Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla palimąka2

PYTANIE DO KOBIET DOTYCZĄCE KUPOWANIA CIUCHÓW

Polecane posty

Gość alla palimąka2

WOLICIE KUPOWAĆ (NP. W SKLEPIE INTERNETOWYM, CZY NA ALLEGRO) UBRANIA, KTÓRE SĄ PREZENTOWANE NA MODELKACH, CZY WYSTARCZĄ ZWYCZAJNIE SFOTOGRAFOWANE? A MOŻE JEST WAM TO OBOJĘTNE?

Gość alla palimąka2
UP

Gość alla palimąka2
up

Gość alla palimąka2
up

Gość alla palimąka2
1. Bywaj dziewczę zdrowe, Ojczyzna mnie woła! Idę za kraj walczyć wśród rodaków koła; I choć przyjdzie ścigać jak najdalej wroga Nigdy nie zapomnę, jak mi jesteś droga. 2. Po cóż ta łza w oku, po cóż serca bicie? Tobiem winien miłość, a Ojczyźnie życie! Pamiętaj, żeś Polka, że to za kraj walka, Niepodległość Polski, to twoja rywalka 3. Polka mnie zrodziła, z jej piersi wyssałem: Być Ojczyźnie wiernym, a kochance stałym. I choć przyjdzie zginąć w ojczystej potrzebie, Nie rozpaczaj, dziewczę, zobaczym się w niebie! 4. "Czuję to, bom Polka: Ojczyzna w potrzebie, Nie pamiętaj o mnie, nie oszczędzaj siebie: Kto nie zna jej cierpień i głos jej przytłumi, Niegodzien miłości i kochać nie umie. 5. Ty godnie odpowiesz - o to się nie troszczę, Że jesteś mężczyzną - tego ci zazdroszczę, Ty znasz moje serce, ty znasz moją duszę. Żem nie zdolna walczyć, tyleż cierpieć muszę. 6. Nie mów o rozpaczy, bo to słabość duszy, Bo mię tylko jarzmo mego kraju wzruszy. Gdzie bądź się spotkamy, spotkamy się przecie: Zawsze Polakami, chociaż w innym świecie"!

ja Ci odpowiem :) zdecydowanie wolę te ubrania sfotografowane na modelu. można sobie mniej więcej obejrzeć jak to wygląda na osobie, jak się układa... zdjęcia z ubraniami rozłożonymi gdzieś na stole w ogóle się wg mnie nie nadają - wszystkie wyglądają jak worki bezkształtne. Za tymi na manekinach też nie przepadam, jednak co człowiek to człowiek.

Gość alla palimąka2
up

Gość mnie to obojętne
choć na człowieku fajniej. Przynajmniej sobie pośpiewałam! :-)

a teraz ja mam pytanie: po jaką cholerę odświeżasz ten topic co 2 minuty? :O

Gość alla palimąka2
up