Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 1888

Ile mieliscie lat kiedy zaczeliscie uprawiac sex ? zalujecie ?

Polecane posty

prawiczku masz całkowitą rację.. a co do mnie.. to ten pierwszy raz był nieprzemyslany i wogóle sie nie spodziewałam po prostu nie wiedziałam jak odmówić.. wiem ze to głupie ale.. co taka 16 latka z dobrego domu moze o "tym" wiedziec.. jednak z moim chłopakiem nie spieszylismy sie on wiedział ze miałam juz pierwszy raz ale nie chciał mnie do niczego namawiac.. i on był moim drugim partnerem ;] i ostatnim ;] teraz jestesmy juz dosyć długo ze sobą i załuje ze nie poczekałam z tym pierwszym razem na niego.. prawiczku a jesli spotkasz ta jedyna a ona bedzie miała juz za soba sporą przeszlośc seksualna to co wtedy? normlanie bedziesz to akceptowac ?

prawiczku podobno przeciwieństwa się przyciągają :) a jakiej partnerki szukasz?

Gość upupupupupupupuppppppp

Mam 21 lat i nie uprawiałem jeszcze seksu.

777-X a to czemu? czyżby z tego samego powodu co prawiczek?

Gość mloda...
19, nie zaluje wdze ze ten wiek powtarza sie najczesciej

nie nie prawiczku.. poglądy jak najbardziej popieram.. załuje że u mnie wyszło inaczej choc tez miałam takie spojrzenie na całą tą sytuację jak Ty.. :(

Gość genialne opowiadanie
24 skończone i jeszcze nie Żałuję, że nie byłam w poważnym uczuciowym związku i że nie było z kim :O

genialne opowiadanie.. to prawie tak jak u mnie.. prawiczku chociaz liczy sie teraźniejszość to jednak z przeszłością czasem trudno życ.. kiedy wszystko Ci sie przypomina.. i wiesz ze mógłbys inaczej zrobić.. a nie masz juz na o wpływu..

Gość diarska pała
prawiczek a jak zakochasz sie w takiej co 20 facetów miała?

prawiczku a jeśli wlasnie zakochasz sie nie wiedzac o jej przeszlosci a dowiesz sie jak juz bedzie za późno bo bedziesz ją kochał to co wtedy/ koniec? czy nie bedziesz zwracał uwagi na przeszłość?

no wiesz uczucie to nie program który możesz ustawić. Spotykasz tą jedyną i jesteś zrobiony dlatego nie wykluczaj takiej opcji

Gość fefwefwe
18 i jeszcze cała ;/

Mylisz sie prawiczek. Nie obraź sie ale głupi jesteś w tym temacie. To że ilość partnerów nie ma tu żadnego znaczenia. Wszystkie ładne moje koleżanki mają normalnych kolesi takich zwykłych przeciętniaków a niektóre mają po kilku na koncie. Sex to przyjemność, odprężenie i super przeżycie i nie wiem dlaczego niektórzy sie go wyrzekają albo ograniczają. Krzywdy to nikomu nie robi. Ja osobiście lubie partnerki z doswiadczeniem bo przynajmniej sie nie nudze i mam udaną zabawę w wyrku

ja cie przekonywał nie będe bo to nie moja sprawa. Poprostu trochę trącasz mi średniowieczem ale każdy robi co chce. W tv trwam takich lubią

a ja wam powiem że obydwaj macie racje.. ale jak kto lubi.. i najlepiej chyba zostac po środku... bo fakt taka która spała z tyloma facetami to prawiczka by nie chciała.. choc nigdy nie wiadomo ale z drugiej strony fajnie tez kiedy dziewczyna coś robi a nie tylko lezy z rozłozonymi nogami i czeka na gotowe a ty sie męcz człowieku.. wiec obydwaj Panowie mają rację :] do prawiczka: nigdy nie wiesz w kim sie zakochasz i nie wiesz jak jest z niedoświadczona a jak z doświadczona panna... jednak zawsze trzeba czegoś spróbowac.. a jezeli byłbyś w niej zakochany po uszy to pomimo ze miała by iluś facetow na kącie to i tak bys ja kochał i chcial z nią być.. miłośc jest silniejsza niz przekonania.. do dziarska pała: w sumie takie rozdziewiczanie tez jakąs przyjemność i satysfakcje daje.. jednak robienie tego z doswiadczona dziewczyna to zupełnie inna gra.. emocje, doświadczenia, przeżycia.. wszystko.. ale zobacz ze taka dziewice mozesz nauczyc tylu rzeczy i potem jaka masz z tego satysfakcje ;p i w sumie chyba wy faceci wolicie ciasniejsze niz takie rozepchane laski prawda? ;p

Gość wrózka semiraa
25

dlugo? to chyba nie zalezy od tego ilu partnerów sie wczesniej mialo.. albo ile razy sie to robiło.. ja jestem tego przykładem.. przed moim chlopakiem obecnym miałam kilku chłopaków ale tylko z jednym raz sie przespałam.. a moj chłopak miał tez kilka dziewczyn ale np. duzo razy z nimi spał.. czy ten zwiazek miałby nie przetrwac tylkoz powodu roznicy w ilości odbytych stosunków? to tak nie działa jak kochasz to potrafisz zrobic wszystko i nic innego sie nie liczy..

Gość masakraaaa
21- i żałuje i nie pierwsze dlatego że to nie był ten z którym jestem teraz, a drugie bo już nie jestem ciekawa jak jest z kimś innym niż mój obecny-ten Jedyny :)

Prawiczku życie stracisz kochany Ja mam 21 i zaczęłam kochać sie z chłopakiem obecnie mężem po 19 roku życia ... xD

ajj prawiczku zawsze tak jest.. na poczatku jestes szczesliwy wszystko cie fascynuje.. nawet to moze dosyc długo potrwac ale potem łapiesz sie na tym ze myslisz o kims innym ze a to spojrzysz w "pewne" miejsce.. a potem łapiesz sie na tym ze myslisz o seksie z inna osoba niz z ta która jestes.. i choc to tylko myslenie z poczatku to potem przejawia sie w chec sprawdzenia tego..

Gość masakraaaa
może nie każdy, ale zawsze jakaś ciekawośc jest. Ten moj pierwszy był kiepski w łóżku i ja niedoświadczona... Jakby nie ten drugi i już mam nadzieję ostatni, nie wiedziałabym jak cudownie może być :)

Gość masakraaaa
obaj nie byli prawiczkami, ale przede mną chyba po 1 partnerce mieli, tak się domyślam bo nie pytałam po prostu. Nie dla każdego to jest taka obsesja wyobraź sobie.

Również nie rozumiem obsesji prawiczka czego ty sie boisz? Od tego sie nie choruje ani tym bardziej nie umiera... Zaraz wracam :)

Nie mam bujnej przeszłości ... Muszę sie pochwalić w ciąży jestem :D