Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shyshunia

Mój maż chce pracować z trupami!!!

Polecane posty

Gość shyshunia

Co sądzicie? Gdyby wasz facet przyszedł któregoś dnia do domu z takim pomysłem, jak byście zareagowały? Praca w prosektorium, firmie pogrzebowej przeciez to normalne a jednak na pewno wiele osób nie było by w stanie tego zaakceptować ... chociaż praca jak praca a aspekt płacy jest całkiem przekonujący;p

Gość nkaeke
ktos to musi robic... tylko niepokojace jest to,ze ktos chce tam pracowac.Twoj facet przejawia jakies chore zaiteresowania

Gość zullla
pracować z trupami ?????????????????

Gość sfafasfd
przeważnie osoby tam pracujące nie sa zbyt trzeźwe wiecie o co mi chodzi muszą sie porządnie schlać żeby to robić:)

Gość shyshunia
temat jest orientacyjnie zapisany, mój mąż nic takiego nie wymyślił.. chociaż powiem wam że ostatnio poznałam sympatycznego gościa który jak sie pózniej okazało pracuje w takim miejscu , zaskoczyłam sie ogromnie w zasadzie nawet nie wiem z jakiego powodu dlatego zastanawiam sie jaka była by reakcja gdyby najbliższa osoba chciała to robić

Gość shyshunia
ten chłopak(ponury grabarz)który m opowiadało swojej pracy nic nie wspomninał o piciu.. poza tym nie wydaje mi sie to zbyt mądre bo który normalny pracodawca pozwala pić w pracy??

Gość jhggfddd
ty tez kiedys bedziesz trupem, brzydzisz sie ich czy co?????

Gość sfafasfd
a jak wyglądają place ???

Gość to chłopak czy mąż
zastanów się nad wersją :o

Gość shyshunia
wtedy to już nie będzie mnie obchodziło obrzydzenie a poki co to dokładnie tak bym to ujęła brzydzę sie

Gość shyshunia
30zł/h

Gość sfafasfd
no to sie mylisz ;) co do picia

Gość shyshunia
ja wiem jaka jest wersja i jasno jest napisane jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to poczytaj elementarz a nie posty w sieci..:/

Gość AskaaaAaa
to że ktoś chce pracować z trupami to nie jest przejaw jakiejś choroby czy czegoś pewnie chodzi o kasę bo w takiej pracy kasa jest dużo większa niż w każdej innej

Gość shyshunia
a no własnie co z trupim jadem ? myślicie ,że jego nasienie będzie miało jego smak ?

hehe to mój stary nick z kafe jeżeli ktoś ma chec podyskutowac na ten temat to zaczekam, a ta ciota która sie pode mnie podszywa niech sie wyzyje na pewno dawno nie miała kut**** w dupie wiec trzeba to zrozumieć

Gość ja bym w zyciu nie chciala
faceta: rzeznika, czy pracujacego w zawodzie, w ktorym krzywdzi sie zwierzeta. Nie chcialabym tez by byl lapciuchem. A cala reszta moze byc ;)

z tym piciem to może i faktycznie jest racja ja jeżeli już to wolała bym sie znieczulić i do roboty

Gość jhggfddd
ale ty glupias jestes. kazdy bedzie kiedys trupem, czego wiec sie brzydzic???? a teraz brzydzisz sie swojego ciala? ci ludzie tez kiedys zyli tak jak i ty i mieli swoje ciala, nalezy im sie szacunek i do tego co po nich zostalo. a ty musisz byc strasznie glupia i nie wiem po zakladasz taki debilny topik na forum :o praca jak praca. ja bym sie bardziej brzydzila byc np. prostytutką niz grabarzem czy pracowac w prosektorium. pomysl sobie, ze te trupy przy ktorych bedzie pracowal twoj maz, miejmy nadzieje, ze inteligentniejszy do ciebie, to ty za jakies 50 lat :o czego wiec sie brzydzic to ja nie wiem

Gość jhggfddd
ja tez bym nie chciala rzeznika, ktos kto morduje zweirzeta rownie dobrze moze zabijac ludzi :o ale takiego co nikomu krzywyd nie robi, tylko pracuje przy zmarlych osobach bo potrzeba kasy, co w tym dziwnego? kurde ludzie ktos musi sie martwymi ludzmi zajmowac, puknijeice sie w swoje glupie puste ograniczone łby. gdyby nie bylo takich ludzi bo akzdy by sie brzydzil to wszedzie na ulicach by trupy lezaly

Gość djcbjhwbdf
Gdy umarła moja bliska osoba to miałam stycznbosc z osobami i z prosektoruim i z zakaładu pogrzebowego i nie wyczułam ani razu i od zadnego zapachu alkoholu.Wydaje mis ei,ze z tym alkoholem to przesada.NIe kazdy pije w tej pracy.Pija ci co lubia ogolnie pic,sa uzaleznieni od alkoholu i nie ze wzgl na taka specyficzna prace. A co do tematu,to eni chciałabym aby moj facet pracował z trupami.No ale coz,ktos to musi robic.

Gość jhggfddd
poza tym na koniec jeszcze dodam, ze mam nadzieje, iz twoj maz nie ejst nekrofilem... a chce tam pracowac bo nie ma innej pracy, a nie bo ma jakies dziwne odchylenia od normy ;) roznie w zyciu bywa...

Gość wyp..
To nie przesada, oni naprawdę chleją- z resztą nie ma się co dziwić, bo taka praca wpływa przecież też na psychikę- zgony małych dzieci, kobiet w ciąży. Poza tym sam odór zwłok w różnych stadiach posuniętego rozkładu i w różnych sposobach uśmiercenia. Ubrania przechodzą tym smrodem, włosy. Brrrrrrrrrrr... Nigdy w życiu nie chciałabym mieć takiego faceta, ale w sumie lekarze też zajmują się truposzami, a do nich nie ma się takiego dystansu.

jhggfddd to z toba coś jest nie tak i to ty jestes ograniczona głupia i pusta to jest FORUM i kazdy pisze co chce prózny człowieku myslisz że co ie ty nie myślisz... nie podoba sie to czesc i o co ci chodzi??? nudzi ci sie to idz sobie pobiegaj..

według mnie zupełnie inaczej podchodzi sie do sprawy kiedy chodzi o kogoś bliskiego a o zupełnie obcych ludzi. kiedy umarła moja babcia nie mialam zadnych oporów żeby na nia patrzec i np.trzymać ja za reke.

smród podobno jest masakryczny ale przecież to nie istotne bo pracuja w ubraniach roboczych a na koniec zmiany zawsze mozna sie wykąpać.. poza tym jeżeli facet wytrzymałby w takim miejscu bez uszczerbku na psychice to chyba świadczy o jego odwadze i męskości nie:P:)

a oglądał ktoś z was taki amerykański film "Moja dziewczyna"?? gra w nim Dan Aykroyd . film w tym temacie . facet ma dom pogrzebowy w piwnicy swojego domu mieszka z 10letnią córka i tak sobie zyja on szuka pracownicy "wizażystki" przychodzi babka on sie w niej zakochuje bla bla bla amerykanie jakos inaczej na to patrza najwyrazniej hehe:)

Jakieś dwa lata temu na tym forum jakiś facet założył topik o swojej pracy w prosektorium.Pisał bardzo ciekawie.Miał dużo szacunku do zmarłych ale jak sam pisał-to nie jest łatwa praca.Trzeba być silnym psychicznie.Z tego co pamiętam to chyba modki skasowały ten temat,nie wiem dlaczego.Dużo ludzi z nim rozmawiało o jego pracy.Topik był naprawdę na poziomie.