Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertzz

Jakie osoby z forum pasowały bo do siebie jako para. Zabawmy się i proponujmy

Polecane posty

Gość ty wulgarna
A owszem kazdemu sie podobam. dawaj fote !!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz ci powiem !!!!!!!!!!!! prawde !!!!!!!!!!!!!

owszem kazdemu sie podobam tia- a Tekli z Pszczółki Mai wydawało się , że pięknie gra:D

Gość A ja jestem pasztet
PROFI :D NAJLEPSZY NA SWIECIE

najlepsza para byliby a ike to spoko babka i fajnie wygląda:), a sam/a pewnie wyglądasz tak,że wszystkie psy na dzielnicy mógłbyś/mogłabyś straszyć:O:P nie dość,że jesteś pomarańczką to się nie pokażesz:P żal! :O

nie ważne że najlepszy w grę wchodzi tylko mazowiecki słoikowy nawet zdjęcie swojej ulubienicy wkleił tylko przydatności do spożycia nie dało się odczytać :)

Gość kamiliada
dyskusja na niskim poziomie bye bye

Gość najlepsza para byliby
A łe.. :P. chcialabys szaraczku nie dla psa kielbasa. :D. A tak serio mowiac to ike mi sie nia podoba. jest brzydka orzydliwa nos jak klamka w stodole. i to jet moje zdanie. Ike ten dzieciak i facet w twoim fotosiku tez sa paskudni :P :D bleeeeeeeeeee.

to nie patrz:) bo zaczną ci się śnić po nocach:)

Spojrzalam raz i wystarczy... :P. Sniadanie zwrocilam z obrzydzenia :P.

a było jeść- wiedząc na co się narażasz?

Myslalam ze jak wklejasz swoje zdjecia to masz twarz nadajaca sie do pokazania na ulicy... Coz...moj blad..... A takie dobre mialam sniadanie :(.

tak czy owak skarbie- możesz wypisywać sobie co chcesz każda normalna osoba nie wstydzi się swojego wizerunku ty najwyraźniej bardzo:) mnie twoja frustracja nie boli:) ty musisz z nią żyć :)

Coz za szybka doglebna analiza mojej skromnej osoby. Ale na kafe to norma.. :-P. Jesli ktos jest sfrustrowany to ty bo na pewno nie ja. Tylko osoba o niskim poczuciu wlasnej wartosci wkleja swoja fotke na widok publiczny. :-P. Wiec jesli ktos jest sfrustrowany i niedowartosciowany to na pewno nie ja... :-P. Bywaj zdrowo zainwestuj w operacje plastyczna twarzyczki... :)

swoją drogą od jednej takiej- podobnej tobie niedawno dowiedziałam się , że jestem tak brzydka, że tatuś mnie nie chciał dotykać widocznie ją chciał zapytam- bo może tu tkwi problem w twojej psychice- a ciebie tatuś dotykał? i gdzie? i mówił, że jesteś piękna? to wszystko jasne :) 🌻

Gość ty wulgarna
ulżyło ci pomarańczowa prostaczko ??????????????

Coz za szybka doglebna analiza mojej skromnej osoby. Ale na kafe to norma. przepraszam cię ale naprawdę nie ma tu i kogo dogłębniej analizować :) straszni skomplikowana to ty nie jesteś :) w zasadzie to w ogóle.............

Gość 4life na odwyku
kolejny top zszedl na psy :o...zalosne

Moj ojciec zmarl jak mialam pol roku..... ;( A swoja droga robic zarty z pedofilii i kazirodztwa to nie jest normalne.... A skoro tak ci mowie nie tylko ja odnosnie twojej urody to cos w tym jest prawda????.

Za to ty szalenie...skomplikowana jestes. Ehhh. idz pobaw sie z bachorkiem zmasturbuj do fotki komcznego... moze ci ulzy skomplikowana osobowosci. Zegnam.

no kochana mieczem wojujesz od miecza giniesz wybacz kultury TY mnie uczyć nie będziesz- bo wiesz tylko , że coś takiego widnieje w słowniku:)

Gość ty wulgarna
tak głupia prostaczko masz zespół niedopchnięcia !!!!!!!!!!!!!! miło ci jak to mówię nie znając ciebie ????????????????????nie masz kogo kopnąć ?????????????zrobiła ci krzywdę ????????????????/wtedy powalcz ale na poziomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro ja mówię o poziomie twojego zachowania i rosnącym poziomie twojej frustracji- to też w coś tym jest:) tak byś oceniła i poszła...............

o mojego bachorka się nie martw:) tatusia pozdrów:)

Gość wiesz co ike
Jesteś żenujaca........................ :(. Miałam o Tobie inne zdanie.....

to je zmień:) i to szybko:)

Gość ty wulgarna
jakie zdanie??????? nie widzisz ???????????? to atak dotkliwy ???????????? w rodzinę !!!!!!!!!!!! a ty co byś zrobiła ?????????? zastanów się !!!!!!!!!!!!!!!

dokładnie czyjąś rodzinę obrażać nie boli? ale jak ktoś uderza w twoją boli? i ma boleć w takim razie:)