Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinka1985

Zaliczyłam chyba wpadkę i bardzo tego żałuję... co dalej?

Polecane posty

Gość Malwinka1985
Dobrze Panie Ordynatorze. Jutro zrobie test i napiszę. Ale to chyba dopiero po pracy. Dzisiaj nie poszłam, bo za dużo myślę.:/....

bezedury otworz sie troche czlowieku. ja mam zasady, ktore niestety czasem lamie i to sie nazywa BŁĄD dla Twojej informacji, zwyczajny blad. powiedz mi prosze czy to ,ze dosc dlugo utrzymywalam swoje dziewictwo bo do 20roku zycia, a przespalam sie z kolega, czego pozniej zalowalam bylo oznaka tego ze nie mam zasad? moja zasada bylo przespanie sie z osoba ktora kocham, zrobilam zle, to byl BLAD, jednak dalej mam swoje zasady i od tamtej pory nie spalam z NIKIM oprocz mojego obecnego partnera. i nie mam zamiaru latac do lozka z kazdym BO TAKA MOJA NATURA, BO KIEDYS ZROBILAM ZLE! jak Ty nie popelniasz bledow , w co watpie, to jestes cudem nad kurwa wisła

Gość Malwinka1985
A i jeszcze co do tego pytania skąd wiem że on nie jest taki fajny, nie wiem. Pisałam że za mało go znam, mamy kontakt cały czas, jak się okaże że jestem w ciązy to na pewno mu powiem o tym.

Malwinko głowa w gore moze akurat to ze stresów nie masz okresu?? Ja jednak radze zrobić jak najszybciej test żeby sie nie katowac.

Gość Malwinka1985
bezedury jest wspaniałym nieskazitelnie czystym człowiekiem który nie popełnia w zyciu błędów. Gratuluję i oby tak dalej :)

on nie czai i nie zczai , wiec przestan sie produkowac, ja zalamuje rece i ide opodatkować coś na ciepło 🖐️

Ja radze nie czekać do jutra. Zrób test dzisiaj, po co masz sie katowac , przemyslac???? Trzymam kciuki:)

Malwinko nie sluchaj bzdurnych osob które potrafia tylko krytykowac, rób to co podpowiada Ci serce. Idz po test i badz pewna czy jestes czy nie jestes. Test najlepiej robić rano, wiec moze jednak zrob jutro zeby nie było wątpliwosci. Ja mam 10 miesiecznego synka jest cudowny.

każdemu się czasem zdarzy coś głupiego zrobić. Malwinka1985 - z tego co piszesz, wnioskuję, że jesteś gotowa mimo wszystko wziąć odpowiedzialność, jeśli okaże się, że jesteś w ciąży - w takim razie jesteś porządną osobą. nieważne jest samo popełnienie głupstwa, ważna jest reakcja na to, co się stało :) wszystkiego najlepszego 🌻

Pamiętaj dziecko to najwiekszy prezent w życiu. Nawet nie wiesz jakie to uczucie jak dziecko przytula sie do Ciebie:)

Gość Malwinka1985
Owszem, nie zaprzeczam, ale nie z przygodnym facetem :(

Gość Kasienke
usuń!!!!!!!!!! To jest rozwiązanie. Po co masz sobie życie marnować.

To, że sądziłaś, iż są to dni płodne, nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Idź po test.

Gość Malwinka1985
Dobra jutro z rana zrobie test na pewno. Strasznie sie boje.

Gość a cała reszta
malwinka a msza jakieś inne objawy? Na tym etapie już powinno się cos pojawić, jeśli w ciązy jesteś, np. senność, bóle głowy, bóle w podbrzuszu, a już na pewno bół piersi

Gość Malwinka1985
wlasnie caly czas boli mnie brzuch jak na okres to cos jest nie tak?

Gość a cała reszta
jesli Cie boli dłuższy czas, powiedzmy kilka dni, to owszem, jest to jeden z wczesnych obajów ciązy (no chyba że tak masz zawsze przez okresem)

Gość Malwinka1985
Mam tak przed okresem, ale teraz to już ponad tydzień mnie tak boli, czekam na okres i nic:(

Gość a cała reszta
no jeśli zawsze cię boli tak kilka dni to ok. Mnie na przykład boli brzuch około 10 minut przed okresem i ani dnia wczesniej i gdyby mnie dlużej bolał od razu bym wiedziała, że coś jest nie tak pierwsze objawy ciązy to często własnie ból w podbrzuszu i bolące piersi

Gość Malwinka1985
chyba ide spac bo juz mnie to wszystko dobija. odezwe sie pozniej

Gość Malwinka1985
Dostałam dziś okresu. Ale ulga... uffff Więcej nie popełnie tego samego błędu!!!!!!!!!!!!!!

Gość htjhjjhjhjgg
no ale to nie załatwia problemu,bo jak zapewnie wyczytalas lub slyszalas zdarza sie cos w rodzaju okresu w ciazy calkiem podobnego do normalnego. nie no to raczej zart;P to byloby najwyzej krwawienie. ale inna kwestia.. badania na HIV i inne choroby- to jest dopiero nieodpowiedzialne!

Gość Malwinka1985
wiem że się zdarza, ale własnie mam bardzo obfity, wiec moge byc spokojna. Wiem głupio zrobiłam ale swoje stresy przezylam

Gość hihihihighigifhgg
no dlatego piszę,że teraz ważna jest kwestia badań, idź do laboratorium i zrób badania na hiv i choroby kobiece..przynajmniej powinnas

No to dobrze. Dziewczyny mają rację że z czasami bardzo rzadko zdarzają się krwawienia i w ciąży. Skierowanie na forum \"ciąża i macierzyństo\" nie będzie Ci na szczęście potrzebne. W realowym \"erotycznym\" uważaj na siebie, bo nie wszystkim się tak upieka. Pozdrawiam :) pieczątka i podpis