Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikazuza

....Przewaga płci męskiej i dobrze

Polecane posty

Gość Monikazuza

Witam:) widzę że jest tu wielu mężczyzn i każdy w swoj sposób próbuje doradzić......a ja tak się składa jestem w kropie:)....Zacznę może od tego że jestem w związku juz 5 lat....wiadomo jak to po 5 latach sa dobra i złe chwile......ale zdarzało się ze moj facet mnie okłamywał....nie były to jakies strasznie poważne sprawy jak np zdrada.....ale poprostu był ze mna nieszczery.....zawsze sie wypiera i nigdy sie nie przyznaje....a ja zawsze wybaczam......Nigdy jednak nie miałam podejrzen o kobiety......ale tym razem mam dylemat.....on oczywiscie sie nie przyznaje.....jednym z podstawowych powodów moich podejrzen jest sobotni wieczór kiedy przyszedł esemes-stałam blizej telefonu wiec wzięłam go do reki poczym on gwałtownie mi go wyrwał......wygladało na to że mógł pisać ktoś o kim nie powinnam wiedzieć.Aktualnie jesteśmy na etapie rozstania bo ja po prostu mu nie ufam......chce usłyszeć prawde....choćby najgorszą....On dzwoni mówi że mnie Kocha ze chce być ze mną ....że mam chore wymysły Co ja mam robić?Powtarzam żę nie jest to pierwszy raz kiedy kłamie...Poradzcie coś ....jako osoby bezstronne:)

Gość Monikazuza
Hmmmm tak myślisz?.......

Gość Monikazuza
:)znam go b dobrze.....na etapie niespodzianek walentynkowych to on bedzie 14 około 11 jak sie wyspi........powinnam dac mu szanse i zadreczać sie ......domniemywać.....kto to mógł być? czekać na kolejne wątpliwości?