Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

bądźcie tak mili i popiszcie ze mną

Polecane posty

bo ja znów zachorowałam... nie mogę wysiedzieć w domu już wszystko mi się znudziło... nie mogę zasnąć bo znowu : gorączka, omamy, krew z nosa... bardzo Was proszę

teraz nawet lepiej,. obecnie najbardziej denerwuje mnie pieczenie w nosie, taka suchość okropne.... a Ty?

Gość cześć słowiczko
🖐️

Mnie męczył ostatnio katar ale właściwie to już jest lepiej. Martwię się tylko bo teraz mąż zachorował. już wczoraj wieczorem gorzej się czuł. A dziś od rana siedzi w pracy. Właśnie dzwonił przed chwilką że ma gorączkę, dreszcze i źle sie czuje a wróci dopiero wieczorem i jutro znów ma na rano. Biedactwo...

no cóż trzeba być tolerancyjnym nawet dla mniej inteligentnych ludzi... co za los

mogie popisać z Tobą ale dobry nie jestem. Zdrowka życzę.

Agula to co napiałam przed chwilą to oczywiście nie do Ciebie tylko do ludzi bez 6 klepki a mąż nie może sobie urlopu załatwić??

Nie wiem u nich ciężko teraz z wolnym ale pewnie jak się będzie bardzo źle czuł to nawet nie będzie w stanie podnieść się o 4 rano z łóżka i iść do tej pracy. Zresztą mam nadzieję że nie pójdzie. Poleży sobie przynajmniej ten jeden czy dwa dni i poczuje się lepiej!

samo leżenie nie pomoże, daj mu febrisan albo aspirin, ibuprofen, vitaminer, wit c i sałatkę z kiszonej kapusty dzięki takiej kuracji powinien szybko powrócić do zdrówka!

Gość kumkumka mała
ja też jestem chora strasznie się męczę, gorączka, dreszcze, katar. W domu mam tylko polopirynę a w portfelu jakieś 12 złotych tylko. Jutro powinnam mieć wypłatę to może wreszcie kupię jakieś lekarstwa. :(

ale jak kasy brak to możesz zastosować jakieś maliny. masz takie w słoiku?

Gość kumkumka mała
Nie mam nic ale może czosnek pomoże?

zgnieć czosnek i dodaj do gorącego mleka. nie ma szans żeby bakterie nie zginęły

jezeli utrzymuje się gorączka , zawroty glowy , to moze być nie przeziebienie tylko INFEKCJA WIRUSOWA . koniecznie do lekarza po antybiotyk , samą aspiryną , gripexem czy inszym gównem w stylu fervexu nie wyleczysz się. to mozesz wziąc tylko by miec siłe pójść do lekarza. [ przy wysokiej goraczce wizyta domowa] jezeli oprzesz leczenie na aspirynie , gripexie czy nie daj Boze ibupromie to powikłania na bank mogą być i wtedy do szpitala mozesz trafić na korytarz. koniecznie antybiotyk! do tego oslonowy np. linux. wapno i rutinoscorbin. antybiotyk trzeba wziąc do konca serii - koniecznie!pozdrawiam

przy wirusach gorączka jest objawem naturalnej obrony organizmu. zbijanie jej aspiryną jest niekorzystne. nie leczy!tylko łagodzi.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość
Magnolio mam prośbę do ciebie , udowodnij , że nie jestem tobą.

Gość
Ja jestem zdrowa, a ty chora.