Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukąsica

moja rodzina i znajomi nie lubią mojego chłopaka bo jest emo

Polecane posty

Gnomiku, prosze Cię, przez wzgląd na nasze dawne tuli tuli :-(

Złote włosy kurde emo to najgorsza zakała społeczeństwa, coś co czerpie satysfakcje ze smutku, jest za mało mroczne żeby być gotem i za mało wytrzymałe na tanie wina żeby być punkiem, sieroty maksymalne na które jak się spojrzy to już wbijają oczy w ziemie:P

ukąsica wiesz jaki jest mój stosunek do emo.

heh_26 --> ostatnio była na to moda, więc dzieci się bawią. :-) ale sa też ludzie naprawde wrażliwi, ;)

ukasica, twoi rodzice na pewno nie czepiaja sie tego ze twoj chlopak jest wrazliwy. Albo jest jest takim albo sie nie jest, nie mozna POSTAWOWIC byc wrazliwym. Twoim rodzicom chodzi na pewno o cos innego. Uzywasz slow \"prawdziwe emo\" , no daj spokoj dziewczyno to po prostu moda :)

Ja i groźny:P ja przecież tak niewinnie wyglądam:) to niech wbijają oczy w ziemie tylko ruchy bo ja nie mam całego dnia na czekacie aż ciota przejdzie przez przejście:P

kiedy mówię "prawdziwe emo" mam na mysli ludzi, którzy byli wrażliwi zanim jeszcze zaczeli ubierac sie na czarno, po prostu odnaleźli sie w tym stylu. :-) Gnomi, uśmiechnij się, to nie bedą sztywniec ze strachu kiedy będą na Ciebie patrzyli ;p

Ukąsica ja nie mam czasu się uśmiechać za kółkiem ja się spieszę:P Dobra znikam grzać wyro bo rano do roboty. Narka:D