Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarna1977

ORGAZM analny

Polecane posty

Gość p1230
ja nie mam orgazmu pochwowego... tylko łechtaczkowy, jesli sama sie do niego doprowadze.. moj partner za to potrafi doprowadzic mnie do MEGAORGAZMU poprzez penetracje odbytu (seks analny), jednakze rzadko zgadzam sie na ten wyczyn (ze strachu o chorobę wypadającego odbytu, czyli, że po prostu się popuszcza ponoć:( ) w kwestii bólu też się boję .. dopiero 3 raz uprawialiśmy seks analny .. pierwszy raz to był niewypał.. pobiegłam do łazienki (nie musze mowic co dalej) hehe a dwa nastepne razy przezylam najpiekniejsze orgazmy mojego zycia, nie moglam sie ruszyc... cudowna sprawa ale i tak strach przed bolem bierze za wygrana i nie umiem sie zgodzic na codzienny, taki seks :(

Gość alokom
do analu należy sie dobrze przygotować. Dobrze podniecic cipeczkę a potem delikatnie posmarowac tyłeczek i włozyć najpierwjeden palusze a potem dwa. dopiero jak jest mocno podniecona wlozyć penisa. jazda nieziemska

Gość ivette^
Ja swój pierwszy orgazm z mężczyzną przeżyłam przy analu. Byłam już rozgrzana pieszczotami gdy natarł mnie z tyłu oliwką, potem członka i delikatnie wsuwał samą główkę - doszłam prawie od razu, po kilku ruchach. Uwielbiam to ale w sumie nie chcę zbyt często żeby się nie uzależnić :)

Gość p1230
ja jednak oliwki bym nie polecala.. nie wiem jak wy ale mnie piecze bardzo po oliwce a mam oliwke dla dzieci :P za to najbardziej przyjemna i podniecajaca metoda jest "mokry penis" :) mnie to do tego stopnia rozgrzewa ze nie potrzebuje dotyku pochwy, a wrecz drazni mnie bo obecnie jestem w 5 miesiacu ciazy ;) mnie nie boli w zasadzie lezac na lewym boku, partner za mna, najpierw sama biore penisa i ocieram nim o tylek w ten sposob i on sie nawilza i ja sie nawilzam :) i wtedy jestem gotowa "do akcji" :) dla niektorych seks ten to rzecz nie do pojęcia a dla niektórych jest to najpiekniejszy moment w zyciu :D:D:D mnie sie ziemia do gory nogami odwrocila i przez 5 min penetracji lezalam z oczami do gory nie wiedzac co sie dzieje nawet nie wiedzialam ze jecze.. hehe

Gość p1230
a i jeszcze dodam lezac wypieta do mezczyzny biorac penis do reki najlepiej jest samej sie "nadziewac" trzymajac go i po kawalku wsadzac coraz dalej w ten sposob jestem pewna czy dam rade czy nie :) czasem nic z tego bo boli a czasem sie wsunie i juz potem moj mezczyzna moze dalej dzialac :)

Gość Gumowy Joe
Ja tez przezylem orgazm analny, tylko umnie to sie nazywa sraczka :-)

Gość Młody 26
Cześć wszystkim. Od paru lat z zona uprawiamy seks analny. Początek byl do bani bo ja za szybko chciałem w nią wejść i w dodatku ona chciała zrobić to bardziej dla mnie niż dla siebie, a to duży błąd. Po pierwsze lewatywa i jakiś lubrykant. Po drugie pieszczoty. można palcem ale jak ktoś się nie brzydzi to lepiej językiem. Warto przy tym pieścić swoją partnerkę a zawłaszcza jej łechtaczkę. Potem powoli jeden i drugi paluszek. Jeżeli odpowiednio sie rozluźni to w pewnym momencie sama będzie chciała aby w nią wejść. Alkohol do rozluźnienia jak najbardziej wskazany. Nie zaczynac zaraz po lewatywie. Najlepiej odczekać. Dobrym sposobem jest po lewatywie położyć się do łużka z butelką szampana bądź wina i jak ktos lubi to jakiś rożowy filmik. I rada dla facetów: Nie naciskać na kobietę. Będzie 100 razy lepiej jak kobieta sama będzie chciała. Pozdrawiam

Gość Facetoooo
Mam za każdym razem, ale czasem pomagam sobie ręką, albo moja dziewczyna mi pomaga. Partnerka kupiła strap-on i teraz jest prawdziwa jazda. Wcześniej było paluszkami i taki palec wystarczył, żebym miał bardziej intensywny orgazm. Jak wsadziła tam do środka pierwszy raz i musnęła prostatę to aż miałem w oczach gwiazdki z rozkoszy. Od razu się spuściłem.

Gość ananiewyzyta
ha bardzo fajne opisy, ja własnie chce namówić swojego faceta na taką rozkosz, kurcze tylko jak? Może jakaś sugestia

Gość rogerrrrrrrrrr
jak analnie to ja tylko wolę pasywnie i z facetem, to daje największą satysfakcję, mega odlot, nieporównywalny z klasycznym seksem

Gość Piotr.26
rogerrrrrrrrrr - ja też wolę być analnie penetrowany, bo są to zupełnie inne doznania niż bycie w ci*ce. Jak jestem w kobiety odbycie to nie jest to nawet w połowie tak inne, chociaż też przyjemne. Penetrację kobiety mam na co dzień, więc wolę jak anal to jest coś szczególnego, czyli ona mnie. Ale robię to tylko z kobietą. Nie jestem nawet bi, tylko typowy hetero.

Gość rogerrrrrrrrr
Piotr.26, nie możesz się wypowiadać, jak nie spróbowałeś. Jak dajesz się penetrować, też jesteś bi, to tylko kwesta przełamania.

Gość ananiewyzyta
TrochDowiadczony, bardzo dzięki za wypowiedź :))

Gość Piotr.26
Wiem co mnie podnieca i nie musisz mi mówić. Nie zrobiłbym tego z facetem, bo mnie mężczyźni nie podniecają. Zrozum, że anal nie jest tylko dla gejów.

Gość analo
siedzicie tu i piszecie o czyms o czym nie macie pojecia jesli chcecie sie czegos dowieadziec poczytajcie troche fachnwej lektury na temat orgazmu analnego ! Tam dowiecie sie takowy istnieje uprawiam sex analny od 20 lat zarowno z kobietami jak i z meszczyznami i orgazmow analnych mialem setki pamietajcie ze wszystko jest w waszych glowach i nie robcie niczego bo ktos chce bo to wy musicie chciec

Gość analo
siedzicie tu i piszecie o czyms o czym nie macie pojecia jesli chcecie sie czegos dowieadziec poczytajcie troche fachnwej lektury na temat orgazmu analnego ! Tam dowiecie sie takowy istnieje uprawiam sex analny od 20 lat zarowno z kobietami jak i z meszczyznami i orgazmow analnych mialem setki pamietajcie ze wszystko jest w waszych glowach i nie robcie niczego bo ktos chce bo to wy musicie chciec

Gość analo
a ty piotrze 26 jesli twierdzisz ze penatracja analna jest tylko dla gejow to jestes tylko zakomplejksionym niedouczonym smarkaczem ktory w zakamarkach meczy qeka swojego biednego penisa a tutaj gdzie go nikt nie zna udaje wielkiego znawce tematu o ktorym nie ma pojecia