Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 1888

Ile mieliscie lat kiedy zaczeliscie uprawiac sex ? zalujecie ?

Polecane posty

a wy nie baliscie sie pierwszego razu? jak to bedzie i wogóle? bo szczerze mówiac prawiczku faktycznie za bardzo sie pilnujesz i masz taka jakby obsesje zeby nie zrobic tego z kims z kim nie bedziesz na długo.. albo nawet na zawsze.. nigdy tego nie odgadniesz wiec moe przestan sie w koncu pilnowac.. ja szczerze mowiac nie myslałam o tym czy bedzie bolec czy cos tam... niespodziewałam sie tego ze to wyjdzie tak samo z siebie i szybko ale cóż stało sie i juz.. choc pierwszy raz wcale mi sie nie podobał bo był z kolega który poprostu mi sie podobał i miał baaaaaaardzo wiele partnerek.. bo od niego to codziennie inna dziewczyna wychodziła.. wiec.. cóz.. no ale stało sie.. ale z drugim i obecnym partnerem zrobilismy to jak juz bylismy troche ze soba i choc on miał przedemna dwie partnerki to bardzo sie denerwowal zebym nic złego o nim nie pomyslała a ja sie denerwowałam ze tylko jeden raz to robiłam to taka niedoswidczona i wogole.. no ale wrzucilismy na luz i było bardzo przyjemnie.. i jest do tej pory.. wiec nie ma sie czego obawiac i tak trzymac tego ze zrobisz to z ta jedyna bo na 99% zrobisz to z ta która ty bedziesz kochał a ona potem poleci do inego a Ty bedziesz jeszcze bardziej cierpiał.. i po co Ci cos takiego?

Gość masakraaaa
Trudno powiedzieć dla kogo to bardziej stresujące. Kobiety zwykle boją się bolu i ze strony partnerw oczekują że "trafi" i "jakoś" pojdzie. Ale facet często nie tam gdzie trzeba celuje no i jak już się uda to kończy po 5 sekundach, bo tak bardzo tego chciał :p

Gość masakraaaa
Dlatego nie nalezy tego robić z kimkolwiek ale z kimś komu ufasz. Dziewczyna ktorej zalezy na tobie nie wyśmieje cie ani nic jakby cos nie wyszło i najwyżej jeszcze raz sprobujecie. Nie znaczy to, że ona ma być dziewicą, to kwestia tego co będzie między wami.

prawczku to co za problem zeby kobieta była na góre? tylko wtedy musisz miec bardziej doswiadczona a nie dziewice.. ale podczas seksu przewaznie sie nie patrzy partnerowi na twarz.. a najpierw wiedziesz palcami zebys wiedział gdzie trafic a dodatkowo wtedy pobudzasz partnere do wiekszego podniecenia.. a stanac stanie jesli ci sie podoba ;] zreszta jak facet zobaczy goła babe na zywo to od razu mu stoi ;p choc nie zawsze to prawiczkom tak ;]

Gość masakraaaa
Otóż z tym wzwodem to różnie bywa. Moj ukochany na początku miał "problem", za bardzo się stresował tak bardzo chciał dobrze wypaść. Potem jakoś się opanował i wszystko było ok. To były tylko początki, nigdy już więcej nie miał kłopotow.

Gość masakraaaa
Seksownych snów, ide spać

takze prawiczku.. zrobisz jak uwazasz ale nie ma sensu oszczedzac sie dla tej jedynej bo szansa ze bedziesz z ta z która sie przespisz jest tak jeden na milion... ale jesli tego chcesz to życze powodzenia :] i trzymam kciuki zeby sie udało ;] ja tez juz zmykam ;] do jutra ;**