Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mu zrobić niespodziankę

Do jakiej piosenki zrobić striptiz dla ukochanego?

Polecane posty

wybierz taka piosenke do ktorej TY sie czujesz najlepiej. wtedy bedzie rezultat napwno extra.

Monis088 zgadza się:) choć ja dziś w sumie cały dzień słucham Pezeta i "Noc i dzień"... taki sentyment;) w innym nieco klimacie:P

też chce zrobić striptiza, ale jeszcze nie mam takiej pewności siebie, zacznę się śmiać :P.

ta sama co zawsze Pezet jest fajny :P. Ja dziś słucham wszystkiego co przygnębiające, z hip-hopu oczywiście :P.

a co, też planujesz? :P. Tańczyłaś już? Bo ja tylko tak dla żartów, wiesz 3 inutki i myk uśmieszek i koniec, zresztą to było tylko takie spontaniczne. A mojemu facetowi się podoba i wiem, że by chciał :P.

Monis088, takie doświadczenie mam za sobą;) ale z akurat inną piosenką:) wszystko było dość spontaniczne,nie tylko dla niego samego;)ale efekt :D

Gość lekareczkaa
Tainted Love - Pussycat dolls! :D (zobacz sobie, jak laski tańczą.. :) )

No ja pragnę zrobić taki mega zajebisty :P. Powoli się do tego przymierzam :P.

Gość Niewiemktotospiewa
ale szło jakos tak: Załóż gumę na instrument łołołoło jejeje :D

Gość babytin
cos dla fanow techna") david guetta the word ist mine

Gość camilla127
j mam zamiar zrobić mojemu kochanemu striptiz w jego urodziny:) a piosenki mam dwie Tila teqila ,,I love you" i benny benassi ,,Who's your daddy" cop myślicie o tych piosenkach? mam bardzo krótą kiecke czarną, białą bluzeczke króciutką i czarny krawat oraz wysokie czarne szpile, mam zamiar tanczyc z krzesłem i własniećwiczyłam... ale sie troche boje... to chyba normalne ze mamy taki strach...:)

fajny filmik .... laida tylko ze... nie kazdy ma rure w domu,zeby chociazby pocwiczyc - nie mowiac juz o wykonaniu. A uczyc sie na trzepaku przed blokiem to jak by obciach :P Proponuje taki malutki pokazik ;) http://www.niach.pl/pokaz,8284,Smieszne_filmy,Nie_zapomnij_o_Walentynkach__.htm ...... zakonczenie wg. uznania jezeli nam na nim zalezy to.... wiemy co zrobic,zeby \"odlecial\" :) jak chcemy sie zemscic - wolamy mamusie .... jego mamusie :D🖐️

Gość upupuppp

teledysk jest tylko dodatkiem (Kate Moss zresztą jest rewelacyjna ;) ) chodziło mi o piosenkę, że się nadaje :)

Gość telepopmusic Breathe
dla mnie to jedna z najseksownieszych piosenek:)

Mam książkę, w której dokładnie jest opisane jak zrobić efektowny striptiz oraz jak ogólnie ładnie wyglądać nago, to "Striptizerki doradzają JAK PIĘKNIE WYGLĄDAĆ NAGO" Jennifer Axen i Leigh Philips i tam jest cła storna z tytułami i wykonawcami kawałków idealnych na taką okazję. jest tego mnóstwo, naprawdę trafionego w dziesiątkę.

Gość najlepiej!!!!
careless whisper