Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baranekbebe

nie wiem co myslec...

Polecane posty

Gość Baranekbebe

Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i nie wiem co robic, co myslec. Spotykam sie z zonatym mezczyzna. Na poczatku przez 3 miesiace byly takie podchody mailowe, bardzo delikatne. Spotkalismy sie w koncu i bylo pieknie. On szarmancki, zabawny. No i tak sie spotykamy. Dobrze nam ze soba, lubimy przebywac w swoim towarzystwie. Powiedzial, ze przewrocilam Jego zycie do gory nogami. Spotykamy sie praktycznie codzienie. Od razu mowie, ze nie spalismy ze soba. pOtrafimy siedziec godzianmi i rozmawiac. I pomimo, ze bardzo tego nie chcialam zaangazowalam sie w to wszystko emocjonalnie i czuje, ze bardzo mi na Nim zalezy... Wydaje mi sie, ze JEmu tez. Powie cos, ale za chwile jakby stara sie z tego wycofac. Nie mowie, ze ie chodzi Jemu o jedno. Ale nie wiem czy jakiemus mezczyznie chcialoby sie starac o kobiete tyle czasu. Tylko, ze On zonaty, zycie poukladane. PRosze mnie nie oceniac. MAm wyrzuty sumienia, ale nie potarfie z Niego zrezygnowac.

Gość fgsdfg
skoro nie chcesz żeby cie oceniac to po chuj topik zakładasz?

Gość fgsdfg
nie ma szacunku dla lafirynd rozbijających malżeństwa:o on tez nie lepszy z resztą:o

Gość Baranekbebe
Po to, zeby sie wygadac i moze bedzie mi lzej. Ale zawsze znajdzie sie ktos taki jak Ty.

Gość daj mu dupe
to bedziesz wszystko wiedziec:) ty nie masz innych klopotow? kobieto? nastepna scierka co rodzine rozwala........zal mi cie

szukasz usprawiedliwienia? nieladnie rozbijac zwiazki, a do tego gosciu jest dupkiem ze sie wplatal w takie gu..

Gość Baranekbebe
ale czy ja powiedzialam, ze rozbijam malzenstwo? Nic ze soba nie robilismy. Tylko sie spotykamy. Pisz co chcesz.

Gość a on ma dzieci
?

Gość Baranekbebe
Nie szukam usprawiedliwienia. Po prostu mialam potrzebe zeby sie wygadac. Wszyscy jestescie tacy swieci??

Gość Baranekbebe
Prosze o niewyzywanie mnie, bo ja nikomu nie ublizam.

Gość znam
nie wszyscy

Gość fgsdfg
tylko sie spotykacie?? a to twoje słowa:"I pomimo, ze bardzo tego nie chcialam zaangazowalam sie w to wszystko emocjonalnie i czuje, ze bardzo mi na Nim zalezy... Wydaje mi sie, ze JEmu tez."

Gość a on ma dzieci
mozesz mi odpowiedziec? czy on ma dzieci?

Gość Baranekbebe
Chodzilo mi o to, ze sie nie calujemy, nie przytulamy, nie spimy ze soba. chodzilo mi o fizycznosc, ze nic ze soba nie robimy.

Gość Baranekbebe
nie ma dzieci

Gość Lenkkka
Potraficie siedziec gdzinami i rozmawiac? A on nie ma zadnych obowiazkow domowych, ze zachowuje sie jak kawaler? I wszystkie obowiazku zrzuca na zone? Jezeli chcesz sie przekonac, jaki z niego facet, to zapytaj go o to. A ciebie to nie zastanowilo?

Gość a on ma dzieci
i ma moze 34 lata? i mieszka w warszawie?

Gość Baranekbebe
Wszystko mnie zastanawia. Uwierz. Zadaje sobie 15000 pytan. Praktycznie sie z zona nie widuja. On ciezko pracuje, Ona tez.

Gość Baranekbebe
Nie nie ma 34 lat i nie mieszka w Warszawie

Gość kajaka
a on ma dzieci - myslisz ze to twoj maz ?:)

Gość Lenkkka
Widuja, nie widuja, ale obowiazki w domu sa do zalatwienia. ktos musi sprzatac, robic zakupy, wlaczyc pranie... Jezeli on duzo pracuje, i ma w dodatku czas na spedzanie z toba, to widac ma takze dwe lewe raczki do roboty. Wstretny egoista.

