Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertzz

Jakie osoby z forum pasowały bo do siebie jako para. Zabawmy się i proponujmy

Polecane posty

lusiu w drugą stronę nie liczyłam alter słonko przecież ostatnio przekonywałeś mnie, że nie zaliczasz się do plagi prawiczków zresztą ty i tak pasujesz po prostu do samicy

Masz rację ike, w obu przypadkach ;). Ale coś mi się wydaje, że nie udało mi się Ciebie przekonać w kwestii prawików. Powiedz, że się mylę i zaliczasz mnie do grona męskich facetów? Podbuduj moje ego dziś :).

Wkurzona :D 🖐️ ta kwestie mamy juz za soba ze.... bratem twoim jestem tylko na forum :P:P:P no bo co z tymi rajtkami by wtedy było ..:P ?

Powiedz, że się mylę i zaliczasz mnie do grona męskich facetów? Podbuduj moje ego dziś . sorry słonko- ale naprawdę bezczelnie kłamać- to ponad moje siły:P

Ike, a ja miałem takie dobre zdanie o Tobie. Nawet Ci kiedyś słodziłem pod pomarańczą. Zero wdzięczności :O. Brat, Ty się nie musisz bać, raczej ja :(.

Ike, a ja miałem takie dobre zdanie o Tobie. dobrze, że to jawne nieporozumienie jest juz za nami:)

Gość Luśka z W..
Alter, to ja już się zlituję i Twe ego podbuduję uwaga Alter Ego właśnie cieszy się ostatnimi dniami swego prawictwa, więc kto chce przeprowadzić wywiad powinien sie pospieszyć!

No faktycznie, lepiej żebyś nie miała tu za dobrej opinii, cały image by się rozwalił. A tak na niego długo pracowałaś :P. Ale jedno Ci muszę przyznać, dobrze kojarzysz pary ;).

"brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) a moja propozycja to Ike i kwiatek" ja jej nie chce... bo najpierw trzeba byloby jej porzadnie złoić tyłek zeby grzeczna była :P no i te dzieci :P masakra :P Luœka - ;) 🌼 jak zyjesz? ;)

Hehe Lusiu, jeszcze pozostało ponad 300 dni w tym roku, każdy zdąży :). Ale w przyszłym to nie ręczę za siebie :P.

Gość Luśka z W..
O, zjawił się Wielki Nieobecny :) Kwiatku, żyję po staremu, ale z wiosną mam zamiar się odrodzić jak ten feniks ;-) A co u Ciebie? Alter, dobry plan to podstawa!

Gość Luśka z W..
erreata: Kwiatku, a co u Ciebie? Tęsknisz za Komikiem? ;-)

Luśka, ja sobie pochorowalem 2 tygodnie. a teraz troche sie ruszylo tak jakby w pracy. za komikiem oczywiscie tęsknię ;) ale cos malo chyba pisze ostatnio, nie? brat - mialem zawsze podkreślnik... dobra na razie znikam popracowac 🖐️

Lusiu w tej kwestii to raczej planowanie nic nie da, nawet nie jest wskazane. To ma być pełen spontan, tak myślę. Może jednak jakaś samica mnie rozprawiczy jeszcze w tym roku ;) :P.

Gość dobreee
a niedzwiedz sam sie zaproponowal z wkurzona bardzo zona:P dobre hahahaaha;P

no i te dzieci masakra kwiatek fakt- tak jakoś głupio jak ojczym jest głupszy od dzieci

Serio :)? To nie ja .... Ale przeciez nie bede udowadniał tego ze nigdy nie napisałem tutaj i nie napisze pod innym nickiem niz swój :) NIe wiem kto to napisał? Ale fajnie ze napisał::P:P:P Bo wkurzona to extra babka :D