Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaarijaaaaa

moj brat bierze sterydy!!prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość maaaaaaarijaaaaa

on bierze to swinstwo, wlasnie sie przyznal, powiedzial, ze bierze od roku i ma zamiar jeszcze jeden tak ciagnac, bo chce wyrobic sobie fajnie miesnie! ja mu mowilam, ze mozna miec fajne, tylko cwiczac, a on nie nie itd.ze jak ktos bralby 10 lat sterydy to rzeczywiscie zle, ale on chce troche;/ o skutkach ubocznych tez czytal, ale mowi, ze on za krotko bierze itd itd dlaej swoje kocham mojego brata, nie chce zeby sie tym trul, zalamie sie zaraz;( mozna byc przez to rowniez bezplodnym!!co on ma w tej glowie, ja jestem mlodsza, a jakos bardziej rozsadna;/ powiedzcie co wiecie o sterydach?czy tak bardzo mu zaszkodzi?macie z tym jakies doswiadczenie?albo wasi faceci biora/brali.. naprawde nie wiem co robic....

Gość tezsiezastanawiam
ale co to za specyfiki bierze? na pewno sterydy? a wogóle powiedzcie, czy te odżywki co je legalnie sprzedają to tez sterydy? te takie w wielkich plastikowych pudełkach?

Gość maestro 221
Wlasnie a moze on bierze odzywki a nie sterydy? Bo po sterydach to po pol roku mozna jak maly pudzian wygladac. Te odzywki ktore mozna kupic legalnie to nie sterydy.W wielkich pudlach to zazwyczaj odzywki bialkowe(bo przy robieniu masy wazne sa duze ilosci bialka) lub gainery(mieszanki weglowodanow i bialek). Uzupelniaja one diete bo przy duzym zapotrzebowaniu kalorii trudno zdobyc je tylko z pozywienia. Nie szkodza organizmowi bardziej niz kawa.

Gość maestro 221
a znasz cos co nie szkodzi w nadmiarze?? Nawet jak witaminy przedawkujesz to szkodza. Trzeba odroznic farmakologie od toksykologii.