Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarna1977

ORGAZM analny

Polecane posty

Gość mimi 33
Od roku kocham się z moim facetem analnie, ale kiedy on \"tam\" wkłada bardzo szybko dochodzi. Może gdyby robił to dłużej :( Może któraś z dziewczyn mi powie podobny jest do łechtaczkowego czy do pochwowego i czy w ogóle warto

Gość prawiczek-frajer
Po co wchodzisz prawiczku na tematy których nie lubisz jesteś frajerem.

Gość do prawiczka i kropka
dawaj! nie bądź żyła :D

Gość ale cisza w walentynki...

Może któraś z dziewczyn mi powie podobny jest do łechtaczkowego czy do pochwowego i czy w ogóle warto przy zwyklym stosunku nie zawsze mam orgazm, przy analnym zawsze, pełen odlot

ja spróbowałam pierwszy raz jakieś pół roku temu, nie bolało, może odrobinę na początku, ale potem już tylko przyjemność. a jak facet dodatkowo wsadził mi wibrator w ciipkę to chyba byłam w innym świecie. nie wiem co to było- czy orgazm czy nirvana, ale było to coś, po czym dochodziłam do siebie z godzinę. uczucie pełnego, cudownego, magicznego spełnienia, rozkosz stulecia :)

a co do prawiczka to widzę 3 mozliwości 1- albo od dłuższego czasu ktoś tu sobie niezłe jaja z Was robi 2- albo to świr, zboczeniec w typie zoofila, którego podnieca pisanie o sobie jako o czystym młodzieńcu czekającym na spełnienie z nietkniętą niewiastą 3- albo faktycznie jest tym, kim pisze (co jest raczej niemożliwe) i bardzo mu współczuję, pewno to przez rodzinę, wychowanie i kolegów którzy go w szkole gnębili.

gdybyś to nie był Ty, to pewnie tak, ale z takimi poglądami dostaniesz tylko liścia w twarz, a ona obgada Cie wśród koleżanek tak , że nie znajdziesz dziewczyny w obrębie 250km

prawiczek- jesteś conajmniej dziwny, czytam Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu, powiedz mi czy Ty siedzisz na kafe 20h/dobe??? ja nie jestem jakaś wyzwolona, z ruchu New Age, feministek czy innych amazonek . od 3 lat mam jednego faceta, jestem zaręczona i po prostu nie ma między nami tabu, za to nie dopuszczamy jednego- zdrady (czyli np seks grupowy odpada), jednak jak czytam Prawiczka to mam wrażenie że nie jest (z całym szacunkiem kolego) "normalnym facetem"

czyli opcja 1 :) jesteś normalnym facetem, który robi sobie jaja. :D witaj w klubie, też lubię się tu wygłupiać ale jako podszyw. szacun dla Ciebie że od takiego długiego czasu nie zdemaskowałeś sie :D tylko dlaczego siedzisz na kafe tyle czasu?? mój detektywistyczny nos węszy spisek może jednak opcja 2...

racja- te dwa fakty się wykluczają :D oj prawiczek prawiczek- chyba Ci nie poszło w walentynki, rozgryzłam Twojego orzeszka zboczuszku Ty :classic_cool: nie jestem normalny, jestem prawiczek :D:D:D jesteś erotomanem- gawędziarzem, który pisze głupoty na kafe, podszywa się pod wyimaginowaną postać prawiczka, którym nie jest już od 20 lat, :P tylko jeden fakt mnie niepokoi- dlaczego siedzisz tu 3/4 swojego życia???

powodzenia!!! na Kafe na pewno znajdziesz nietknięta dziewicę-niewiastę w bieli... człowieku idź do biblioteki, do kościoła na popielec czy co tam teraz leci w repertuarze, albo jedź na wieś na wykopki, tam znajdziesz swą lubą... tutaj ? wątpie hahahahaha sam widzisz że jesteś dziwny i nie za normalny, przeczysz sam sobie, całe życie stukasz w klawiaturę słowa- "szukam dziewczyny dziewicy nie lubiącej dotykania doopy" a piszesz to na najbardziej sfermentowanym forum w Polsce!!! Same zbocury tutaj (np ja- kocham anal!!!!) i Ty tutaj??? ja bym się dokładniej przyjrzała Twojemu profilowi bo za normalny to Ty nie jestes... :/

jakich kobiet!!!??? Czy Ty widziałeś kiedyś kobietę? (nie mówię o monitorze- mówię o" face to face" z kobietą) nie masz szczęścia a zamiast popodrywać doopy (masz człowieku 22 lata!!!!!!) wysiadujesz na forum dla zboczonych (swoją droga pozytywnie) babek! masakra z Tobą...

