Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meryyy

jak wygląda pytanie wprost? BŁAGAM...

Polecane posty

Gość meryyy

założyłam się z kolegą że wytłumaczę jak wygląda pytanie zadane wprost... tylko nie wiem jak mam to zrobić? wiem, ze to głupie... ale pomoże mi ktoś?? proszę... :(

Pytanie zadane wprost to takie na które możliwe sa tylko dwie odpowiedzi TAK lub NIE

Gość meryyy

Gość meryyy
ale to nie tak... bo jak chce by ktoś mi o czymś opowiedział i pytam tą osobe wprost to nie odpowie mi tak albo nie...

Gość mmmmasssedred
pytanie wprost to pytanie w stylu matki do córki- uprawiasz juz seks? dziewczyny do chłopka-kochasz mnie? itd

pytanie zadane wprost to pytanie bez owijania w zbedną bawełne :d czyli do sedna :D !

To musisz zdadc pytanie konkretne czyli takie czego ono ma dotyczyc Jka wyzej sa mozliwe diwe odpowiedzi

Mery....monika ma rację...odpowiedź brzmi tak albo nie... A tobie mo ze chodzi po prostu o nieowijanie w bawelne?:P

Gość meryyy
ale jak wygląda takowe pytanie a nie na czym polega :P

pytania wprost maja to do siebie ze oczekują odpowiedzi w chwile po zadaniu pytania....odpowiedzi moze byc jednak wiele, jedne prawdziwe drugie mniej....

Gość makarons
ja pokazalabym mu to w praktyce czyli zapytalabym kolege "masz duzego zy malego penisa?" pytanie nie wprost dla kontrprzykladu wygladaloby tak " czy ...no wiesz...twoj...najwiekszy skarb...no wiesz o co chodzi...nie przeszkadza ci jak chodzisz??" ewentualnie zapytalabym jego kolegi, wtedy byloby to pytanie nie wprost a za plecami :)