arterius

podziekowanie dla Rodziców

Polecane posty

Gość Arterius

Witajcie, co kupujecie na Podziekowanie dla Rodziców? Ja nie wiem co kupic... Macie jakies ciekawe propozycje?

Gość ahahahahahahahaaaaaa
my z narzeczonym dajemy im w prezencie szkice na których bedziemy my oboje :) takie jak kiedyś zdjęcia w okresie międzywojennym robili małżeśństwom. poza tym dołączymy rowbież podziękowania przez nas samych napisane. i pewnie jakieś kwiaty. te szkice oprawimy w śliczne ramki. mam nadzieję, że rodzicom się bardzo spodoba. w końcu będa mogli na nas patrzeć każdego dnia mimo że my bedzie już daleko od nich.:)

Gość Aaanniiaaa
my już po weselu zaprosiliśmy rodziców na obiad i daliśmny im czekoladowe telegramy + róże. Na weselu była piosenka ze specjalną dedykacją dla nich :)

my dajemy fotoksiążki. ja przygotowuję osobną dla moich rodziców a K. osobną dla swoich. zaczynamy ślubnym zdjęciem rodziców, następnie przekrój od dzieciństwa do teraz, chciałabym zakończyć naszym wspólnym w miarę aktualnym zdjęciem lecz rodzice unikają aparatu jak diabeł święconej wody więc będę musiała pokombinować :P do tego zapewne pisemne podziękowania i symboliczne kwiaty.