Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorena Q

nie chcę zeby mój facet był świadkiem na slubie kuzyna

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
jak ktos jest np. niesmialy to moze byc to problem, wiec nie kpij. tak. zalećmy psychoanalizę i prześledźmy stosunki rodzinne autorki i znajdźmy jej fobię społeczną :D

Gość regerrht
Nie no zdecydowanie lepiej kogos troche zmieszac z blotem, jest to zdecydowanie lepsza metoda.

Gość całkowicie czarny kot
dobrą metoda jest pokazanie, że duperela to duperela bo z takim podjesciem mozna sie wrzodow nabawic i depresji z samego faktu ze sie w bloto wpadlo :D

Gość CGVHYKVGB YU
DLACZEGO UWAZACIE ZE TO DUPERELA, JA TEZ BYM NIE CHCIAłA SIEDZIEC GDZIES WSROD CIOTEK SKORO PRZYSZLAM Z MOIM FACETEM

Gość regerrht
No wlasnie, ale dla jednych to duperala, a dla drugich nie. Czy tak ciezko to zrozumiec ? Dla mnie tez to moze byc blahe i pewnie bym nie denerwowala sie ze mam siedziec z ciotka przy stole, ale nie okreslilabym ze to problem z dupy wyjety, bo wiem ze moze to kogos stresowac. Nie chodzi o analize stosunkow z rodzina i robienie psychoanalizy, ale mozna miec problem z nawiazywaniem kontaktow i czuc sie nieswojo w takiej sytuacji. I sadze, ze autorke nie tyle stresuje sam fakt siedzenia przez chwile z ciotka, a ogolnie to wesele i to ze nikogo tam nie zna.

Gość ajrony
a ty w ogóle jesteś na to wesele zaproszona? na weselach, na których ja byłam świadkowie byli SAMI znaczy bez osób towarzyszących, siedzieli przy stole z młodymi, bawili się ze sobą i wszystko było ok a jak tak ci źle to po prostu nie idź, przynajmniej facet będzie miał spokój, a nie wymyślaj problemów

Gość Laurena Q
jestem zaproszona. pierwsze słysze zeby swiadkowie byli zapraszani bez osób towarzyszących a to to jacyś inni goście. widocznie na jakims ograniczonym weselu byłes

Gość Laurena Q
byłaś*

Gość regerrht
Pierwsze slysze zeby swiadek czy swiadkowa przychodzili sami na wesele ;)

Gość ajrony
ograniczonym? nie sądzę i nie było to jedno wesele, najważniejsze jednak, że wszscy super się bawili, więc chyba nie aż tak "ograniczone" i nikt nie miał takich pseudoproblemów jak ty

Gość nalajdniofb
ajrony a moze twój partner jet tak niewyjściowy ze wstydzli sie go zaprosić:D tez pierwsze słysze zeby swiadkow zapraszac samych wiec to wesele to moze jednak troche ograniczone:D

Gość u mnie tez w ten sposob
sadza sie swiadkow i rodzicow i nie widze w tym nic dziwnego! przemeczysz sie przez obiad a potem towarzystwo sie przemiesza! w ogole to nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze swiadek ma wiecej obowiazkow na slubie niz zwykly gosc i dosc czesto bedzie cie zostawial sama!

Gość Laurena Q
Nie rozumiecie że ja sie boję zostawić nawet na moment MOJEGO faceta bo nik go któraś odbije :( A poza tym jeste głupia jak but to o czym moge rozmawiac z jaimis obcymi ludzmi? Facetowi to bym opowiadała jak mu bede robiła dobrze, ale ciotce to o czym?

Gość problemowe 2323223
haha kiedys moj facet z ktorym chodzilam 3 lata mial byc swiadkiem u kolegi a ja nie zstalam zaproszona, to dopiero jest chamstwo :\ kurwa ze ja sie na to zgodzilam zeby on byl druzba

Gość Lorena Q
własnie dzwonił do mnie mój chłopak i opowiadał ze był u tego kuzyna a on do niego ze wspólnie z przyszła zoną uważają ze świadek powinien bawić się ze swiadkową bo ona będzie sama, a pozniej dodała ze fajna z nich będzie parka. mój T postanowił ze na to wesele nie pojdziemy, chyba się troche posprzeczał z kuzynem, podobno on jest taki ze lubi narzucać komuś swoje zdanie. nie wiem moze mówił to pod wpływem nerwów, ale powiedział ze jak ma tam robic za jakies parobka to ma gdzies takie świadkowanie. do wesela jeszcze troche czasu, wiec moze jeszcze cos sie pozmienia PS. PODSZYWACZU TO TY JESTES GLUPI JAK BUT BO NAWeT NIE UMIESZ SIE INTELIGENTNIE PODSZYC PODE MNIE