Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

czym sie rozni seks z mlodym facetem od seksu ze starszym facetem

Polecane posty

doświadczona po 40 Wymagania jak przeciętna kobieta, tylko różnie bywa z tymi gadżetami, to już naprawdę sprawa indywidualna. Ale generalnie powtorzyłaś wszystko co napisała 43latkaaa, tylko takim sposobem, że wydaję się, że tego jest więcej. Życzę dobrego seksu.

Gość kamiliada
brat niedzwiedz no to jestes facet czy kobieta? :) Bo z tego co pisałaś od samego początku wydajesz się być kobietą :)

kamiliada Mało męski, albo z Tobą coś nie tak. Widocznie według Ciebie facet to facet, jeden tok rozumowania i tyle, jak ktoś odbije myśleniem od innego ze swojego gatunku, to jest inny. Ok. :P

Gość doświadczona po 40
Dla 43 latki raczej liczy sie technika bo ona się puszcza na prawo i lewo a wtedy nie może byc mowy o bliskości. Dla mnie ważna w sexie jest bliskość wtedy nawzajem chcemy sobie sprawiać przyjemność, nie ma dla nas tematów tabu, jestesmy wyluzowani i otwarci na wszystko.

Gość kamiliada
monis moze i ze mna jest cos nietak ale mowie to co widze.....może ktoś tez to zauważył?

Gość facettt5
Chciałbym aby przecieętna kobieta miała wymagania i wiedziała czego chce. Młode dziewczyny które spotykałem były jak kłody i nie miały pojęcia nawet co im sprawia przyjemność. Gdzie szukać kobiety z wymaganiami która wie czego chce?

Gość kamiliada
facettt ja mam wymagania, ale zebys potem nie żałował :)

doświadczona po 40 Ale nie zaniżaj teraz swojego poziomu inteligencji, bo jak słyszę haslo, że ktoś o kimś pisze, że się puszcza, a nic o tej osobie nie wie, zna ją na podstawie kilku wydukanych zdań to mnie szlak trafia :P Zwłaszcza gdy jest to kobieta po 40stce... Co do bliskości zgadzam się, nie wyobrażam sobie inaczej.

facettt5 Po prostu źle trafiłeś. :P A poza tym jako starszy możesz nauczyć te młodsze czegoś, w końcu od kogoś muszą nabierać tego doświadczenia, czy nie tak?

Gość mysliciel42
"facettt" nie przesadzaj...mlode laski tez potrafia isc na calego...mialem takie i wiem co mowie..trafiles chyba na jakies przymulone dziewczyny i generalizujesz

kamiliada brat niedzwiedz no to jestes facet czy kobieta? Bo z tego co pisałaś od samego początku wydajesz się być kobietą kamiliada wiec i ja powtorze to samo :) Daj mi przykłady na swoja teorie rozumowania i postrzegania mojej osoby :) Poprosze przykład :)

kamiliada Te osoby, które się chwalą swoim temperamentem i pomysłami w łóżku zazwyczaj są najbardziej drętwe :P. Ciekawe jakie masz wymagania?

Gość mysliciel42
te ciagle ponizanie mlodych dziewczyn i gloryfikowanie mlodych chlopcow pachnie tu na prowokacja...w dobie internetu i tego seksualnego wyzwolenia nie uwazam ze mlode dziewczyny sa gorsze od chlopakow

Gość mysliciel42
albo starszych kobiet

Gość kamiliada
monis a skad takie rzeczy wiesz? Z doświadczenia? :) Hm jakie mam wymagania? No nie mów że chciałabyś sie przekonać

Gość neksa89
to nieprawda ze 20sto latkowie są do bani szybko kończą i nic nie potrafią. moj chlopak ma 20 lat może nawet 1,5 godziny i potem znowu. dba o mnie. gra wstepna jest cudowna i sam stosunek rowniez. wszystko zalezy od faceta.

kamiliada Tak, z doświadczenia, wspomniałam o tym w swojej wypowiedzi gdzieś wyżej :P. Nie chcę się przekonać, nie pociągają mnie dziewczyny to raz, a poza tym lubię inteligentne, ktore wiedzą, czego chcą. [nie żebym coś sugerowała o Tobie] :P. Chcę wiedzieć jakie masz te wymagania, a Ty się teraz wymigujesz, bo sama ich nie znasz.

neksa89 To tak samo jak mój, ale widocznie inni nie mieli przyjemności trafić na takich ogierów jak my :D.

Gość mysliciel42
"neksa" to bylo do mnie? bo ja tak nie twierdzilem ze mlodzi chlopcy sa da bani tylko pisalem ze nie zgadzam sie ze mlode dziewczyny sa da bani jak tu sie czesto pisze a mlodzi chlopcy to fantastyczni kochankowie Akillesi nocnych igraszek pozostawiajacych wszystkich innych facetow w cieniu orgazmu wymeczonej kobiety lezacej bez zycia na lozu

Gość kamiliada
no powiem ci jak chcesz iwedziec a ze jest to prywatna sprawa podaj meila opisze w szczegolach.

Gość neksa89
mysliciel42 to bylo zdanie w eter. nie czytalam calej dyskusji tylko pierwsza strone. to zależy tak naprawde od obojga partnerów. ja kocham sex. kocham sie kochac z moim chlopakiem. podnieca mnie sam jego widok. no i cóż. zyc nie umierac. lubimy sie rozpieszczac. mnysle ze wiek nic nie zmieni i bede miala szanse "przetestowac" go w kazdym wieku :D

Gość mysliciel42
"neksa" a ile masz lat

Gość neksa89
a ile miałeś z matematyki? :) spostrzegawczość sokoła normalnie :D

kamiliada Internet to anonimowość, a piszesz tak, bo nie wiesz co napisać, proste.

Gość mysliciel42
no dobrze 28 lat...i uwarzasz sie za mloda laske czy starsza kobiete

Gość kamiliada
monis cóż za inteligencja!! Sama na to wpadłaś? Zegnam, dyskusja na niskim poziomie mnie nie interesuje. Bye.

Gość neksa89
1989 rok! styczeń konkretnie. czyli pitagorasie mam 20 lat. :)

kamiliada Sama na to wpadłam, dziękuję, wiem, że jestem inteligentna, szczególnie jak czytam wypowiedzi takich jak Ty. :P Po prostu mam rację, a Ty zmieniasz temat. Pisałaś, że masz wymagania w łóżku i facet mógłby sobie z Tobą nie poradzić, ale nie potrafisz napisać jakie wymagania :P. To jest śmieszne, a moja inteligencja nie ma z tym nic wspólnego.

Gość do monis
Raczej zlosliwa ,inteligentni nie musza sie chwalic:P

monis cóż za inteligencja!! Sama na to wpadłaś? Zegnam, dyskusja na niskim poziomie mnie nie interesuje. Bye. z przykroscia musze stwierdzic ze jest to juz 2 topik na którym pewnej osobie o nicku kamiliada nie pasuje tok dyskutowania :P Inteligentnej kobiecie inaczej ...chyba sie w niczym nie dogodzi :P Co nie kami ;) ?