Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jaki nick

Angielska odzież early days.

Polecane posty

Gość nie wiem jaki nick

czy ktoras z was kupowala body lub pajace tej formy na allegro? ja zamowilam pajacyki i wlasnie body w rozmiarze 62 i nie wiem czemu ale wydaja mi sie strasznie duze. dopiero co kompletuje wyprawke i zamierzam kuoic kilka sztuk odziezy w rozmiarze 56 jednak 62 wydaje sie pewniejsze bo niby zawsze mozna podwinac. prosze podzilcie sie opiniami z niedoswiadczona przyszla mama;-)

Gość nie wiem jaki nick
przepraszam za literowke mialo byc firmy;-)

Gość nie wiem .......
czy wiesz ale te ciuszki z early days są w uk naprawde najtansze z mozliwych .... a co do wielkosci to ja kupuje 0-3 wiec nie wiem jak to w polskiej rozmiarowce tylko innych firm

ja dostałam od znajomych mieszkających w uk kilka sztuk ubranek tej firmy. na razie sprawują się świetnie :) co do rozmiarówki to na moich jest oznaczenie 0-3 miesiace więc nie wiem jak to przeliczyć na cm :) co do wyprawki to dla większości noworodków wystarcza 56 :) mój synek miał 58 cm po narodzinach ale przez pierwsze 2 - 3 tygodnie nosił nawet ubranka na 52 cm, dopiero potem zaczęły być małe i przeszliśmy na większe. noworodki są takie troszkę "skulone", nie prostują tak nóżek, ani plecków, dopiero później jak dziecko się rozprostuje to widać jakie jest długie. także radziłabym kupić kilka sztuk też tych najmniejszych. wiem ze mozna podwinąć ale ani to wygodne ani ładnie nie wygląda :D no a teraz to już moje kochane nosi ciuszki na 68 a niektóre nawet 74 cm :)

Gość nie wiem jaki nick
no wlasnie na moich rozmiarowka jest o-3mc-e agatko powiedz mi czy ta rozmiarowka pasowala na twojego noworodka czy jednak byly za duze?

ja tez kupuje 0-3 i mam nadzieje ze nie beda za duze a jak cos to jak sie niunia urodzi nakwyzej kupie kilka mniejszych....... jaki problem

Gość nie wiem jaki nick
w sumie to na ostatnim usg wyjdzie ile ma centymetrów wiec jak bedzie malenki to kupie kilka rzeczy w rozmiarze 56;-) ja jak sie urodzilam maialam 57cm a tatus dziecka 59 wiec nastawilam sie ze nasze wspolne dziecko tez bedzie duze;-)

Gość ciekawskadziewucha
ja miałam dla synka niktóre ubranka w rozmiarze 00 i były za duże, to chyba rozmiar na 48 cm chociaz synek miał 52 jak sie urodził, takze z tymi rozmiarami to róznie bywa, rozmiar 62 pasowały dopiero jak skonczył dopiero 3 m-ce i posłuzyły ok 2 m- cy. Ale tez zauwazyłam że mimo takich samych napisów na metce( nr) to i tak prawie każda marka rózni sie rozmiarami

Moja mala urodzila z 58 cm \\ ubranka na 56 ubieralam jej prawie do 2-3 miesiaca - wiec spoko mozesz kupic na roz 0-3 ...--bo to jest angielski odpowiednik rozm 56 3-6 - 68 6-9- 74 9-12- 80 12-18- 86 a rozmiarowka early days raczej jest spora ;)

Gość nie wazne
lepiej kupic wieksze-na 62 cm. mjed ziecko mialo ponad 4 kg i 60 cm, wiec w mniejsze nie wchodzilo.

Gość nie wiem jaki nick
a wy co zabierzecie do szpitala i w jakich ilosciach? bo na roznych stronach sa rozne informacje. ja rodze pod koniec maja...

