Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Lisa Ferrera Katowice, prosze o parę wskazówek...

Polecane posty

A więc tak...Mieszkam jakieś 60 km od Katowic ale strasznie podobają mi się sukienki właśnie z salonu wymienionego wyżej...Ceny kolekcji cosmobella nie są przerażające więc byłabym skłonna coś kupic :) A teraz moje pytania: -czy w pobliżu sklepu jest jakies miejsce parkingowe gdzie spokojnie można zostawić samochód ? -Jaka jest obsługa ? -No i najważniejsze...Może któraś wie jakie są sukienki przecenione ? Bo niestety nie ma strony tego salonu a na głównej pisze aby pytać w danym mieście...

Gość patisiaaaaaa
byłam tam jakiś miesiac temu i nie zauważyłam tam przecen żadnych......panie w salonie sa bradoz mi suknie pokzaywała jedna taka młoda i naprawde pomimo tego że nic nie chciałam przymierzac tylko ogladac pokazała mi wszystki suknie o jakie mi chodziło :) miejsca parkingowe są - oczywiscie jak to w katowicach zapchane. Duzo miejsc w okolicy jest płatnych - chodza tam parkingowi wiec na pewno coś sie znajdzie. Suknie - najlepiej wyslij im maila z zapytaniem czy sa dane modele które cie interesują. Ceny myslę że w miare przystepne. A suknie któe naprawdę mi się podobały na necie w rzeczywistości jakoś troche mniej....ale coś znalazłam dla siebie. Warto jechać bo w pobliżu sa jeszcze jakieś inne salony. Jak pójdziesz np ulicą w strone dworca to jest salon cymbeline - tak się nazywa i sa tam także rózne suknie ceny niektóre modele oki. A i jeszcze gdzies w okolicy jest salon madonny ale nie mogłam go ostatnio znaleźć ;) bo nie znałam ulicy i nikt z przechodniów nie wiedział :)

Gość patisiaaaaaa
dzięki :) musze tam jechać i może teraz trafie ;) mam tylko nadzieje że ceny mnie nie powalą....

Gość patisiaaaaaa
ja tylko tak pytam - napisz do nich maila jakie mają modele a własnie mam od nich ulotkę to numer tel : 664769711 i 606711402 i 0322015055 email : katowice@lisaferrera.pl napisza Ci na pewno jakie mają bo nawet są dosyc miłe te panie. :)

patisiaaaa mi też podobają się sukienki z madonny ale te ceny jak niektóre dziewczyny piszą za ile kupiły sukienkę to ...zawał na miejscu ...

Gość patisiaaaaaa
no własnie te ceny.......ale mimo to pójdę tam może jakieś starsze kolekcje 2008 będą mieli taniej. Jak na razie tylko chodze i oglądam jeszcze nic nie przymierzyłam nawet :) ale ślub dopiero w pażdzierniku.

ja mam we wrześniu i dopiero się rozglądam...najbardziej chodzi mi o cenę, bo szkoda mi 4 tys na sukienke i dodatki chociaż niektóre piękne...