Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pewna

Moj facet mnie zgwalcil

Polecane posty

Gość nie jestem pewna

chyba... znaczy nie wiem czy to byl gwalt. Nie byl podchmielony, bo raczej nie pije. Wsciekl sie w sumie o byle co. Jakies tam urojenia mial, ze niby za duzo wzgledow okazywalam koledze - choc to zupelnie bezpodstawne bylo. Nie wiem co mu padlo na mozgl. Zawsze byl taki delikatny. A wtedy rzuciil sie na mnie i zgwalcil mnie... yle, ze no wlasnie :O Czy to byl gwalt, skoro mi to sie podobalo? Znaczy mozenie od razu, przestraszona bylam i wyrywalam sie. Ale jeszcze nigdy nie przezylam tak silnego orgazmu. Az wstyd sie przyznac... On teraz przeprasza... a ja nawet nie jestem w stanie sie gniewac :classic_cool:

Potraktował Cię przedmiotowo. Ale widocznie lubisz to

Gość tralina
To żaden wstyd, wiele kobiet ma takie fantazje. :P

Gość dadffwe
Obraź się...dla zasady;)

Gość vsdfvdfv
Taki seks jest dla mnie na przykład najprzyjemniejszy i zaraz potem się godzimy. Nie wkręcaj sobie problemów.

Gość nie jestem pewna
No wlasnie tylko, ze teraz nie wiem jk zareagowac :D Co? Focha mam strzelic mowicie? :D

Gość nie jestem pewna
no dobra... ale u Was to bylo dla zabawy moze i wyrezyserowane... Co sobie o mnie moj facet pomysli. On mnie przeprasza, a ja na to: kotku ale mi sie podobalo! zrobmy to jeszcze raz! :P

najpierw sie wyrywałes wiec powinnien dac Ci spokój,ale pózniej Ci sie to podobało wiec to raczej gwałt nie był-według mnie jak ktos juz wyżej poweidział potraktował cie przedmiotowo udawaj troche zła zeby nie myslał ze mu tak wolno:P

autorki problem polega na tym, że brak jej pomysłów odnośnie ponownego sprowokowania męza do tego fascynujaacego czynu:P

Gość nie jestem pewna
Doprawdy---> Sformulowales chyba idealnie moj problem. Sama wstydzilam sie napiac to w takiej formie :D