Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala.G

Sex publiczny

Polecane posty

biedny robbin nastepnym razem sie uda :] a ktos ro robił w toalece w pociagu?

robbin odwagi!!!Przcież nikt Was nie przegoni czy pobije!A że sobie pomyśli?A co tam!Niech myśli!Najwyżej może pozazdrościć! Ja z moim zrobiliśmy to wczoraj w przymierzalni w dużym sklepie.Ciekawe czy były kamery???Haha!!!Niesamowicie było bo na zewnątrz czekali ludzie chcący też przymierzać ciuszki!Wskoczyłam na niego i zrobilismy to na stojąco.Dookoła lustra.Wszystko mogłam obserwować.Mniam mniam. A czy w pociągu???Niestety,nie podróżuję pociągami.Ale jak nadarzy się okazja to czemu nie...

ja niestety pociągami też bardzo żadko.. a tam sa te ochydne małe toalety trzesace sie co niemiara ale mogłoby byc interesującą aż chce sie wskoczyc do pociągu byle jakiego i niedbac o bagaz ani o bilet ;pp ale w reku ściskając cos innego niż kamień zielony.. ;p

Też uważam ,że każda toaelata a szczególnie w pociągu lub na dworcu jest idealnym i wykwintnym miejscem do uprawiania seksu Ten aromat i ten dreszczyk,ze za ścianą jest ktoś inny (bo słychać) powodują,że szybciej się podniecam i głębiej przeżywam. Zawsze też można spisać parę kontaktów malowanych palcem na ścianie

A ponadto popieram wszystkich ,ktorzy uprawiają go w przedszkolnej toalecie .Ten stresik,że zaraz wpadnie zgraja małolatów mmmmhhhhmmmm ....

Też jak inni lubię to robić w przebieralni.Łechcze mnie napletek jak są kamery. Jak sobie wyobraże,że potem może to się znależć na jakimś forum np: erotycznym Kafeterii odlatuje dwa razy.

ja nie próbowałam w przebieralni ale zabieram sie za to bo od dawna chce spróbowac.. a w przedszkolu.. hmm nie ma jak.. ;p ale na łonie natury podczas burzy kiedy chłodne krople spływaja po twarzy nogach rekach. kiedy mokre ubrania przyklejaja sie do skóry... ahh to jest cudowne uczucie ;]

Ja marzę też żeby zorganizować konferencję prasową dla TVN szczegolnie i wtedy .....

Gość tabula rassa
ojeej ile wspomnien :) Z moim poprzednim partnerem kochalismy sie jak szaleni. W szpitalu-w sali w ktorej lezal, opieralam sie o zamkniete drzwi ;) Na szcezscie byl sam w pokoju :) Albo pod prysznicem w szpitalu :) W kinie-ale to seks oralny (na sali), w toalecie kinowej, on przychodzil do damskiej :) W rzecze na dzialeczce (w miejscu gdzie woda siegala ledwo do kolana) takze wszystko pratkycznie nad woda ;), na basenie w jaccuzi, wracajac z basenu przy parkingu (malo uszczeszczany i bylo ciemno) po dyskotece pod drzewem za placem jordanowskim-on na mnie, na lezaco, byla ok 3 w nocy :D Innym razem pod drzewem od tylu, ja sie opieralam ;) rowniez byla noc. I jeszcze troche tego bylo, piekne czasy:D

Gość bam-bo
Miał ktoś ostatnio nowe osiągnięcia jeżeli chodzi o przymierzalnie itp.?

Gość Henryk VIII
Ki cia, ja robiłem w pociągu ale nie w toalecie tylko w przedziale, ale to było lata temu w nocnym pociągu dalekiej relacji

już cisza? nikt więcej nie zaliczył żadnego nowego miejsca??

Gość robbin
U nie zastój. Mało czasu na wypady i w ogole nie ma okacji. Z ciekawych miejsc to kręci mnie szpital. Niedawno odwiedzałem jeden. Puste korytarze, ciemnie zakamarki. Inny pomysł: korytarz w jakimś urzędzie po godzinach. Co myślicie? A co u ciebie, kicia? Jak z tą przebieralnią?

no przebieralnia niestety jeszcze nie zaliczona.. ahh ale wpadłam na pomysł niestety bardzo trudny do zrealizowania.. wiesz robbin jak wygląda gabinet ginekologiczny...? ;p i ten fotel.. to jest dosyć kuszące.. ;p

ahh trzeba będzie coś pokombinować ;]] .com polecasz coś jeszcze?