Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

czym sie rozni seks z mlodym facetem od seksu ze starszym facetem

Polecane posty

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

jest roznica? jaka?

Gość niczymmmmmmmmm

nie wiem, ale w przypadku kobiet to ma znaczenie, taka doświadczona 30 tka. Mmmmm . Marzenie Młodsze, nawet jak się starają to brak im klasy. Być może z facetami jest podobnie?

Gość zwolenniczka sportów różnych
starszy jest bardziej doświadczony i lepiej wie jak dogodzic kobiecie

Młodszy to ogier krótkodystansowiec, a starszy woli raz a porządnie

Gość starszy bardzo czesto
się "zacina" w tych sprawach.:p

Gość zwolenniczka sportów różnych
się "zacina" w tych sprawach chyba,że jest po 50

Gość mala lady
Mam 26 lat, mój byly 44 lata - seks bez szalu, raz na dzień :o mój obecny facet 24 lata - sama prosze go o krótkie przerwy czasami bo nie wyrabiam :p

Gość no bo u facetów
im sa starsi tym gorzej z tymi sprawami a u kobiet odwrotnie.

Gość odpowiem wam
Mlodszy - jedrne cialko, pachnie mlodoscia, ma jeszcze wlosy i zawsze moze starszy - sflaczaly, problemy z potencja

Gość z doswiadczenia własnego
wiem, że to starszy właśnie dłuzej może i pisząc starszy mam na myśli facetów po 30 a młodsi to dla mnie dwudziestolatkowie:P W moim przypadku młodsi zawsze chcą zaspakajać siebie przede wszystkim, a partnerkę traktują jako dodatek, starsi z kolei lepiej sie na tym znają, i nie prawda jest, że mogą krócej, u mnie było odwrotnie:P

Gość Dżanibekoff
może starszy ma flaczka ale też ma kaskę co kobiety rajcuje najbardziej.

Gość 43latkaaaa
Temperament sie liczy a nie wiek. Czy to kobieta czy mezczyzna,niezaleznie od wieku zawsze będą dobrzy wte klocki jezeli maja temperament i natrafia na temperamentnych partnerow.Wtedy szał ciał. Wiem co pisze:-)

Gość dojrzała juz
Mlody moze dluzej ,dba o partnerke,starszy mysli tylko o swoich potrzebach.Wspolczesni mlodzi mezczyzni sa zdecydowanie bardziej doswiadczeni niz ich 40 letni koledzy .

Hehe mlody ma wieksza fantazje w luzku ma wiecej sily i ma sprawny sprzet a staremu sie juz nie chce aby tylko bzyknoc ;)

Gość 43latkaaaa
Ci co tutaj poisza i obstajka za młodszymi lub starszymi po prostu nie maja zbytnicch porownan. Juz napsiałam,ze to czy ktos jest dobry w łozku zalezy nie od wieku ale od temperamentu.

Gość dojrzała juz
do 43latka Temperament trzeba rozbudzic,jak masz beznadziejnego "kochanka"to nie ma mowy o temperamencie,podstawiasz sie i czekasz az skonczy.Najwazniesza dla kobiety jest gra wstepna,nawet najbardziej niechetna bedzie miala ochote na seks.

dojrzała juz "Mlody moze dluzej ,dba o partnerke,starszy mysli tylko o swoich potrzebach" Tak tak ..dba :D No i ma doswiadczenia reczne rodem z Red tuba no i kaktuza :P Wiec o czym my tu mowimy ... :P

Gość 43latkaaaa
do dojrzała juz --przeciez pisałam,ze jak temperamentny trafi na temperamentnego to bedzie szał ciał:-)

Gość krabikowa
Mam romans teraz z 23 -latkiem,ja mam 29 lat i musze powiedzieć żę mlodsi maja straszne potrzeby ,skończyliśmy nie minelo pół godz znow sie zaczeliśmy całować i jemu stoi na bacznosc:D..i dalej chce ale tym razem dłuzej to sie działo szczerze miałam juz dość jak na ten dzień;-)

różni się młodym fajnym penisem, od zarośnietego, zwisającego siusiaka.

monis proponuje ci spróbowac prawdziwego sexu z dojrzałym mezczyzna .... a dopiero pozniej sie wypowiadac :P NO ale jak ty mozesz miec rozeznanie skoro tylko fotki menow pewnie ogladasz na stronach XXX :P

Gość dojrzala juz
brat niedzwiedz Akurat mam inne zdanie na ten temat,moze mimo wieku nie jestem specjalnie doswiadczona w tych sprawach,ale nie trafilam na porzadnego kochanka w moim wieku.Od kilku lat jestem z mlodszym i nareszcie znalazlam kogos kto nie mysli w lozku wylacznie o sobie .

Gość dasdsdas
spałam z młodszymi - beznadzieja, na ogół szybko zaczynają i szybko kończą. Fakt, szybko mogą znowu, ale prawdę mówiąc taki seks akurat mi nie odpowiadał Równolatkowie - to zależy... Starsi - spałam z facetem starszym ode mnie o 20 lat. Było bosko. I to nieprawda, że mogą krócej czy że są sflaczali. Takiego seksu nigdy wcześniej ani nigdy więcej nie miałam - wielokrotne orgazmy, niemal ekstaza. Rewelacja.... ale fakt - strasznie dbał o siebie, był wysportowany, niejeden młody facet chciałby wyglądać i być w takiej formie jak on był...

brat_niedzwiedz urażony? przepraszam, ty masz młodego ogiera. Nie oglądam fotek, mam swojego faceta ;)

dojrzała teraz to jest generalizowanie ... MOzemy gdybac ... Mam po 30 .... i uwierz mi ze teraz u mnie jest taka ochota jak nigdy przedtem ... Ta kwestie zawsze trzeba rozpatrywac indywidualnie ... bo sa lenie i sa przodownicy :P

wszystkie kwestie należy rozpatrywać indywidualnie, a na forum wszyscy generalizują, w dodatku to taka generalizacja, że każdy co innego piszę. Śmieszne :P