Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślę.....

Skoro w sprawie Olewnika minister został odwołany to teraz powinni odwołać całą

Polecane posty

dyplomacje i wszytskich,którzy mogli coś zrobić,żeby uwolnić tego inżyniera,a nie zrobili nic.O Olewniku po tylu latach jest tak głośno bo był bogaty,dlatego nawet odwołali ministra,a zwykłego człowieka na oczach całego świata zamordowali,a oni to mają w dupie :O

Gość wsciekła kaska
To polski rząd jest winien śmierci porwanego Polaka DYMISJAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość franciszek mniszek
weżcie sie zastanówcie co mogł zrobic polski rzad no co ? Terorysci nic nie chcieli od polskiego rzadu tylko od pakistanskiego . Polska gowno se mogła zrobic :P ponaciskac na pakistan tylko ze oni nas w dupie maja :O a wy jak nie wiecie to mordy pozamykac :O a wogole wiecie co chcieli terorysci? prosze o odpowiedz autora tematu :)

CHcieli uwolnienia ich towarzyszy czy kogos tam,bodajże 30.Ale Polacy mogli im za to zaproponować kasę,mówili tak w wiadomościach.A oni praktycznie nic nie zrobili

Gość wsciekła kaska
nic!!!!!!!!!1

Gość jaj aja jaj a
z terrorystami sie nie negocjuje, ich sie eliminuje

Gość franciszek mniszek
oj dzieci ,nic nie wiecie ale krzyczec potraficie ,to jest zenujace :O

Gość wsciekła kaska
my nic nie wiemy??? a ty cos niby wiesz?/

Gość wsciekła kaska
Zeby uwolnic Polaka premier i jego alkoholik nadworny Radziu ,musieliby miec jaja Ale oni maja tylko rudy meszek na jajeczkach wie poniekad nie mozna od nich tego wymagac chcieliscie durny nieudolny rzad oto i jest

Ja wiem jedno-został zamordowany człowiek,kompletnie za NIC!!Do tego w sposób chyba najgorszy z możliwych,na oczach całego świata,a nic nie można było zrobic żeby mu pomóc,jego rodzina musiała bezsilnie patrzeć jak błaga o pomoc,której i tak nie dostanie.Olewnik został zamordowany dla pieniędzy,okupu czy tam w porachunkach mafijnych,nie usprawiedliwiam tego,ale skoro w jego sprawie też nic nie można było zrobić,to dlaczego Ćwiakalski poleciał?Moim zdaniem w samobójstwie Pazika nie było żadnej jego winy.A teraz rządzący są winni,bo COŚ mogli zrobic,a oni tylko biernie czekali,chyba na to,że porywaczom sie znudzi i go puszczą :O

Gość Królowa Ranija ach
w sprawę Olewnika moim zdaniem politycy są zamieszani za dużo tam krętactwa i "tajności" :classic_cool:

Gość smokkoko
Ogólnie ten zabity Polak sam sobie jest winny.Wiedział,ze Pakistan nie jest krajem bezpiecznym,to po co sie tam pchał.Dolary zasłoniły mu oczy. A po drugie dziwne by było jakby spełniono ultimatum porywaczy i wypuszczono groznych terorystow na wolnosc.

Gość smokkoko
A co do sprwy Olewnika,to jakby ta rodzina zyła jak nalezy,nie bratała sie z mafiami,nie korumpowała złych plocjantow to młody Olewnik by zył. Jest wielui bogaczy w Polsce ktorzy sa parwymi ludzmi nie zadajacymi sie z przysłowiowym połświatkiem i zyja i maja sie dobrze.

A skąd wiesz,że on chciał tam jechać,może dostał polecenie służbowe i nie miał wyjścia

Gość smokkoko
Nie był zawodowym wojskowym(oni tez w stanie pokoju moga czasami odmawiać )wiec mogł odmowic jezei mu kazano.Ale watpie w to aby dostał takie polecenie.Po prostu dolary juz w kieszeni widział i na nie sie połakomił.

Gość smokkoko
To jest cos takiego jak Ci zołnierze ktorzy na misje wyjezdzaja.Chca zarobic wiedzac ,ze wkazdej chwili moga zginac,ale decyduja sie na wyjazd.Ich rodziny takz eniby sie o nich boja ale zgadzaja sie na wyjazd bo budżet domowy podreperuja.Nie pchac sie tam gdzie niebezpiecznie,a jezli sie pchac to potem pretensji do nikogo nie miec.

A gdzie teraz jest bezpiecznie?Teoretycznie w każdym kraju może sie zdarzyc atak,a porwania Polaków rzadko się zdarzaja,kto mógł sie tego spodziewac.Zreszta jak można winic człowieka za to,że go porwali,zrobił cos złego?Winni są tylko ci,co mieli to w dupie.Jasne,że nie powinni wypuścić tych ludzi co żadali porywacze,ale jakby pomysleli,to moze jakos by sie dało to załatwić.Tymczasem ja mam wrazenie,że oni tylko czekali biernie żeby to sie jakkolwiek skończyło.A teraz przejdą nad tym do porządku dziennego :O

Gość smokkoko
Zgodze się,ze w zanym kraju nie jest bezpiecznie,ale jednak sa kraje mniej lub bardziej niebezpieczne.Pakistan nalezy do tej drugiej grupy. A co do uwolnienia tych terorystow za Polaka to byłoby trocxhe ryzykowne,bo wtedy porywacze zaczeliby coraz wiecej ludzi porywac aby oswobodzic swoich kolezkow z wiezien. Wiem,ze mysle teraz w ten sposob,bo to mnei nie dotyczy ,ze gdyby ktos z mojej rodziny byłby na miejscu tego Polaka to innaczej bym myslała.Ale tak jak napisałam trzeba wystrzegac sie takich niebezpiecznych krajow aby potem nie miec problemow