Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarna1977

ORGAZM analny

Polecane posty

sex analny jest cudowny, niestety nie kazda kobieta to lubi (moja niestety nie :-/) a ja znow uwielbiam, i jak tu czerpac pelna rozkosz z sexu...

Gość ojojojojol
mój pierwszy sex analny był bardzo bolesny choć zarazem i przyjemny. Teraz raz na jakiś czas kochamy sie w twn sposób. Podstawa to rozluźnienie i lubrykant. Teraz czarpię duża przyjemność z tego rodzaju seksu. Tylko na początku trochę boli a potem już jest super. Często mam orgazmy. Bardzo ciekawa ta stronka do której link podała autorka !!

Gość zaganiacz
w tym temacie jestem dobry-kiedyś na partach w łazience panienka chciała sexu no i dałem jej zaczeło się niewinnie od tradycyjnego-a potem dupka i to ostro-tak ją zerżnąłem że jęczała jak powalona z rozkoszy a jej orgazm tryskał jej po udach-potem przyjeżdżała do mnie 200km.aby ją zerżnąć w tyłek-jest super

Gość pisaket
ja jestem facetem(NIE GEJEM)i kiedy zabawiam sie wibratorkiem to jest tak przyjemnie ze kapie mi z kutas..:) oczywiscie musi byc gruby i dlugi w moim przypadku:)

Gość pisaket
nikt nie opisze jak to robi?:(

Gość buny1979
zamierzam spróbować z obecnym partnerem . Mam fajne dildo "na którym trenuję" anal al jest w miarę cienkie. Mój facet ma urodzinki w połowie listopada i dostanie mega niespodziankę . Wiem że go to kreci.

Gość jhbuibhjbkj
do buny: tez bym chciał aby moja laska zrobiła takiego suprajsa ale ona jak tylko słyszy anal to mdleje :(

Gość hgw hgw
Fajny topic ale szkoda że się skończył zapowoadało się ok

Gość coś mi tu śmierdzi

Gość dziadu
chyba jeszcze nikt wa sporzadnie nie wydymał :)

Gość jvujhvhjbiuhoijojugby
fajny topic i ta strona podana na początku thx

Gość lilimar77
Ja mam odwrotnie niż autorka ja lubię anal a mój facet za nim nie przepada. Na szczęście też nie jest mi wstanie niczego odmówić :)

Gość assassass
ja tam lubię rżnięcie w tyłeczek , mój facet też dobrze nam nie ????

Gość wkrnqellrnqrkekr
anal jest super ale muszę być zdrowo napalona szybkie numerki w tym wypadku odpadają ;) ale nigdy nie mów nigdy

Gość anal jest dla zboczonych
kobiet. porzadne go nie uprawiaja

Gość a na co komu kobieta w tylek
posuwana

Gość czupaczups
a dla ciebie żadna :P

Gość Liiiiiiii.....tości
Z nudów (choroba) przeczytałem 1 i 7 stronę tyvh wynurzeń i w efekcie płakać mi się chce nad autorami wypowiedzi, a nasuwa jedna konkluzja - wiekszość autorów to kompletnie nie ma nic do czynienia z seksem, że o analnym nie wspomnę. Najlepsi są "znawcy", którzy nie mieli do czynienia z analem w realu (sądząc po tekstach) - bo to dziedci nie tak wygląda ...i nie trzeba żadnych klewatyw (kiszka stolcowa poza wypróznianiem jest pusta i czysta) gram wiedzy o fizjologii człowieka (i doświadczenia)....i takie tam inne pierdoły. Pozdrawiam teoretyków. Wezcie się do roboty a nie do pisania.

Gość sam albo sama
jestes czysta zawsze tam jest kał mniej go więcej ale jest i ten smród!!!

Gość anal jest odrażający!
dupa jest od srania! jak mozna robic coś tak obrzydliwego i jednoczesnie czerpac z tego satysfakcję? nigdy w życiu nie zdecyduję się na miłość grecką a juz napewno nie po to,by sprawic radoche facetowi mam udane życie seksualne i takie "uciechy"nie są nam do szczęscia potrzebne od sexu analnego puszcza zwieracz,potem jest problem z nietrzymaniem kału,robią się hemoroidy,a w najgorszym wypadku guz jelita grubego rozmawiałam na ten temat kiedyś ze szwagierką,jest ginekologiem-położnikiem więc raczej wie,co mówi.

Gość ciasna pupcia
a ja tam lubię anal, facet najpierw posuwa mnie w cipkę a potem mokrym kuta**m masuje mi pupci* i delikatnie wzuwa , wypinam się mocno i rozchylam nogi, wsuwa mi jeszcze 3-4 palce w pochwę i ostro dym* , jest super, każdemu polecam takie ostre ruch**ie, wypieszczona ci*a na wszystkie strony, i koniecznie na pieska, i spermą po pośladkach... orgazm...

