Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiatkowska

jak przestać???????????

Polecane posty

oczywiście, że nie powinno się brać, ale miłośc naprawde nie wybiera...tym bardziej, że oboje ,świadomie w to wdepnelismy....i oboje świadomie to ciagniemy...

Gość kfiatkowska
no wlasnie... oboje wiedzielismy co jest grane. nikt nikogo nie oszukiwal. I oboje tego chcemy. Jest latwiej jesli jedno zachowuje dystans... a tak??? wie ze jesli zwatpi w sens tego to u mnie odbije sie to podwojnym zwatpieniem.. bo my jestesmy jednak troche inne. Jest tylko zal ze spotkalismy sie tak pozno... za pozno. ..do jutra..

Gość no to może lepiej
rozstać się z obecnymi małżonkami i bądźcie ze sobą naprawdę. Jak szaleć to szaleć. Po co męczyć się i ranić obecnych małżonków? Uczciwiej będzie zakończyć obecne związki..

Gość gjdfjmhm
ja wlasnie wdepnelam w to gowno i czuje ,ze tone:/ caly dzien w pracy siedze i mysle o tym jak mnie calowal po szyi i mam takie dreszcze i motylki ,ze nie moge wysiedziec i mam ochote zapakowac sie w samochod i jechac po jeszcze...... a nie moge.........

Gość gjdfjmhm
najlepsze ,ze facet totalnie nie w moim typie, dobry kumpel,i tyle a tu nagle nie wiem skad...... przezywam katusze, tym bardziej nie wiedzac co On o tym mysli

Gość kfiatoslawa
hehe ... mi tez sie wydawalo ze kumpel i tyle... ze sie rozumiemy, umiemy razem posmiac, ponarzekac na wredne zycie... i co??? i wyszlo szydlo z wora... Potem okazalo sie ze nie umiem rozpoczac dnia bez co slychac... a oln nie moze zasnac zanim nie napisze kolorowych snow... kiedys zadzwonil w srodku nocy tylko po to zeby mi powiedziec dobre wiesci.. i zaczelo sie...

Gość gygygygygy
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mam to samo i zamierzam smakować te chwile, które wiadomo, ze sobie przemina, czy to potrwa dzień, miesiąc czy rok...wszystko co dobre szybko się kończy, ale koniec jednego to zawsze początek drugiego:) i tą optymistyczną myśla witam wszystkie pozytywnie zauroczone:)

Gość shdhfv
bnmfn

czyli myslisz, że jak z tym skończysz to znajdziesz nastepnego ?? ja na obecna chwilę mam taki mętlik w głowie, i chyba tak mnie wzięło, że dla mnie tylko TEN, albo żaden inny....