Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsięizastanawiam

mąż obraża się bo nie chcę z nim współżyć-to normalne?

Polecane posty

Gość gość
"gość dziś Kuwra kompromis to nie raz w miesiącu !! " x a kto mówi że raz w miesiącu? kompromis to też nie codziennie :) autorka może ma ochotę na seks co 2 lub co 3 dni, hmm?

Gość gość
"Kompomis to fakt, ze zona ma pierwszenstwo. I jesli nie jest zainteresowana, to nikt jej nie zmusza. Ale ona tez nie zmusza do zawiazywania na supel" x Jak jest w związku czy małżeństwie to jak najbardziej "zmusza", kretynie z obsesją na punkcie seksu.

Gość gość
2-3 dni to rewelacja jakby mi moja tyle dawała to bym kuwra na d***** nie chodził

Gość gość
Rescator555 dziś Miłość polega na większej ilośc***ewnych związków w mózgu. Uczciwość to właśnie mówienie wprost, co jest priorytetem. Dalej będziecie to mylić i twierdzić, że człowiek uduchowił seks i wyznaje nim miłość :D Jak biorę mojego prostyt... tzn męża, to go biorę, bo chcę się wyżyć i wyluzować, a miłość mu okazuję przy normalnych okazjach, do których nie dorabia się ideologii.

Gość gość
Kobieta ma lubić i dawać bo inaczej won

Gość gość
ptasi móżdżek rescator nadal nie rozumie, że wierność jest wpisana w naturę związku/małżeństwa natomiast sfera seksu jest czymś do uzgodnienia między obojgiem to nie średniowiecze i w dzisiejszych czasach statystyczny partner nie zakłada scenariusza, że kobieta ma być niewolnicą łóżkową, bo w innym przypadku ją zdradzi - a jeżeli tak zakłada to już na początku powinien poinformować o tym swoją wybrankę (chociaż po usłyszeniu tego, spora część kobiet pewnie przestałaby nią być)

Gość gość
"gość dziś 2-3 dni to rewelacja jakby mi moja tyle dawała to bym kuwra na d***** nie chodził " x a twoja co ile ci "daje"?

Gość gość
15:07 Jak mężczyzna nie ma chętnego jelita to won

Gość gość
Moja?bywa że raz na miesiąc od sylwestra 2 razy

Gość gość
Normalny mężczyzna który jest w związku z kobietą, nigdy nie spojrzy na inną, nawet jak ona będzie spoglądać na niego.. Dotyczy to mężczyzn którzy są spełnieni przy swojej kobiecie. Mam dokładnie tak samo, po co mam patrzeć na inne, skoro ze swoją mam super sex i super związek. Nie raz jak z nią idę to ona mówi zobacz jakie ona ma fajne szpilki, zawsze odpowiadam że jestem zainteresowany jej nóżkami a nie innymi....

Gość
@ gość dziś ptasi móżdżek rescator nadal nie rozumie, że wierność jest wpisana w naturę związku/małżeństwa natomiast sfera seksu jest czymś do uzgodnienia między obojgiem to nie średniowiecze i w dzisiejszych czasach statystyczny partner nie zakłada scenariusza, że kobieta ma być niewolnicą łóżkową, bo w innym przypadku ją zdradzi - a jeżeli tak zakłada to już na początku powinien poinformować o tym swoją wybrankę (chociaż po usłyszeniu tego, spora część kobiet pewnie przestałaby nią być) .<< Twoj wyprany ptasi mozdzek nie rozumie, ze dbanie o zaspokojenie potrzeb wspolmalzonka jest wpisane w nature malzenstwa. Natomiast ewentualne ograniczenia pod tym wzgledem, w tym odmawianie seksu sa do omowienia miedzy malzonkami. To nie sredniowiecze i w dzisiejszych czasach dostepnej antykoncepcji i medycyny ktora wyeliminowala smiertelnosc okoloporodowa, statystyczny partner nie zaklada, ze kobieta, ktora chetnie uprawiala seks przed slubem, po slubie tego seksu bedzie odmawiala. A jesli ma taki zamiar, to powinna na poczatku poinformowac swojego wybranka (chociaz po uslyszeniu czegos takiego, prawie wszyscy przestali by nimi byc).

Gość gość
Bije Cie chlopie, ze taka demagogie rozsiewasz?

