Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona......

czy wasz chlopak lubi sie przytulac?

Polecane posty

Gość zmartwiona......
Pocieszajace w tym wszystkim jest fakt, ze nie tylko ja mam z tym problem. Bo juz myslalam ze tylko z moim mezczyzna jest cos nie tak ;)

Gość teez tak mam
spoko moj tez nielubi moze dlatego ze jego rodzice tacy byli tez mi tego brakuje ale chyba juz sie przyzwyczilam...

Gość monisssiaaa20
A mój chłopak lubi sie do mnie przytulać..cały czas mogłby byc do mnie "przyklejony"Ja tez lubie takie przytulanki,ale najgorzej jest w nocy jak śpimy kiedy on mnie do siebie przycisnie i nie wypuszcza mnie z rąk,ja nie moge sie ruszyc i mi jest goraco,wiec sama nieraz sie od niego"odklejam"..Ostatnio mi powiedział,ze lubi sie przytulac,ale zalezy jeszcze do kogo..

Gość justysia23
u mnie jeszcze gorzej...ile razy go prosilam zeby mnie przytulil to mowi ze to kobiety sie przytulaja...mam do niego zal...kiedy jestem chora to nigdy go nie ma przy mnie nie martwi sie nie dzwoni nie pisze smsow! kiedy dowiedzialam sie ze mam nowotwor skory nie bylo go...teraz mam depresje nie ma go....woli wiecej pracowac i przebywac z kolegami...mieszkamy razem wiec ja czekam az wroci z pracy a on nic....a ja naprawde dla niedo wszystko robie! niech ktos mi poradzi co mam robic......prosze

Gość przytuliśka
moj mnie ciągle przytula, ale tylko gdy jestesmy sami np. w restauracji i to nawet dobrze... bo ludzie róznie reagują...:)

Gość xyz iksde
Ja uwielbiam, a moja dziewczyna chyba srednio :| Czasem mam ochote wtulic sie do niej na jakis dluzszy czas, to mi ucieka po 30 sek :|

Gość a mójjjj
też lubi, mimo, że jesteśmy razem już 9 lat a mieszkamy ze sobą od 3 lat

Gość Roxyy
Hejj . ; dd Ja wam powiem tyle , ze mam chłopaka który lubi się prytulać , chce zebym siadała mu na kolan jest strasznym romantykiem . Tylko ostatni sie skapną ze jak on mni przytula , to ja go pochwili przytulam . I musze to zmienic , no ale co ja wam bede mowiła. Wiec moj chlopak lubi jak ja go piewsza przytulam , powiedział mi ze lubi sie zemna całowac i w ogóle.Jesl chłopak chce cie przytulic to , ty mu to odwzajemnj jesli chce ci dac buziaka daj mu . Ale uwazaj ne sex. Jesli nie ukończyłaś 18 lat. A kórat moj o tym ni mysli . Jaa , np.: lubie go przytulać pierwsza. wiec jesli chceciezey wasz zwazek był trwały rubcie tak !

Mój uwielbia się do mnie tulić ;) Ja sobie sprzątam, jesteśmy już tak nabycie swoją obecnością, że przy nim sprzątam, wykonuję domowe obowiązki, a on chodzi za mną i tak mile przeszkadza, tuli od tyłu, aż się w końcu odwrócę z mokrymi łapami z pianą na ręce i zacznę go tulić i całować. On z resztą uwielbia brać mnie na ręce, uwielbia całować. Ostatnio zaczął mnie tak 'porywać' ściskać i mówić "zjem Cię Mania" normalnie padam ze śmiechu bo przy tym zmienia głos i jest wspaniale ;)

mój chłopak przytula sie do mnie i chyba to lubi ale tylko wtedy gdy jestesmy sami a kiedy tylko spotkamy sie z jego kolegami ( którzy tez mają dziewczyny i PRZYTULAJą SIE DO NICH ) JA WYMUSZAM na nim żeby mnie objoł jestem taka samą normalną dziewczyną jak one a mimo to mam wrażenie ze on się mnie wstydzi. o co chodzi tak naprawde??

Gość kluuump
moj byly caly czas sie chcial przytulac, no pedal jakis, wk*rwialo mnie to niemilosiernie!!!!! co to za facet, nie wytrzymalam z nim facet ma byc...facetem! autorko nie przejmuj sie. powinnas sie cieszyc, ze jest meski i ma jaja. co mi po takiej panience, ktora ma maslane oczy i radosne, p*erdolone iskierki latajace w nich ze szczescia, ze mnie przytula...zgroza!!!!

justysia23 - przede wszystkim przestań żyć dla niego, a zacznij dla siebie. pieprz olewacza, jeśli nie ma go przy Tobie w najtrudniejszych chwilach. zamiast czekać na niego, wyjdź z domu i się zabaw. inaczej on nigdy nie będzie Ciebie szanował.