Gość poduszka miluśka
Gówno prawda to co tutaj piszecie !!! spotykam się ze swoich kochankiem od 5 lat i się nie kochaliśmy. ja miałam chopaka a on dziewczynę, z którą ożenił się po 3 latach pod przymusem rodziny. Dzień przed ślubem do mnie dzwonił, że powiem tylko słowo i nie będzie ślubu ale ja nie chciałam tego psuś. Teraz on nie jest szczęśliwy- chce rozwodu a ja jestem z swoich chłopakiem. Spotykamy się czasami jeszcze i śmiejemy się, że kiedyś i tak będziemy razem

Gość fgsdfg
poduszka miluśka bo to jakas ciota była a nie facet:D jak można cos robić pod przymusem, a zwłaszcza sie żenić?!??

Gość Baranekbebe
Oj co do dwoch lewych raczek to akurat prawda nie jest. Bardzo obrotny z niego mezczyzna. Ma nienormowany czas pracy, takze czas na obowiazki ma raczej rano.

Gość gentlemanbird
dziewczyno daj sobie z nim spokoj. Spotkasz jeszcze w zyciu kogos z kim zwiazek nie bedzie wywolywal w Tobie potrzeby wygadania sie jak tutaj i teraz (a robisz to bo masz wyrzuty sumienia lub czujesz ze cos jest nie tak). Znajdziesz uczucie ktore nie bedzie zmuszalo Cie do zastanawiania sie czy jestes ok. A po drugie, wykaz troche empatii w stosunku do jego zony, Ty zapewne nie chcialabys zeby Twoj facet, a co dopiero maz, robil Ci takie jaja. Wiec zostaw tych dwoje w spokoji, a szczegolnie ja.

pytanie podstawowe co on zamierza zrobic...on jak napisalas ma poukladane zycie i zawsze ma do kogo wrocic..a ty? jak widzisz wszyscy oceniaja cie bardzo negatywnie..bo tak zawsze jest ze to kobieta jest winna...bo robzija malzenstwo...szkoda ze nikt nie bierze pod uwage uczuc i tego jak moze byc w malzenstwie tego mezczyzny..no ale wracajac do ciebie..uwazaj..jestes ta druga jakby nie bylo..on moze byc cudowny ale uszajnuj siebie na tyle ze poki nie bedziesz miala 200% pewnosci (100% to malo) ze cos bedzie miedzy wami powazniejszego....to nie angazuj sie na tyle zeby isc z nim do lozka

Gość Baranekbebe
gentlemanbird pewnie masz racje. Tylko latwo mowic gorzej zrobic. Najgorsze to to, ze mam poczucie ze to wlasnie ten. I momentami czuje sie po prostu jak scierka. Nigdy nie chcialabym, zeby moj maz zrobil mi cos takiego... Znam Jego zone i nawet nie patrze Jej w oczy jak ja spotykam. Czuje, ze wszystko jest nie tak i mam nadzieje, ze w koncu znajde w sobie tyle sily, zeby to zakonczyc.

Gość Baranekbebe
bezsenność_o_poranku masz racje. Dlaczego to zawsze kobieta jest oceniana negatywnie? MEzczyzna jak zalicza laski to jest super, a kobieta wystarczy ,ze sie spotka i juz jest szmata. Nie jestem pewna Jego uczuc, nie pytam o nie absolutnie, chyba nie chce wiedziec. Nie wiem jak uklada sie w Jego malzenstwie, praktycznie o tym nie rozmawiamy. Wiecie to nie jest cos typu " jestem taki nieszczesliwy, zona to wstretna kobieta". Nie mowi o Niej nic zlego. Momentami czuje sie starsznie podle wobec Niej, a chwilami czuje sie okropnie jako ta druga.

Gość gentlemanbird
autorko, zycze Ci duzo szczescia i powodzenia. Nie popieram Twojego zachowania, ale tez nie krytykuje, bo takie sytuacje sa na porzadku dziennym. Uczucia nie wybieraja, i sama mialabym ogromny klopot na Twoim miejscu. Ale jesli jestes wystarczajaco silna, to daj sobie z tym spokoj. Jesli pokonasz sama siebie, los obdarzy Cie czyms o wiele lepszym. trzymaj sie

Gość Baranekbebe
Nigdy nie poszlam z nikim do lozka ot tak po prostu. I z Nim tez nie pojde.