Gość
@ gość dziś Jak jest w związku czy małżeństwie to jak najbardziej "zmusza", kretynie z obsesją na punkcie seksu. .<, Moze sobie zmuszac idotko - niedajko ;-). Zeby tylko sie potem nie zdziwila, jak maz jej cos zaflancuje. Jakiego HiVa albo opryszczke.

Gość gość
Rescator555 dziś Ktoś dobrze pisał, że żona jest od szacunku, a do niższych potrzeb powinny być usługi

Gość
gość dziś Jesli zona chce byc tylko od szacunku, to nalezy spelniac jej zyczenia ;-).

Gość gość
Rescator555 dziś Ty jakiś niedzisiejszy chyba? To powinna być norma, a nie powód do drwin. Domy publiczne nie istnieją od wczoraj, tylko ktoś wypaczył ich rolę.

Gość
@ gość dziś Rescator555 dziś Ty jakiś niedzisiejszy chyba? To powinna być norma, a nie powód do drwin...<< A kim ty jestes, zebys mi mowil jaka jest norma? Oczywiscie nie mam nic przeciwko domom publicznym, ale jak to juz napisalem, zona ma miec zawsze pierwszenstwo. Ale jesli nie chce, to nie wolno jej zmuszac do seksu.

Gość gość
raz w miesiącu! to nienormalne.

Gość gość
Rescator555 dziś Ja jestem jedynie za tradycyjnymi, humanitarnymi rolami! Żona jest żoną, żonę się kocha, a do spełniania zwierzęcej natury są domy publiczne, które bynajmniej nie zostały stworzone dla prawiczków i singli, tylko właśnie dla mężów, którzy nie godzą się na zbrukanie żon swoim nieczystym narządem.

Gość gość
Kiedyś liczyłem i przez cały rok wyszło mi 22 razy!

Gość gość
Zawsze dostaje dodatkową premię od szefostwa o której żona nie wie i w taki sposób mam środki na swoje uciechy

Gość gość
Kobietki nie odmawiajcie seksu ,ja mężowi bardzo często odmawiałam,przekładałem,jutro,pojutrze biedny prosił się a ja swoje, minęły lata, mąż przestał mnie prosić,kilka lat bez seksu!i nagle mnie zachciało się kochać z nim i to ja teraz go proszę,kocha się ale powiedział że zrobił to tylko dla mnie,bo jemu już nie zależało.dlatego zastanówcie się zanim odmówicie ,ja obudziłam się zbyt późno.bardzo tego żałuję.

Gość gość
Mój też ciagle.miał mało na poczqtku pieprzylismy się 2-3 razy na dzień ale potem dzieci praca czasami padałam z nóg nie powiem on też zasuwał do wieczora bo budowaliśmy dom ale to facet miał wiecej sił a ja nie chcialam podsunelam mu koleżankę którą pieprzyl za moją zgodą czasami z nią spotykali się z inną parą nawet nie przeszkadzalo mi to on był zadowolony my taz kochalismy się nie bylo kłótni o seks minęło 15 lat on ma 47 ja 42 od 2-3 lat to ja mam większą ochotę na seks niż on juz nie spotyka się z koleżanką terax ja mam kolegę za jego zgodą czasami kochamy się w trójkę czasami tylko ja z kolegą dalej jesteśmy razem i jestesmy szczesliwi srks i miłość nie idą zawsze w parze my znalezlizmy rozwiazanie nadal się kochamy mamy dwójkę dzieci ktore mają rodziców życie to kompromis

Gość gość
Te co odmawiają same pchają ich do zdrady

Hmm... powinnaś z nim o tym porozmawiać że nie masz ochoty każdego dnia tego robić ponieważ czujesz się zmęczona, a przez to ciężko ci się podniecic. Z drugiej strony twój mąż może sobie znaleźć szybko kochanke która będzie go zaspokajać, kiedyś miałam chłopaka któremu właśnie ja musiałam się prosić o to aby się kochać chociażby raz w tygodniu. Jeśli tobie przeszkadza seks codziennie to spróbuj go zadowolić pieszczotami lub gdy przed snem będzie miał ochotę to udawaj że śpisz :) pozdrawiam

Gość gość
ja odmawiam, bo spadło mi libido i wszystko inne

Gość
@gość dziś ja odmawiam, bo spadło mi libido i wszystko inne <, To chyba twoj problem. Dlaczego obciazasz tym meza?

Gość gość
Rescator555 dziś A jakim sposobem go nie obciążać?