Czytam dalej i stwierdzam, że brak przytulania to najmniejszy problem w tym związku:O Temu facetowi nie zależy na Tobie, nie dorósł jeszcze po prostu...:O

Gość Veg
Ja np nie cierpię się przytulać, a jestem dziewczyną. Lubię mieć swoją przestrzeń i czuć się swobodnie.. a mój chłopak cały czas by mnie przytulał co mnie porządnie wkurzać zaczyna.. to zależy od charakteru

Mój Misiek to kocha się przytulać,całować, miziać itd.. Ale wiecie to chyba dlatego, że On jest wyjąkowy, bo wogóle pisze dla mnie rapowane kawałki o miłości do mnie- przy których z resztą rycze cały dzień ze szczęścia i wzruszenia:)), wogóle jak się nie widzimy kilka godzin to strasznie tęskni. Nie wiem jak faceci którzy kochają swoje dziewczyny mogą nie chcieć się przytulać itd. Mój to sobie nie wyobraża bez ze mnie życia, bo to ten taki jedyny. A dla ciebie mam radę: porozmawiaj szczerze i otwarcie ze swoim co jest nie tak, nie wiem zasugeruj coś, spytaj czemu tak jest, albo jest drugie wyjście: to ty postaraj się kompletnie nie chcieć się przytulać ,miziać ani całować, teraz to ty bądź taka jak on, wytzymaj tak chociaż z tydzień, może to go ruszy i pokocha pieszczoty bo zobaczy co traci:) powodzenia;)

Gość gość
Mój bardzo lubi i ja też nie widujemy się codziennie np teraz ale jak w szkole to codziennie zostajemy po lekcjach i się przytulamy ja lubię kiedy delikatnie mnie głaska, bawi się moimi włosami ...

Gość gość
moze ma lekki autyzm, tez czasami mam podobnie. ale to przez to ze boje sie zaufac mojemu facetowi kompletnie bo mam zle doswiadczenia.

Gość zajęta i szczęśliwa
Ja uwielbiam mój chłopak mnie przytula bez przerwy każdy uścisk jest inny ale wszystkie są bardzo przyjemne :P bardzo lubie mnie przytulać zawsze po szkole idziemy na spacer w jakieś ciche spokojne miejsce gdzie nie ma ludzi za dużo i hałasu i się przytulamy godzinami :) czasem to trwa 2/6 godzin jak kiedyś z nim poszłam na waksy poszliśmy do kolegi oni sobie grali i sie wygupiali a ja z nim siedziałam na kanapie i sie przytulaliśmy fajnie nawet było tylko troche skrepowana na początku byłam całował w szyje kładł sie na mnie jak chciałam wstać całował i mówł ze mam leżeć :D nie zrobiłby mi krzywdy skrępowana bo mnie dotykał tyłek i piers delikatnie i zawsze pyta czy może ja nie chciałam ale że był delikatny i kochany pozowliłam raz. Powiedział uśmiechając się ze z chęcią zdjął by mi koszulkę ja się uśmiechnęłam i znowu mnie przytulił i całował po szyi mówiąc że mam fajną szyjke .

Gość zajęta i szczęśliwa
Ja uwielbiam mój chłopak mnie przytula bez przerwy każdy uścisk jest inny ale wszystkie są bardzo przyjemne bardzo lubi mnie przytulać zawsze po szkole idziemy na spacer w jakieś ciche spokojne miejsce gdzie nie ma ludzi za dużo i hałasu i się przytulamy godzinami czasem to trwa 2/6 godzin jak kiedyś z nim poszłam na waksy poszliśmy do kolegi oni sobie grali i sie wygupiali a ja z nim siedziałam na kanapie i sie przytulaliśmy fajnie nawet było tylko troche skrepowana na początku byłam całował w szyje kładł sie na mnie jak chciałam wstać całował i mówł ze mam leżeć nie zrobiłby mi krzywdy skrępowana bo mnie dotykał tyłek i piers delikatnie i zawsze pyta czy może ja nie chciałam ale że był delikatny i kochany pozowliłam raz. Powiedział uśmiechając się ze z chęcią zdjął by mi koszulkę ja się uśmiechnęłam i znowu mnie przytulił i całował po szyi mówiąc że mam fajną szyjke .

Gość a ja uwielbiam przytulanie
mój były facet średnio lubił się przytulać a ja bardzo lubiłam Jemu przytulenie zaraz kojarzyło się z seksem co mnie wkurzało ogromnie bo jeśli kobieta się przytula to nie znaczy że zaraz chce seksu !!!!! zrozumcie to faceci !!!!!!!!

Gość a co powiecie na to
że lubię przytulać się z kimś kto nie jest moim facetem po prostu rozmawiamy sobie w pracy i czasem przytulimy ale uważam ze to tak po koleżeńsku , że dla niego to nic nie znaczy a po prostu też lubi się przytulać bo może brakuje mu przytuleń tak jak mnie więc nic złego że czasem się przytulimy ..... ktoś sądzi inaczej ?

Gość trend
ja tez lubie ale potem mam zaraz glupie mysli :-D

Gość gość
Tylko pedały lubią przytulać się z kobietą. Prawdziwy mężczyzna r***a się z kobietą a nie ją przytula!

Gość gość
i jeszcze konika se wali :)

Gość gość
mój lubi się przytulać ale to pewnie dlatego, że jest prawiczkiem?!

Gość gość
Mój niestety nie lubi :( Podobno faceci są kiepscy w okazywaniu uczuć, czy to przez to?

Gość gość
gość dziś Mój niestety nie lubi smutas.gif Podobno faceci są kiepscy w okazywaniu uczuć, czy to przez to? jjj Dlaczego obrażasz wszystkich mężczyzn tylko dlatego, że TWÓJ facet jest nieczuły? Ty go WYBRAŁAŚ! Miej pretensje do siebie a nie do nas!

Gość gość
Możesz mi pokazać w którym momencie obrwziłam wszystkich, bo jakoś tego nie widzę... Zauważyłaś tam słowo"podobno"? "Podobno faceci są kiepscy(...)" wcalę nie twierdzę, że tak jest. Chciałam zobaczyć Wasz punkt widzenia. Nie rozumiem więc tego oskarżania mnie. Myślałam, że można tu się skonsultować ale jak widzę najłatwiejszym rozwiązaniem jest "pojechanie" po kimś.