Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok marchwiowy1111

jakie jest prawdopodobieństwo ciąży w tym przyp.?

Polecane posty

Gość sok marchwiowy1111

Hej, jakie jest prawdopodobieństwo ciąży jeśli zrobiłam 3 testy i wszystkie były negatywne? Nie zrobiłam ich oczywiście na raz, pierwszy kilka dni po opóźnieniu okresu, drugi tydzień później, a trzeci niedawno. Okres spóźnia mi się już 2,5tyg. :O Piersi bolą mnie ok1tyg.

Gość Aera Teint
raczej nie ma takiej opcji.... mozeszz za to byc na cos chora... np mozesz miec torbiel na jjniku

Gość sok marchwiowy1111
o kurczę :O nieciekawie, do gina oczywiście się wybieram, ale są takie kolejki, że masakra, mam termin dopiero na przyszły tydz.:O Ale chyba jutro spróbuję zadzwonić i poprosić o wcześniejszą wizytę, może coś się uda załatwić.

Gość Aera Teint
poloz sie na plecach na cyzms twardy i nogi do gory jak na kozetce i pomacaj sie po brzuszku w miejscu jajnikow czy cie tam nie boli jak uciskasz.... i przypomnij sobie czy nie mialas jakis plamien.. ciaza raczej wykluczoa chyba ze zostalas zaplodniona pozniej niz 14 dni przed zrobieniem testu..... bo wtedy testy juz raczej nie klamia ... wczesniej moze cie oszukac

Gość sok marchwiowy1111
dzięki Aera Teint, zaraz to sprawdzę, ale szczerze mówiąc miałam ostatnio bóle jajnika, ale myślałam, że to na okres. Plamień nie miałam, za to jakąś infekcję pochwy chyba, bo swędziało i piekło, a do tego śluz jak serek :( Co do ciąży, to gdyby była, to musiałby to być już 7 tydz, bo ostatni kontakt sexualny miałam właśnie 7 tyg temu. A ostatni test robiłam parę dni temu więc raczej by już wykryło. Kurczę denerwuję się, boję się, że coś mi jest.