Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria8

ZROBIŁAM GŁUPSTWO !!!!!

Polecane posty

Gość Wiktoria8

Witam Zerwałam z facetem miesiąc temu i tydzień temu zadzwoniłam do niego i powiedziałam, że cały czas o nim myśle i że ciągle go kocham :-(. On był bardzo obojętny podczas rozmowy i cały czas się mnie pytał czy to znaczy, że chce do niego wrócić. Ja na to, że tak chcę. Na koniec rozmowy powiedział, że musi to przemyśleć iże się do mnie odezwie. Mija już tydzień i cisza. Widze że jest dostępny na GG ale się nie odzywa :-(. Myśle, że źle zrobiłam wyznając mu to co czuje. A co wy o tym myślicie???

Gość chichinka
no, dziwnie postąpiłaś

Gość hjhjhhgjhhg
jesteś benzadziejna :P w życiu bym tak nie zrobiłą, lol i dziwią się potem, że faceci ich traktują tak a nie inaczej :) :) :)

myślę, że jego męska duma / ego zostało urażone i dlatego nie jest mu łatwo (nawet jeśli chce do Ciebie wrócicć) powiedzieć Ci o tym tak od razu... musisz czekać... ps. dlaczego z nim zerwałaś? :O

Gość Wiktoria8
dzieki za szczerość :-( wiem, że jestem beznadziejna :-(

Gość karolinaaaa
on jest jeszcze beznadziejniejszy skoro sie nie idzywa

Gość Wiktoria8
Kameska zerwałam z nim bo zaczelismy sie bardziej kłócić dochodziło wręcz do ostrych awantur. On był bardzo o mnie zazdrosny i o wszystko mnie podejrzewał chociaż nie dawałam mu powodów.

Gość alfredo di amore
dobrze zrobilas ze powiedzialas. przynajmniej nie bedziesz zalowac ze nie probowalas

Gość Wiktoria8
Ale po odejsciu od niego cały czas był obecny w mojej głowie, tęskniłam za nim...................... ale beznadziejnie postąpiłam :-(

tak, tak....dobrze, że chociaż spróbowałaś z nim pogadać. Pewnie odpowie

tak, tak....dobrze, że chociaż spróbowałaś z nim pogadać. Pewnie odpowie

Gość Wiktoria8
Jak myślicie po jakim czasie powinien sie odezwać jeśli by chciał bysmy byli znowu razem

Gość prezessssssssssssssssssssss
Wez sie dziewucho puknij w czaszke !!! Zadzwonilas do niego, to jest ok. ale to ze sie do ciebie nie odzywa to juz o czyms swiadczy, prawda??? Gdyby chcial byc z Toba znowu to by ci to powiedzial przy rozmowie i napewno nie bylby dretwy podczas rozmowy. Powiedzial ze zadz. i da ci znac jak bedzie to tylko dlatego ze chcial byc mily. Z mojego meskiego punktu widzenia to juz mozesz se go darowac. Unika cie a to powinno o czym swiadczyc: 1. Albo cie nigdy nie kochal i rozstajac sie z nim zrobilas mu wielka przysluge 2. Ma juz inna dziewczyne a ciebie gdzies

Gość Wiktoria8
O widze że mężczyzna mi odpowiedział :-)

Gość Wiktoria8
Dzięki prezessssssssssssssssssss za męski punkt widzenia Jest to bardzo bolesne co piszesz :-( ale dzieki

Gość i co zatęskniłaś
za tymi awanturami ??

Gość Wiktoria8
wiem ze to może zabrzmi staroświecko ale kocha się przecież nie za coś ale mimo czegoś :-)

Gość Wiktoria8
zatęskniłam za stosunkami - kto mi teraz będzie robił dobrze?

Gość Wiktoria8
zatęskniłam za stosunkami - kto mi teraz będzie robił dobrze? To tylko jakis palant podszywa sie pod mój pseudonim. Mam nadzieję, że dobrze się bawisz :-(

ja znam pary ktore wracały do siebie po kilkanascie razy, a ten twoj jak cie kochał to i teraz pozwoli ci wrocic tylko chce zebys sie troche pomeczyła z tym czekaniem wiesz jak jest :) nie chce byc dla ciebie rzeczą do rzucania i brania w zaleznosci od kaprysu, jesli nie pozwoli to przynajmniej pod koniec waszego zwiazku zaczelas mu sie nudzic albo jest cholerną mimozą.....

Gość Wiktoria8
Dzięki Czupra Makabra :-)

Gość Wiktoria8
Ale czy dobrze zrobiłam że się do niego odezwałam :-( I powiedziałam to co czułam?

Gość Wiktoria8
Proszę dziewczyny odpowiedzcie mi Czuje sie trochę głupio że to zrobiłam ale z drugiej strony jakoś mi tak lepiej w serduchu że się odważyłam :-)

Gość mniemanie
eh... ja pół roku temu zerwałam.. i do tej pory mam go w głowie - nie mam jednak odwagi się odezwać.. może w Walentynki coś drgnie :(

Gość mike123
A myślicie że jak dziewczyna zerwała z facetem to może jeszcze zmienić zdanie? Czy raczej jak już zrywa to jest już pewna, że nigdy nie wróci do niego?