Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazjaaa

sex czy piłka nożna?

Polecane posty

Gość Anastazjaaa

Właśnie.. ehh.. to chore. Zaproponowalam swojemu chlopakowi dzisiaj zebyśmy jutro pojechali za miasto na noc do jakiegos hoteliku i spedzili razem milo czas, zeby odpoczac odciac sie od tego wszystkiego. Na poczatku sie zgodzil a potem mu sie prtzypomnialo ze ma jutro cotygodniowy trening. I oczywiscie musi na nim byc.. Co mam o tym mysleć ? Jak mam to odebrac..? Fatalnie sie z tym czuje.. ;(

Gość zwolenniczka sportów różnych
mój znajomy zawsze mówi,że u niego na 1 miejscu jest piłka, potem piwo, potem komputer, potem żona, potem.... z piłka żadna kobieta nie wygra

acz nie każdy się interesuje piłką nożną :P

Gość Anastazjaaa
No taak.. super... tylko co ja mam sobie myslec ? Jakos dziwnie mi z tym... Poprostu mam w to nie wnikac?

Nie martw się. W piątek wyjeżdżam na 10 dni na narty sama. Przed wyjazdem mieliśmy się umówić na jakieś spotkanie, kolacja, seks, te sprawy. Pytam: poniedziałek? - nie, mam mecz, wtorek? - nie, mam trening, środa? - nie, mam szkołę. A tak to \"kochanie, nie wyjeżdżaj\", a w dupie to mam! :D

komputer i piwo przed zoną? to po co brać z takim panem ślub? chyba ze szukal służącej...

Gość Anastazjaaa
"Fajnie" Zazdroszcze podejścia.. a ile jestescie razem ? Ja juz ponad rok.. Moze sie mna znudzil...?? Moze powinnam sie tym nie martwic?

Rok. Nie wiem, moim zdaniem nie powinnaś się tym martwić. Ja osobiście cieszę się, że nie siedzi przed tv, tylko się rusza i jak tylko mogę, to jeżdżę z nim na turnieje.

Gość zwolenniczka sportów różnych
komputer i piwo przed zoną? to po co brać z takim panem ślub? chyba ze szukal służącej... po kilku latach małżeństwa zmieniła sie kolejność

Gość mam to samo...................
pierwsza była-jest-i będzie piłka - tylko mnie nie bedzie juz przy nim !!!

Gość gość
Jcyny0P9LVeEy76F011j3hKt