Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakurwistek

czy?

Polecane posty

Gość zakurwistek

Witam. Czy brzydki i niezamożny facet,ma szanse u atrakcyjnej cieleśnie kobiety? Znacie takie przypadki,z życia,ze swojego otoczenia?

Gość zakurwistek
brzydkie to chyba logiczne że są skazane na brzydkich nieudacznych gołodupców,chyba że nadrobią czymś i swoją grą zwabią ponętnego ogiera,lub dorobią się sporego majątku...

Gość zakurwistek
Ale ja nie jestem kobietą.... I znam kilka par właśnie takich,gdzie brzydki facet i nie bogacz ma całkiem całkiem kobitke...

Gość maly konik ale nie polny
pewnie czekasz na to, zeby kobiety zaczely sie rozplywac nad jego prawdopodomnymi umiejetnosciami lozkowymi - niestety musisz zejsc na ziemie, wiekszosc kobiet nie odczuwa przyjemnosci (ewentualnie z samego faktu bycia z ukochana osoba blisko) z seksu, wiec nie rob sobie plonnych nadziei na ponetna partnerke w przyszlosci i skoncz wierzyc w bajki ze kazda kobieta uwielbia seks i jak jeczy w trakcie to na prawde ma orgazm lub chocby przyjemnosc jako taką

Gość nieHiszpan
na to nie liczyłem... liczyłem na to że istnieją kobiety potrafiące dostrzec bogate wnętrze w mężczyźnie... a o piękne akurat pytałem,bo to one mają duże pole manewru w tych sprawach...i mogą wybierać wg.swoich kryteriów