Gość szukajaca pracy dorywczej
early days w UK są za taniochę, a jakość lepsza niż u nas w sklepach dzięcięcych, już się kilka razy przekonałam, np na body, pajacach, u nas body kupi się np za 15 za, a po kilku praniach ani koloru, ani fasonu, brrr

Gość nie wiem jaki nick
podnosze moj ostatni post

Gość early
days ma tez rozmiar newborn- to jest moim zdaniem odpowiednik naszego 56, a 0-3 to takie nasze 62-68. Te ubranka sa na wyspach tanie, ale ich jakosc jest naprawde wysoka.

Gość early
i faktycznie one sa troche duze. Spodziewalabym sie ze newborn to takie nasze 50- 54, a jednak nie. Z drugiej strony- dzieci tak szybko rosna...

Gość nie wiem jaki nick
no dokladnie u nich kosztuja polowe taniej niz my kupujemy na allegro, ale sa takie mieciutkie ze nie mozna sie oprzec. a new born na allegro chyba nie widzialam

Gość te ciuchy sa
0-3 m to bedzie 62 cm, jesli chcesz 56 cm to rozmiar nazywa sie newborn, czyli na noworodka

Gość te ciuchy sa
sa tanie, moze pajace takie cienkie i przeswituja (w porownaniu np. z nextem czy mothercare)i robia sie szybko przyciasne,ale np. spodnie dresowe-niezniszczalne i dlugo je nosi. Tak samo mamy sweterek na chyba 6-12 m (74 cm :) i wciaz dobry bo mial takie dlugie rekawy a inne ciuszki juz nosi na 86 cm.

Gość mama z uk
ta marka to taniocha, ale jakosc naprawde niezla kupuje synkowi glownie ciuszki tej firmy i jestem zadowolona i tak dlugi ich nie ponosi to po co wydawac fortune na firmowki, ktore starcza na gora 3-4 m-ce

Gość agas44
Witam wszystkich zainteresowanych zakupem odzieży early days i innych znanych firm posiadam bardzo dużą ilość pajaców, bluzek, body itp., dostawy mam raz w tygodniu. zainteresowanych proszę o kontakt prześle fotki. Pozdrawiam

Czy ktoś ma namiary na sklep Early Days w UK??? Interesuje mnie zakup większej ilości ubrań.

Gość do aga502
przez internet nie kupisz musisz przyjechac a odziez firmy early days jest w sklepie primark

Witam, polecam sklep internetowy z ubrankami primark www_majulka_pl, przy ubrankach podane sa dokladne rozmiary, a jezeli przy jakims sie zdazy ze ich nie ma podam w mailu. Pozdrawiam

z early days jest tak samo jak z całą odzieżą z primarka - zdarzaja sie buble, ale generalnie za tę cenę ciuchy są dobre jakościowo:) niejednokrotnie lepsze i ciekawsze od nexta, h&m, a nawet zary;) primark- konkretnie atmosphere w tym wypadku - kocham za świetne dresy, bluzy, czasami swetry-tuniki, pończochy, skarpety, kamizelki, dodatki. w early days czesto gesto kupuje ciuszki dla małej chrześnicy - czasami nawet trafi sie swietna sztuka za smiesznego funta, dwa funty;)przeceny są obłędne. zanim wroce do PL na stale, zamierzam porzadnie obkupic sie w angielskie dzieciece ciuszki.

Gość anna......baska
bez przesady z ta jakoscia. mieszkam w uk, jestem mama 6 miesiecznego chlopca. body i pajace z primarka (early days) sa z bardzo cienkiej bawelny i sa dobre na lato, ale na zime za cienkie moim zdaniem. I te ich body czy pajace traca ksztalt po praniu czesto. nieco drozsze (choc nie dorgie firmy) takie jak chociazby tu z sainsburego czy mothercare ksztalt po praniu trzymaja, a i bawalena grubsza. spodnie dresowe z primarka mam dla synka - 2 pary i rzeczywiscie wyglada na to, ze posluza.