Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daleko mam do Wawy

Nie mam TV i nie chcę mieć! CZy tracę coś?

Polecane posty

Gość Daleko mam do Wawy

nie oglądam TV od jakiś 3 lat i nie widze w tym problemu :-D ale rodzina i znajomi wciskają mi na siłę, no bo jak to sama mieszkam i nawet tv nie mam, że taka biedna jestem i w ogóle :-D a ja się tylko zastanawiam czy w tej tv można coś fajnego oglądnąć i czy rzeczywiście coś tracę

Gość słowiczeksoli
Autorko myslę, ze nic nie tracisz. Teraz w TV to same badziewia, ogłupiające ludzi czego przykładem są podszywy powyżej... smutna rzeczywistość

Gość Daleko mam do Wawy
za to całymi godzinami wpatruję się w plakat z leszkiem balcerowiczem wiszący na scianie w sypialni :classic_cool:

Ja też nie mam i nie zamierzam mieć. Chcę też przestać z kafeterią ale póki co mnie ciągnie.

Gość Daleko mam do Wawy
babcia na moją prośbe kończy własnie arras z wizerunkiem posła Gosiewskiego:classic_cool:

Gość neneneneiki
SZKODA BO TYLE CIEKAWYCH PROGRAMOW NA KABLOWCE JEST.NP NATIONAL GEOGRAPHIC CZY DISCAVERY...NIE MUSIALABYS OGLADAC TANCOW Z GWIAZDAMI CZY DENNYCH SERIALI JAK NIE LUBISZ...MASZ W OGOLE JAKIES ZAINTERESOWANIA?

niczego nie tracisz, a na pewno oszczędzasz sporo czasu.

Gość Daleko mam do Wawy
purewoman :) ja swojemu dziecku - jak będzie córka - damna drugie kafeteria :) Żaneta Kafeteria :) prawda żeładnie brzmi ? :D

Gość dark fairy lady
SZKODA ZE NIE MASZ...

Gość kakaakakaka
TO CO ROBISZ CALYMI DNIAMI JAK TV NIE MASZ?JA BYM TAK NIE MOGLA

Nie tracisz, a zyskujesz;] Po co oglądać np kilka razy dziennie wiadomości i się stresować tym kryzysem i chwytać się za głowę co się dzieje na tym świecie..bez tv jest się zdrowszym. Ja ogladam tv niezwykle rzadko, a jak mam ochotę na jakiś film to nie na niekończące się powtórki w tv tylko nowości z torrentów lub kina;) O programach rozrywkowych już nie wpomnę, bo są mało ambitne. Zamiast oglądać tv można iść sobie na spacer i się dotlenić;) pozdrowienia;)

Gość tatataaaaaaaaaaaa
tylko ludzie bez pasji nie maja tv!

Gość Daleko mam do Wawy
włąśnie dlatego, że mam tyle pasji nie mam czasu na tv i wcale mnie do tego nie ciągnie. Maluję obrazy a to zajmuje dużo czasu, odpoczywam i relaksuję się przy tym, rzeźbię, gram na fortepianie i skrzypcach... Ale może rzeczywiście mogłabym oglądać Discovery... jak mam ochotę na jakiś film to wypożyczam DVD A co jest jeszcze fajnego oprócz Discovery?

Gość Daleko mam do Wawy
ostatnio często ustawiam beczke po kapuście w dużym pokoju, wchodze do wewnatrz po czym z ogromna pasją i lekkim rumieńcem cisne kupę:classic_cool:

Gość Daleko mam do Wawy
po czym zwiewnie udeptuję wszystko moimi malutkimi stopkami nr.49 :classic_cool:

Gość neneneneiki
no ja lubie programy na national geographic.duzo o nauce medycynie ciekawostki z roznych dziedzin zycia...wczoraj ogladalam np wyprawe do chin 2 braci ktorzy tam sie wychowywali.mozna zobaczyc kawalek swiata nie wychodzac z domu=]

Gość neneneneiki
dogadzam sobie bakłazanem oglądając prognoze pogody na czołowy programie satelitarnym Al Jazerra :classic_cool:

Gość neneneneiki
wynocha podszywaczu!=/

Brzmi to na równi z Wiktoria Oliwia Julia (i tu nazwisko ojca) TV jest ok tylko żre czas.

Gość neneneneiki
moim ulubionym programem jest TV MARKET :) ostatnio kupiłam mopa :classic_cool:

Gość neneneneiki
na animal planet oglądam akty kopulacyjne koszatnic, po czym jestem tak rozpalona że nie mogę zasnąć:classic_cool:

Gość neneneneiki
z błyskiem w oczach i drżącymi kolanami oglądam filmy o okresie godowym krokodyli różańcowych.Wije się wtedy wannie podobnie jak one mając między nogami sznur od prysznica :classic_cool: