Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak se spytam

najdziwniejszy sposób zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość a tak se spytam

Zakładam ten temat zainspirowana tym forum a dokładnie pytaniami - calowałam się, mogę być w ciąży?, kochałam się pół roku temu z gumką, miałam miesiączki, ale brzuch mnie boli - mogę być w ciąży? Wpisujcie się proszę i opisujcie przykłady najdziwniejszego zajścia w ciążę z jakim się spotkałyście:)

Gość a tak se spytam
ladaco - nie zrozumiałaś mnie, ale ok.

Gość wertyo
ladaco nieczająca/y jest buahahaha

Gość nie wazne
ostatnio koles pisal, ze kochal sie z dziewczyna. po wszystkim poszedl sie umyc gabka, a potem jego laska sie nia umyla... i bali sie, ze w ciazy bedzie.

Gość ladaco jak zwykle nie na temat
Byl taki temat, ze gosciu po wszystkim wytarl sie recznikiem i po kilku godzinach jego dziewczyna sie wykapala i wytarla tym samym recznikiem i sie bali, ze ona w ciazy :D:D:D

Gość ladaco jak zwykle nie na temat
HAHAHAHAHA :D:D:D:D:D "robilem jej petting" :D "slyszalem tez ze dziwica ma blone lecz krew miesiaczkowe ktora sie nia wydostaje zostawia otwor albo otwory to mnie zalamalo" (niezle cisnienie ma ta krew, skoro zoslawia dziury) "nie piszcie mi ze jestem nieogarniety" (nieogarniety, nierozgarniety...w sumie jedna cholera :) ) Po prostu umarlam ze smiechu :D:D:D:D W tym kraju KONIECZNIE cos trzeba zrobic z edukacja seksualna :)

ludzie. sytuacja autentyczna :D:D:D:D:Djedno z biur turystycznych dostalo reklamacje:D:D:Dmianowicie: dziewczyna byla w turcji czy gdzies tam, wrocila z wycieczki okazalo sie, ze jest w ciazy. i matka tej panny wyslala do biura reklamacje,ze jej corka w ciaze zaszla, bo w basenie hotelowym w ktorym sie kapala plywaly zywe plemniki i stad ta ciaza:D:D:D:D:D::D:D