Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BryylciaP

Studia studia studia...kłopot

Polecane posty

Gość BryylciaP

Czy jest tu ktoś kto ma ten sam kłopot? jest przed maturą 3 miesiące i kompletnie nie wie cego chce?:( Ja zdaje matematyke geografie niemiecki i w deklaracji mam jescze angielksi...ale tak naprawde nie iwem na co mam iisc i gdzie:(

też tak miałam, zdawałam matme geografie i angielski i też nie wiedziałam co ze sobą zrobić i... poszłam na logistykena polibude:) narazie jest fajnie, zobacymy co dalej;)

Gość Bryylcia...
Ale w jakim mieście jesteś? ale tylko na to starowłas? czy próbowaaś na ocs jeszczE?

Gość infokobita
jeśli nie wiesz na co iść to idź na informatyke, ja nie wiedziałam na co iść i poszłam na informatykę, teraz mam pierwszą sesję i jest zajebiście świetny kierunek dla socjopatów i psychopatów

Gość Bryylcia...
Ale ja jakos szczególnie dobra z informatyki niegdy nie byłam...a kompyrtu nie jeetsm calkiiem z tego noga ale no bez przsady..

tak, ja jestem na drugim roku stuiów które mi sie nie podobają i nie wiem dalej czego chce xD

jestem na politechnice reszowskiej, składałam jeszcze na ekonomie (nie chcieli mnie tam:)) i na budownictwo (chciałam jak cholera i dostałam się,ale przemyślałam to, ze jednaknie dam sobie rady bo jestem tylko po ogólniaku w sumie nic nie umiem), i tak wyladowałam na logistyce, ponoć przyszłościowe to jest

Gość zmartwionaaaaaaa
ja jestem przed matura...zdaje gere,angielski i polski i tez nie wiem co dalej

Gość infokobita
ja też byłam zielona z informatyki, ale załapałam bakcyla szybko, kierunek to świtna sprawa

jaa... nie przypominaj mi ... 3 miesiące... Na sam ten widok dostaje wrzodów żołądka... też zdaje matematykę... potem wybieram się na politechnikę. ale w sumie nie wiem co chce robić w życiu, sesja moje plany zweryfikuje :P