Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktory lepszy

Zobaczcie/doradźie- który lepszy fotograf?...

Polecane posty

Gość ja wiem...
DRUGI - zdecydowanie! ...

Gość bfbfbfbfbfb
nic się nie zastanawiaj, tylko bierz drugiego. będzie piękna pamiątka na całe życie!

Gość który lepszy
własnie... hmmm.. tez mi sie wydaje ze ten drugi jest lepszy... :) mam nac znac do godz. czasu... w cenie wyjdzie mnie roznica 300zł bo dzwonilam i pytałam... u jednego cena zdjec (pierwszego) cena zdjec to 500zł+album, zdjec - sztuk ok 1400... u drugiego cena - 800zł , bez albumu.. zdjec sztuk ok... 700 w ore zalezy iel wyjdzie:) ... obaj sa przy tych obrzedach w domu.. poxniej kosciol plener... i oczepiny..

Gość który lepszy
up up... jakies opinie jeszcze? :( ... bo czas mi bieeegnie:(

Gość purpleday
drugi

Gość który lepszy
wiec narzeie dwoje 'czlowiekow' na drugiego... ehhh.. i chyba tak zrobimy.. warto dopłacic...:) a inni?

Gość Totalny amator
A ja polecam tego trzeciego bo jak do tej pory to wszystkie te teksty pisze jedna i ta sama osoba. Oj nieładnie nieładnie..... Co do zdjęć jednego i drugiego to totalna amatorka . Zdjęcia jak robione przez ciotkę lub wujka. Zdjęcia brzydkie, bez kompozycji, przerysowane pierwsze plany, stopa większa niż głowa. To bardzo brzydka KRYPTO REKLAMA! Feeeee.

Gość agagagaaa
wg mnie, zdecydowanie drugi.Zdjęcia pierwszego wydaja się jakieś takie mało profesjonalne

Gość który lepszy
ludzie.. boze co wy macie z tym podszywaniem:/ bez sensu.. pisze owszem jedna i ta sama osoba.. - czyli JA... przyszla panna mloda zalalaama bo ie wie co zrobic.. chcemy fotografa ale po tzw. pieniadzadzach! ... sa suuuper panowie fotografowie... ale ich ceny siegaja OD 1400zł.. w gore.. a ze sami oragnizujemy sobie wesele to sami rozumieiecie.. :( ...

Gość Totalny amator
tak tak rozumiemy tą beznadziejną reklamę. Chłopie czy nie rozumiesz że więcej sobie ta reklamą szkodzisz niż zyskujesz.

Gość ktory lepszy
dobra nie mam siły sie tłumaczyc ze ja TO NIE ktos tam... :( .. chcialam porady ale chyba musze podjac decyzje sama... szkoda:( .. no ale...

Gość cccccc
pierwszy zero inwencji, takie zdjecia to i ja ci moge cpyknąć :P bierz drugirgo

Gość ktory lepszy
czyli mozna powiedziec ze wszyscy jednoglosnie za panem nr. jeden??:):):):) no oprocz pana ktry mowi ze sie pdszywam.. za eeeee... sama nie wiem kogo:) ..

Gość ktory lepszy
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ale glupote powiedzialam!!!! za panem numer DWA oczywiscie!;)

Gość martyna blondyynaa
drugi fotograf lepszy , ja bym wolała dopłacic , ale miec perfekt foty ... ale to kwestia gustu tez

Gość jaastas
drugi lepszy,ale też żadna rewelacja moim zdaniem..