jestem przykładową kobietą, normalną, mająca 20 lat, mającą chłopaka, którego byłam pierwszą i vice versa, uprawiającą seks w różnych wariantach, jestem z natury dobra i normalna, ale jak bym Ciebie z tymi poglądami spotkała to bym uciekała po prostu.

zwodziły? w jaki sposób? popatrzyły na Ciebie na korytarzu? a może po prostu dla picu "podrywały" śmiesznego kolesia, wygrały zakład i poszły na piwo, spotkać "normalnego faceta"? prawiczek- Twoje poglądy sa ok, szanuję wszystkich- homo, Bi, hetero, prawiczków, prostytutki, (tylko chyba księży nie szanuję- ale też nie wszystkich), ale do jasnej cholery! co Ty robisz ciągle na tym forum- to chore!!! jakieś wynaturzenie chyba. masz tu misję do spełnienia? szerzysz ewangelię miłosierdzia do prawiczków i dziewic? czego szukasz na tym forum? jesli ktoś pisze o orgazmie dodupnym, jako o cudownym uczuciu, a Ty napiszesz "fee" to na pewno go nie nawrócisz... więc czego tu szukasz?????/

dobra prawiczek- spadam, bo mam ciekawsze zajęcie dziś niż pisanie na tym forum, i tak długo byłam, ale to dlatego że zafascynowała mnie Twoja osoba :) paradoksalna jak oksymoron :P (podobno jesteś humanistą?) trzym się i życzę owocnych poszukiwań niewiasty, tylko uważaj na laski po analu- podobno mają straszne kły i zabijają niewinnych prawiczków w parzyste dni nieparzystych miesięcy :D ja powtarzam- lubię anal i ta bardzo- jako urozmaicenie, jak fondue zamiast grzybowej :D zdania nie zmienię, i może nawet dziś zrobimy sobie z D. sesję papa, pipa, pupa :P miłych Walentynek

papa prawiczku - lecę do mojego, jedynego i pierwszego. i nie zawaham się dziś użyć jego broni na moje 3 niegrzeczne dziurki :P miłego! 😘

mój facet BYŁ prawiczkiem i sie dopasował do wszystkich moich dziurek :P i bardzo umiejętnie je rozdziewiczył. :D tak, że nie potrzebuję juz nikogo innego- co do tego jednego się zgadzam z Tobą- wierność jest sexy. dobra bo znów mnie zagadałeś- wyłączam kompa pa

Gość taki tam jeden
Prawiczek jest prawiczkiem bo nie mial z kim stracic cnoty. BY sie lepiej poczuc dorobil sobie do tego ideologie ze przez to jest niby lepszy i dowartosciowuje sie na forum gdzie ludzie rozmawiaja o seksie, najczesciej o swoich doswiadczeniach, wiec prawiczek uwaza ich za gorszych. Przy okazji niezdrowo sie podniecajac. Powiedziec o takim zachowaniu 'zalosne' to komplement.

Gość taki tam jeden
To dlaczego nie moglbys byc z nie-dziewica, albo co gorsza taka co miala wielu partnerow, robila loda, albo kochala sie w pupe? Skoro Cie seks analny nie interesuje, brzycdzi, to po cholere wchodzisz na temat zatytulowany 'ORGAZM analny' i pieprzysz to samo co na kazdym innym? Zwal sobie konia i idz spac, jutro wczesnie wstaniesz i bedziesz mogl sie przez nastepny piekny dzien chwalic swoim dziewictwem.

Gość analanal
a nie macie uczucia jakbyscie mieli zrobic zaraz kupe? ja niemoge wytrzymac, bo to uczucie jest straszne...

Gość taki tam jeden
mysle ze wielu sie udaje, ale oni nie spedzaja zycia na wypisywaniu glupot na forum dla bab, tylko korzystaja z zycia. Czyli robia cos czego ty nei potrafisz. PS. Ja mysle ze na zwiazek z dziewica masz takei same szanse jak na zwiazek z nie-dziewica. Bliskie zeru niestety.

Gość do prawiczka
i jak tam po imprezie . znowu trzepałeś kapucyna .