Gość ciasna pupcia
ktoś ma ochotę na ciasną pupcię??? :)

Gość horsse
mam mały problem... od 2 lat jestem z dziewczyna i wszystko jest ok. kochamy sie i kochamy sie kochać. problem w tym ze moja partnerka rzadko dochodzi. mowi ze jest zadowolona i zaspokojona ale wiem kiedy dochodzi a kiedy nie. od niedługiego czasu próbujemy również sexu analnego tyle ze zadko sie na to zgadza. mowi ze mam za duzego penisa, albo ze po dłuższej lub ostrzejszej penetracji anal-ku boli ja pupcia... jak moge sprawić by przezyla orgazm analny w pełni rozkoszy by next time sama mnie o to prosiła??

Gość horsse
mam mały problem... od 2 lat jestem z dziewczyna i wszystko jest ok. kochamy sie i kochamy sie kochać. problem w tym ze moja partnerka rzadko dochodzi. mowi ze jest zadowolona i zaspokojona ale wiem kiedy dochodzi a kiedy nie. od niedługiego czasu próbujemy również sexu analnego tyle ze zadko sie na to zgadza. mowi ze mam za duzego penisa, albo ze po dłuższej lub ostrzejszej penetracji anal-ku boli ja pupcia... jak moge sprawić by przezyla orgazm analny w pełni rozkoszy by next time sama mnie o to prosiła?? sorki pomyliłem rubryki z mailem

Gość TrochęDoświadczony
Sposób na udany seks analny (może komuś się przyda): 1. Czystość - przed warto albo płytką lewatywe (imho często niekonieczna) lub po prostu dokładnie się umyć wkładając też paluszek troszkę do środka (delikatne mydło wskazane, żeby nie szczypało) 2. Przygotowanie sprzetu - polecam za 20-30 zł kupić sobie w sexshopie korek analny. Polecam te wibrujące, ale zwyczajny też powinien się nadać. Koniecznie też kupujemy żel, polecam durex niebieski, dostępny nawet na stacjach benzynowych. Na pierwszy raz warto prezerwatywy. Członek z założoną prezerwatywą i dodatkowo mocno nawilżony żelem nie drażni niepotrzebnie pupci ukochanej. 3. Stosunek - Ważne jest rozluźnienie, na pierwszy raz polecam zacząć od dużego kieliszka wina. Po wstępnych pieszczotach (jak już będzie HOT) kobieta smaruje pupcie i korek analny żelem. Ważne jest żeby to kobieta umieściła korek w swojej pupci, minimalizuje to problem bólu (sama wie co odczuwa). Ze względu na to że wkładanie czegoś do pupy przy partnerze, jest dla początkujących spraw dosyć wstydliwą sprawą, polecam zawiązać partnerowi oczy - poczujecie się troszkę mniej zawstydzone. Jak już będziecie miały koreczek w pupie, proponuje normalny stosunek pochwowy. Jak nie kochałyście się nigdy w ten sposób - ODLECICIE. Po takim stosunku atmosfera jest już naprawde Hot. Połóżcie partnera na plecy, wyjmijcie koreczek (może być trochę brudny warto przygotować sobie ręczniczek papierowy), nałóżcie mu prezerwatywe na członka (jeżeli jescze nie ma) bardzo mocno nawilżcie żelem pupcię i członka i usiądźcie na nim tak jak w pozycji na jeźdzca (oczywiście członek do pupci wkładacie). Jak jesteście u góry, to wy kontrolujecie jak głeboko wchodzi, kiedy można go wsunąć dalej a kiedy trzeba chwilke poczekać (aż się pupka przyzwyczai). Możecie spróbować dojść w tej pozycji do orgazmu (jak ktoś normalnie na jeźdzca ma orgazmy to tu tez nie powinien mieć problemu). Potem proponuje takie coś: zaczynamy jak na pieska (żeby partner mógł prosto wejść) a potem połóżcie całkowicie na brzuchu, a partner niech sobie używa. W tej pozycji penetracja w pupę jest bardzo przyjemna, bo same wystawieniem pupki lub zaciśnięciem pośladków kontrolujecie głębokość, a do tego członek idealnie masuje wasz punkt G przez ścianę pupki. Po skończonym stosunku, myjemy się i cieszymy. Żeby nie trzeba było wyłazić z łóżka odrazu - polecam takie chusteczki nawilżone do przemywania dzidziusiów (ważne że dla dzidziusiów bo te normalne szczypią). Taki sposób na stosunek analny jest całkowicie bezbolesny i daje niesamowitą rozkosz. Począwszy od tego że macie wrażenie, że jesteście niegrzeczne (część kobiet lubi być "posuwana jak suka"), po nowo doświadczenia fizyczne. Pozdrawiam serdecznie i polecam spróbować - bo seks analny jest świetny (choć niełatwy). W razie pytań, postaram się w miarę możliwości odpowiadać.

Gość TrochęDoświadczony
Aha, powyższe wskazówki są tylko na tzw. pierwsze razy. Potem można już szaleć:)